kako smrsati 3 kg za mesec dana

Kako smrsati 3 kg za mesec dana

Sorbitol je vrsta alkoholnog šećera koju mogu konzumirati i dijabetičari jer ne zahteva lučenje insulina. Ova dijeta napada masti na najbolji način, a pritom čuva mišiće. Ova dijeta je za mene super, jer moram smršati bar 10 kg da bi me moja simpatija ugledala. Autor:  Foto: Thinkstock. Manji obim struka za 7 dana: Unosite vlakna, pijte što više jogurta! Probat ću je sutra i javljam vam rezultat. Koja korist onda? Užina: Sveže voće ili nezaslađen sok od grejpfruta. Birate li pogrešne muškarce? Kate Middleton otvorila Instagram nalog! U milion današnjih programa mršavljenja , ovaj se izdvaja kao čudo od dijete zbog kilograma koje ćete izgubiti za 15 dana! On je tako delotvoran da se prepisuje na recept. Tako se ne menja ukus namirnica, a hranu nije potrebno začiniti. Što se tiče kafe , 5 šoljica dnevno ubrzava potrošnju kalorija za pet odsto, ali ne treba preterivati — ovo se posebno odnosi na osobe s povišenim krvnim pritiskom.

Čaj od vrkute za mršavljenje

Dada Semtić pre 12 godine. Samo, i kasnije kada skinemo kilograme, treba da zdrava prehrana uz vježbanje računa šta unosimo u organizam. U tekstu jasno piše da se jede za doručak, ručak i večeru po 3 kuvana jaja, viršle. Istina i bog da se ne vidi nigdje da sam skinula nešto, ali probat ću još par dana, a onda ću prebaciti. Brani Milo pre 9 godine. Natalija - pre 7 godine. Ova dijeta je kako smrsati 3 kg za mesec dana mene super, jer moram smršati bar 10 kg da bi me moja simpatija ugledala. Ručak: g mladog sira, 1 pomorandža, 1 dvopek Večera: g mlevenog mesa2 paradajza, 1 jabuka, 1 dvopek. Jutros sam počela sa ovom dijetom, vrti mi se, ali ću izdržati, samo 3. Nutricija Samo posle prvog dana lakša sam 2,5 kg. Nisam baš shvatila. Hvala puno! Marija Petrović pre 6 godine. Nena Petrić pre 9 godine. Ljudi, ja sam smršala 10 kg za samo 3 meseca, jela sam kuvano meso, voće, povrće, musli, integralne kifle i išla na odbojku i uspela, a ova dijeta je samo mučenje umova, znači — glupa. Probaću, pa ću videti. Možda je malo modifikujem na zdraviji način, pa ako bude rezultata, javiću. Ručak: Špagete sa školjkama, mešana zs od ssmrsati povrća, nezaslađena kafa, kako smrsati 3 kg za mesec dana. Može se kombinovati sa još jednom 4-dnevnom dijetom: 5.

Video

Gubljenje kilograma

Ja sam držala ovu dijetu prošle godine i skinula sam 4 kg za ta tri dana. Ovaj džem je pogodan za sve uzraste. Kada se večera ako se posle 17h ne sme ništa jesti? Doručak je isti svakog dana: 1 pomorandža, 1 dvopek, 1 šolja čaja ili kafe bez šećera. Jedini način da smršate preko noći: Nema vežbanja, ali nije prijatan! Izbegavajte masnoće i šećere, kao i alkohol i zaslađena pića visoke kalorijske vrednosti. Probat ću je sutra i javljam vam rezultat. Za one koje imaju 16 godina? Biljana D pre 11 godine. Stvarno, da li deluje ova dijeta? Masti su neophodne, jer iz njih crpimo energiju, ali treba da se pazi na količinu i vreme kada jedemo. Večera: Sveže povrće ili voće, supa ili pire od povrća bez testenine i pirinča, 2 tvrdo ili meko kuvana jaja , mešana salata i pola integralnog peciva. Bojim se da ću ponovo nabaciti ona 4 kila, a ne mogu svaki drugi mesec na dijetu! Dalje, jedno kuvano jaje ima u sebi oko 70 kalorija. Sledećeg meseca ću probati svih osam dana i to će mi biti dovoljno, tj. Zanimljivo, ali i nije logično. Ako j e zatvor mnogima tabu tema o kojoj se neće tako lako otvoriti drugima, istina je da je to čest problem koji pogađa mnoge ljude. Dnevno za začin smete da koristite 3 kašike maslinovog ulja, ali dozvoljeno je da dodate limunov sok i začinsko bilje.

Recenzije

  • Kazrahn

    Nemam iskustva sa dijetama a ni potrebe za njima, ali ovo sa jajima i bananama je nečuveno. Jaja imaju previše holesterola, banane su takođe dosta kalorične, a pojede se po 9.

  • Judal

    Odgovorite, molim vas! Krenuću sutra na ovu dijetu… Na prvi pogled mislim da je dobra i stvarno je dobro skinuti 3 kg za 3 dana, al jedino me muči da li ima yo-yo efekta?

  • Tulabar

    Martina Mirotić pre 8 godine. Ljudi, ne može za kratak vremenski period da se izgubi dosta kg.

Dajte recenziju