kako smrsati 5 kg za 2 dana

Kako smrsati 5 kg za 2 dana

Mislim da će imati efekta jedino ako uz nju vežbate, u suprotnom, čim stanete sa dijetom, kilogrami će se vratiti. Jovana Đurđević pre 11 godine. Jogurt dijeta: 4 kg za 3 dana! Ne verujem baš da je dijeta uspešna, jer se ovde radi o gubitku kilograma, a ne masnih naslaga. Najviše što sam uspela da smršam za 8 dana, kao mlada, bilo je 6 kg, a najmanje 4 kg. Da li pored navedene hrane može da se jede još nešto što ne goji, ili strogo mora ova navedena ova hrana? Najbolji nacin je jesti zdravo u umereno vezbanje. Urke Balčaković pre 7 godine. Jana Sredojević pre 6 godine. Molim vas, odgovorite što je brže moguće. I, naravno, nastavljam. Sva prava zadržana. E ljudi, sviđa mi se ovo, i ja od sutra pokušavam, pa vam javljam za tri dana. Njihovim kuvanjem u kipućoj vodi nastaje prijatan i koristan dodatak esencijama za čišćenje. Probala sam dijetu i tačno je da se izgubi na težini.

Kako smrsati.com

Ja sam juče krenula sa ovom dijetom i danas lakša neverovatnih 3 kg, sa 79 na Odgovori Prijavi. Ni kako smrsati 5 kg za 2 dana stavku ne smete da izostavite, već se strogo pridržavajte jelovnika ako želite da postignete ovakav rezultat. Dijeta je super i tačno je da se gubi 1 kg dnevno, isprobano. Sara Lazović pre 6 godine. Pozdrav i sretno! Nutricija Ručak: g zdrava prehrana trudnica sira, 1 pomorandža, 1 dvopek Večera: g mlevenog mesa2 paradajza, 1 jabuka, 1 dvopek. Jeca Pereca pre 10 godine. Da li ova dijeta sme da se drži više puta u jednom mesecu?

Video

Zdrava prehrana večera

Dijeta se sme držati samo jednom mesečno! Jasminka Laktaš pre 10 godine. Uz dvonedeljnu dijetu koju je osmislila Džejn Pirson, nutricionistkinja iz Londona, za četiri nedelje smršaćete osam kilograma, i to bez gladovanja. Da li moram da pojedem sva 3 jaja za doručak, sva 3 jaja za ručak i za večeru isto važi i za viršle i banane? Da li je potrebna fizička aktivnost? Da li su isti rezultati ako se jede manje nego što je rečeno? Od anemije, preko visokog krvnog pritiska, holesterola, pa sve do raka. Jedna važna napomena je da se u toku dijete ne vežba! Ne propustite. Snežana Vujičić pre 11 godine. Zdravo svima jel mi moze neko odgovoriti ovo ujutro dva parceta hleba je li se jede onako bez icega ili se moze necim namazati? Preporučuje se isključiti so iz jelovnika. Može i po 1 jaje ako možeš da izdržiš, malo je poteško ceo dan kada se ograniči. Ne mogu verovati da je neko dobio ta 3 kg. Dijeta je nutricionistički dobro izbalansirana, što znači da organizam iz sva tri obroka dobija ono što mu je neophodno.

Recenzije

  • Fekree

    Ručak: g kuvanog mesa ili ribe, 1 paradajz , 1 dvopek Večera: g kuvanog povrća šargarepa, karfiol , 1 jaje. Jaja, koja mnogi ne mogu da jedu, menjaju se bilo kojom drugom namirnicom, ali nema šareniša — malo ovo, malo ono.

  • Musho

    Ljudi, ne može za kratak vremenski period da se izgubi dosta kg.

  • Samushura

    Naravno, malo sam uvela i fizičku aktivnost, ali je dijeta veoma efikasna. Krenuću sutra na ovu dijetu… Na prvi pogled mislim da je dobra i stvarno je dobro skinuti 3 kg za 3 dana, al jedino me muči da li ima yo-yo efekta?

Dajte recenziju