kako smrsati za jedan dan

Kako smrsati za jedan dan

Takođe je zgodna i sa psihološke strane, jer menjate faze iz nedelje u nedelju, prateći prirodne cikluse mesečevih mena, a u jednoj od tih faza smete da udovoljite sebi. Druge nedelje možete ubaciti dvopek i puter za doručak, kao i kuvana jaja i parče sira. Ako ne možete da izdržite možete da popijete i malo soka od ceđenog voća i povrća, naravno sve bez dodavanja šećera ili bilo kakvih aditiva. Naime, jelovnik podrazumeva zaista sve namirnice, ali samo ukoliko ih jedete u određeno vreme. Nije šala nije prevara! Za ovakve informacije ljudi plaćaju hiljade samo da bi uspeli an ovaj brz način da skinu čistu mast! Recimo, tokom radnih dana može biti u periodu od 8 do 16, a u dane vikenda od 11 do 19 časova. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Pa logično, salo nema čime da se hrani i naravno počne da se troši kao izvor energije! Ova dijeta je efikasna, a opet, možete da je držite non-stop, jer ne uskraćujete sebi ništa od namirnica koje su vašem organizmu neophodne. Vlakna čiste creva i održavaju telo sitim, pune telo vodom i mineralima, a proteini održavaju mišićnu masu! Jedite puno povrća, a uveče velike količine salate.

Kako smršaviti u ramazanu

Leave a Zdrava hrana split 3 Cancel reply Your email address will not be published. Na prvom mestu neophodno je jesti samo 8 sati u toku dana, a ostalih kako smrsati za jedan dan dozvoljeno je piti samo vodu ili biljne čajeve kako smršaviti pomocu folije, a dozvoljena je i nezaslađena limunada u tom periodu. Da vas sada previše ne uvlačimo u teorije! Kako da skinem stomak, bez vežbanja, bez dijete: Ovo je najdelotvorniji sistem da skinete salo, pola To možete saznati iz crkvenog kalendara ili pronaći na internetu. Ako možemo da jedemo nezdravo ceo život skoro, možemo i da 10 dana držimo dijetu koja će vas bukvalno transformisati! Ono što će vas posebno oduševiti jeste jelovnika pravilo je jednostavno: sve je dozvoljeno. I ne zaboravite, razmak između glavnih obroka mora biti četiri sata. Jer neko je radio 3 godine istraživanja da vidi šta će najbolje delovati na ljudski rod i ova sihrana se ispostavila kao najbolja i najbrža na svetu! Naravno od toga će veliki procenat biti salo uz vodu ili smrwati i bićete mnogo zdraviji! Kad biste samo videli koliko je jednostavno da skinete masti i da se zategnete nikada ne biste sebi dopustili da imate smrdati masti! Treće nedelje, koja počinje kad je mesec pun i počinje da opada, pridržavajte se režima iz kako smrsati za jedan dan nedelje, kako smrsati za jedan dan, ali za večeru, uz salatu možete dodati i meso. Međutim, iako su dozvoljene sve namirnice, valjalo bi biti obazriv i pokušati sa unosom zdravijih namirnica. Optimalno vreme je od 8 ujutru do 19 časova.

Video

Kako smršaviti u jedan dan

Pojedite poneki kolač ili parče čokolade, jedite hleb, sendviče, pice i pljeskavice, samo ne preterujte. Nema potrebe da trenirate, naravno uvek je dobro odraditi barem pola sata šetnje ili nekog treninga! Iz raznih iskustva naših čitaoca došli smo do zaključka, da možete da jedete jedan dan tortu i burgere, drugi dan da vodite računa i tako u krug! Jedite puno povrća, a uveče velike količine salate. Ako ne možete da izdržite možete da popijete i malo soka od ceđenog voća i povrća, naravno sve bez dodavanja šećera ili bilo kakvih aditiva. Oko pola litre vode začinite s malo bibera i malo rendanog đumbira samo malo, čisto da zarezi, nemojte preterivati , što će pokrenuti metabolizam. Tokom dana treba da popijete od tri do pet litara tečnosti. Međutim, iako su dozvoljene sve namirnice, valjalo bi biti obazriv i pokušati sa unosom zdravijih namirnica. Zar je toliko teško da izdržimo samo 24 h dijete, ili 10 dana samo! Jednostavno, dozvoljeno vam je da jedete sve , ali samo ukoliko jedete tokom osam sati u toku dana! VAŽNO : Nema hleba, šećera, pirinča, graška, pasulja, krompira, sokova, voća, grickalica, keksova itd. Slike ćemo naknadno objaviti da vidite kako je on za 96 dana skinuo nenormalnu kilažu i totalno transformisao telo!. Pa logično, salo nema čime da se hrani i naravno počne da se troši kao izvor energije! Ova dijeta ili režim ishrane se koristila za lečenje teških bolesti i jako gojaznih ljudi, ujedno je davala energiju i posle nje je ljudima počela da raste kosa, nokti da im se čisti lice i koža! Ceo konfekcijski broj ćete skinuti sa sebe, videćete i sami! Ako možemo da jedemo nezdravo ceo život skoro, možemo i da 10 dana držimo dijetu koja će vas bukvalno transformisati!

Recenzije

  • Samugore

    Glikogemski depo se prazni, kad se depo isprazni, salo počinje da se topi, a to se dešava već nakon 24 h ovakve ishrane! Ono što će vas posebno oduševiti jeste jelovnik , a pravilo je jednostavno: sve je dozvoljeno.

  • Kigall

    Limun dijeta 3, 5, 7 dana - Topla voda i limun, piće koje sigurno topi kilograme. Stručnjaci savetuju da tih 8 sati bude u periodu od 9 do 17 časova , ukoliko je moguće, jer rezultati pokazuju da su tada rezultati nabolji.

  • Shasar

    Ceo konfekcijski broj ćete skinuti sa sebe, videćete i sami!

Dajte recenziju