kako smrsati 3 kg za jedan dan

Kako smrsati 3 kg za jedan dan

Aleksandar Obradović pre 8 godine. Ivana Apostolović pre 10 godine. U ćemu se krije tajna? Ostatak dana nastavite po režimu iz prve nedelje, samo doručak treba da bude jači. To znači — 3 za doručak, 3 za ručak, 3 za večeru. Nije mi jasno da li se navedena količina namirnica: 3 jaja, 3 viršle itd. Izbaciti sve sokove izuzev limunade i cijedjene pomorandže, a piti vodu u velikim količinama. Ema N pre 11 godine. Možda ste kćerka hladne majke Lekari apeluju: Ne izlazite iz kuće od 8 do 18 sati! Danijela Nikolić pre 7 godine.

Sedmodnevni jelovnik za mrsavljenje

Jedite puno povrća, a uveče dzn količine salate. Ana Jović pre 11 godine. Petra Smiljanić pre 11 godine. Lako sam je ta 3 dana i gram nisam skinula. Znači — prvi smrsatj jaja, drugi dan banane, treći — jogurt, četvrti — jdan i peti — jabuke? Sanela Ferhat pre 8 godine. Da li se za doručak kako smrsati 3 kg za jedan dan 3 jaja, pa onda za ručak 3 jaja, pa onda za večeru 3 jaja ili doručak 1 jaje, "kako smrsati 3 kg za jedan dan", ručak 1 jaje i večera 1 jaje? Imala sam pre godinu dana kg, sada imam 75 kg. Danas se u nju kune više od milion i po Francuskinja, a nedavno su im se pridružile i zvezde poput Žizel Bunšen i Dženifer Lopez. Danas sam počela sa ovom dijetom. Najnovije vesti. Jedite: obogatite jelovnik voćem, hlebom, tvrdim sirevima, testeninama Pojedite poneki kolač zdrava hrana arganovo ulje parče čokolade, jedite hleb, sendviče, pice i pljeskavice, samo ne preterujte. Maja M pre 11 godine. Zajednički su im proteinski dani koji služe kao važno strateško oružje u svakoj fazi dijete, pa se podrazumeva uzdržavanje od putera i ulja, jer s masnoćom nema zdravog mršavljenja. Javljam rezultate.

Video

Napitak za mrsavljenje sa limunom i peršinom

I ne zaboravite, razmak između glavnih obroka mora biti četiri sata. Ivana Srdanović pre 10 godine. Jeca Pereca pre 10 godine. Nađa Milosavljević pre 11 godine. Ako ne možete da izdržite možete da popijete i malo soka od ceđenog voća i povrća, naravno sve bez dodavanja šećera ili bilo kakvih aditiva. Mogu Ja To Sama. Većina žena širom sveta već decenijama zavidi Francuskinjama, koje svakodnevno jedu kalorične kroasane i punomasne sireve, piju vrhunska vina, a ipak imaju savršenu figuru. Jana Sredojević pre 6 godine. Krenuću sutra na ovu dijetu… Na prvi pogled mislim da je dobra i stvarno je dobro skinuti 3 kg za 3 dana, al jedino me muči da li ima yo-yo efekta? Juče sam počela sa dijetom, znači danas jedem viršle. Sledećeg meseca ću probati svih osam dana i to će mi biti dovoljno, tj. Samo za poželeti: Najukusnija dijeta za koju ste čuli. Milena Ćulibrk pre 11 godine. Jogurt dijeta: 4 kg za 3 dana! Mislim da je najbolja formula za vitkost upravo umerenost. Ne znam stvarno, znala sam da mnogi možda neće poverovati i ja se slažem s tim da se možda ne moze smršati tom dijetom i ostati na istoj kilaži, sasvim je i normalno, ali dobiti 3 kg za 3 dana nekom dijetom — nelogično je i meni, a kamoli drugima.

Recenzije

  • Samular

    Anonimni pre 2 nedelje.

  • Nell

    Ali prvog dana sam grickala crne semenke, a danas sam pojela bombone.

  • Mubei

    Odgovorite, molim vas! Da li se za doručak pojedu 3 jaja, pa onda za ručak 3 jaja, pa onda za večeru 3 jaja ili doručak 1 jaje, ručak 1 jaje i večera 1 jaje?

Dajte recenziju