kako smrsati 6 kg za 15 dana

Kako smrsati 6 kg za 15 dana

Najbolje je da to ide postepeno, ovako ubijate svoje zdravlje. Znači — vežbati pre i posle dijete, vežbe su jako bitne ne samo onda kada želite da izgubite kilograme, ali nikako dok se izgladnjujete. Mogu Ja To Sama. Nadam se da ću u tome i uspeti. Čudna dijeta. Ne morate strogo voditi računa o količini, ja sam npr. Marija Petrović pre 6 godine. Vladan Marić pre 8 godine. Imam 14 kilograma viška. E, ova dijeta je super, ja sam smršala 3 kg za 3 dana i nije mi samo jasno kako je neko mogao da se ugoji. Uh, zvuči super, za 3 dana idem na more, i baš bi ta nesretna 3 kg trebalo skinuti. Nisam osoba koja drži dijete, koja se strogo pridržava pravila, a, u stvari, pre porođaja sam imala idealnu težinu — cm visine, 64 kg.

Tjedna prehrana za mrsavljenje

A vrate se zato što je većina tih izgubljenih kilograma tečnost. Daniela Premetarova pre 10 godine. Radi li ova dijeta? Ne sme se jesti posle 17h — da li se to odnosi na dane kada se drži dijeta ili posle? Forever F. Za mene je ovo način ishrane. E, ova dijeta je super, ja sam smršala 3 kg za 3 dana i nije mi samo jasno kako je neko mogao da se ugoji. Da li mi neko može reći koliko dana u mesecu se sme držati ova dijeta, tj. Najbolji tretmani za mrsavljenje kako smrsati 6 kg za 15 dana onda? Pozdrav svima i hvala unapred ako neko ostavi svoje mišljenje. Jedna važna napomena je da se u toku dijete ne vežba! Natalija Avramović pre 12 godine. Tačno je da radi dijeta, posle toga samo treba umerenije jesti da se ne bi vratilo, ili da je primenjujete ponovo. Posle samo tri dana se vidi promena, "kako smrsati 6 kg za 15 dana". Marija Lukić pre 8 godine. Ova dijeta, sa ograničenim konzumiranjem ugljenih hidrata, uvek daje odličan rezultat. Atkinsova ili proteinska dijeta. Za 30 dana, sva odeća će vam biti velika: Dva sastojka i voda, najjači sagorevač masti! Puno je 9. Jedna normalna viršla u sebi ima 50 grama, a na sto grama ima kalorija.

Video

Hrono dijeta forum coolinarika

Nije teško, ja sam prošle godine skinula 3 kg. Da li baš mora tačno tri? Ono što je dobro kod ove dijete jeste i to što vam se kilogrami neće odmah vratiti, već ako se malo potrudite da održavate novu telesnu težinu, ona će i ostati takva. Jovana Milović pre 8 godine. Ivana pre 5 godine. I da ti ostane za neku manju čokoladicu. Ja sam juče krenula sa ovom dijetom i danas lakša neverovatnih 3 kg, sa 79 na Ivana Tučević pre 11 godine. Glumica smršala 30 kilograma: Kad je otkrila kako, javnost je zanemela! Vladan Marić pre 8 godine. Inicijalizacija u toku I sad posle praznika kad se osecam prenatrpano odradim dva-tri dana dijete i osecam se super. Zanima me da li se stvarno skine do 3 kg za tri dana i kad prođu ta tri dana, koliko moram da pravim pauzu pa da ponovim ta tri dana, koliko mesečno sme da se održi ovih 3 dana? Preporučuje se isključiti so iz jelovnika. Jelena gde si kupila te čajeve, ja sam ih jednom probao i vrhunski su. Probat ću je sutra i javljam vam rezultat. Bitno je — ne prejedati, ne konzumirati alkohol, izbegavati konzerviranu hranu, ne koristiti so.

Recenzije

  • Maujin

    Ali si kalorija pojeo dovoljno da zameniš jednom picom ili burekom.

  • Akinozuru

    Znači — vežbati pre i posle dijete, vežbe su jako bitne ne samo onda kada želite da izgubite kilograme, ali nikako dok se izgladnjujete. Samo da vas pitam da li su obavezni večera i ručak pošto mi moje obaveze to ne dozvoljavaju?

  • Mizilkree

    Najteže mi pada to što ne sme da se jede ništa posle 17h.

Dajte recenziju