kako smrsati kilo za jedan dan

Kako smrsati kilo za jedan dan

Ne znam. Da li je za vrijeme dijete dozvoljeno uzimati vodu? Danas sam krenula sa dijetom, ali interesuje me da li smetaju tablete, jer ja moram da pijem gvožđe i B-kompleks. Dakle strog post, pije se samo voda ili blagi čaj, na primer od majčine dušice. Treninzi teretana, zumba, trcanje — bar 3 puta nedeljno, sad jos uspesnije uz tvoje savete. I koliko kg? Samo obrnuto. Od danas krećem sa ovom dijetom. Istopila sam se, ali ne znam koliko je to kg, nemam vagu. Jako mi se sviđaju komentari, odnosno daju mi volju i želju da i ja pokušam jer vidim da su mnogi uspeli. Možeš tako da smršaš, ali to nije zdrav način, jer jedeš, od oka, ni kalorija dnevno, a samo je minimum na kojem obezbeđuješ svom organizmu da normalno funkcioniše. Zatim, da li mogu grilovane tikvice i pečurke?

Kako skinuti samo trbuh

Otkrila sam mjesto na kojem ljudi trče u mom gradu!!! Draga Moo, molila bih te da mi pomognes u izboru fizicke aktivnosti. Sad imam 89 kg, kako smrsati kilo za jedan dan, a visoka sam cm. Po kalkulatoru su mi problem masti — uvek unesem koji gramcic vise. Meso mleveno možete peći na teflonu kao pljeskavicu, sa začinima pa ćete samim tim što ste lepo jeli, biti i zadovoljni i siti. Dakle, jako je bitno napraviti pauzu 2 dana nakon 5 dana dijete, tokom kojih ćete jesti umereno da bi se kilogrami gubili na pravi način jer će u protivnom doći do stagnacije. Šta će se desiti ako umesto predloženog voća ubacim npr. Ali, kad svane sutra, pridržavajte se gornjeg spiska. Da li cu pogresiti ako kako smrsati kilo za jedan dan sa lubenicom ujutru ali bez zitarica posto je to ipak veca kolicina voca? Jedino možda što solim paradajz i jaje pa so vezuje vodu itd. Ne znam zbog čega se ništa ne dešava. Posto nisam bas neki ljubitelj ovsenih pahuljica? I tako u krug.

Video

Jela za dijetu bez ugljikohidrata

Oko 2 do 3 kg sam dobila, ali sad sam opet rešila da je držim od danas a cilj mi je da što više smanjim obim stomaka jer Da li imate neku ideju kako može da utiče na krajni rezultat? Srećno svima i samo napred. Od tog dana do danas sam se ugojila 5kg. Da li je to greška? Ja sam danas opet krenula na dijetu, treba da skinem još kg, do mature je ostalo još 12 dana, nadam se da ću uspeti! Pre godinu dana smršala sam 25 kila i imala sam jo-jo efekte te sam se sad odlučila da probam ovu dijetu. Inače, ovakvom ishranom si uzimala dovoljno UH, ali složenih i, kontrolisano prostih, ali ne i previše prostih šećera. Nije cilj da vam se obrok ogadi kuvano mleveno meso?! Ovo je, zapravo, čista i besplatna reklama. Torima 3. Jedino su preterali sa tim da se izgubi 15 kg za 15 dana, nije bas tako ali da ima super rezultata, ima. Ti si to sve sama. Jesmo li se lepo dogovorili da nećeš stajati na nju 30 dana? Zato vam je potrebna ova — dijeta mladog meseca.

Recenzije

  • JoJozuru

    No, beban se namesti na maminu cinijicu, pa ga posluzih. Na primer, ako nisi ranije jela ovsene pahuljice, neki generalni savet je da se uvode postepeno, jer umeju da izazivaju nadutost ako ne postoji navika.

  • Moll

    U suštini sam bila zadovoljna, međutim, za dva dana, a da napomenem da se nisam prejedala, vratile su mi se dve kile, pa ubrzo još jedna. Zadovoljna sam.

  • Gabar

    Danas je moj nulti dan! Kako to da uklopim sa ponedeljkom, šta posle ponedeljka, mislim, odakle krećem?

Dajte recenziju