kako smrsati 10 kg

Kako smrsati 10 kg

Vodite računa o svom fizičkom izgledu i zdravlju u celosti. To će rezultirati mlohavim tijelom , dakle u tom slučaju ništa od zategnute stražnjice i snažnog trbuha. U procesu kada hoćete da smršate bez dijete, voda je od izuzetne važnosti. Osećaćete se bolje, a i vašim mišićima će to svakako prijati. Mnoge poznate dijete zasnovane su na povećanom unosu proteina, kao što su Atkinsova ili proteinska dijeta. Kako smršati kada ne možemo bez slatkiša? Na taj način ćete prividno ostvariti osećaj sitosti i nadutosti jer ćete napuniti stomak. Za mene je ovo način ishrane.. Za vikend možete da se hranite uobičajeno. Rasporedite namirnice u obroka da bi ste smršali Ne preskačite doručak, ali nemojte ni večeru. Dakle, sve što vam je potrebno je pola sata vašeg slobodnog vremena, malo prostora u sobi i čvrsta volja. Osoba postaje nesigurna u sebe, nezadovoljna je, a najgore rešenje je ne raditi ništa povodom toga. Da bi smo smršali i bili u dobroj formi moramo se pridržavati saveta iz ovog teksta! Mnogi nutricionisti će vam reći da kada osetite glad, prvo što bi trebalo da uradite jeste da popijete čašu vode. Premalo sna utiče na pojačano lučenje hormona kortizola, koji pak uzrokuje disbalans u lučenju insulina.

Skidanje kila na traci za trčanje

Apetit se veoma kako skinuti salo s stomaka meša sa osećajem gladi, iako se on može javiti i odmah nakon obroka, kada je stomak pun i ne postoji fiziološka potreba za unošenjem hrane. Umesto paradajza sam pila 2 dl soka od paradaiza — tomatino ili tomatelo. Istina koju vam niko neće reći o mršavljenju! Zdravo mršavljenje prirodnim putem je jednostavan, ali ne i lak proces, kako smrsati 10 kg. Nekoliko hiljada naših čitalaca je probalo da drži razne dijete o kojima smo pisali na sajtu. Naš sajt koristi kolačiće cookies da bi se poboljšalo korisničko iskustvo čitalaca i ispravno prikazao sadržaj. Zato smo, posle više od 19 godina iskustva u svetu mršavljenja odlučili da svima zauvek pomognemo u borbi protiv kilograma! U procesu kada hoćete da smršate bez dijete, voda je od izuzetne važnosti. Sa druge strane, još jednom vas podsećamo na sledeće. Osim toga, brzim ispijanjem ovih šejkova kako smrsati 10 kg se veoma bitan deo procesa varenja — žvakanje. Kada jedete, ne radite ništa drugo. Razlog je što se često uzimanjem manjih obroka brže sagorevaju masti i smanjuju suvišni kilogrami.

Video

Preparati za mrsavljenje u liliju

Dijeta se zasniva na jelovniku koji za doručak predviđa samo po krišku integralnog hleba i šolju punomasnog mleka. Mudrost kaže da bismo porazili protivnika, potrebno je prvo da ga dobro upoznamo. Ne samo što se pomoću ovog režima gube kilogrami, već se organizam štiti od slobodnih radikala koji su uzročnici brojnih bolesti. Urme neki zovu i najzdravijim voćem na zemlji. Kada smo gladni zadovoljiće nas bilo koja namirnica i tada je prava prilika da izaberemo nutritivno vrednu i nisko kaloričnu hranu. Takvu odluku morate doneti i ostati čvrsto uz nju, imati jaku volju i istrajnost. Ukoliko želite da skinete višak kilograma pazeći na dnevni unos kalorija, nutricionisti preporučuju da se za početak on smanji za kcal, a onda zavisno od rezultata ta cifra prilagođava. Bogat izvor proteina su meso, jaja, mlečni proizvodi, mahunarke, orasi, kikiriki, cela zrna žitarica…Idealnu kombinaciju za obrok možete sklopiti od proteina životinjskog i mlečnog porekla. Tako ne postoji univrezalna količina vode za sve ljude, ali postoji prosek koji se uzima kao osnova. Najbolje vežbe za brzo mršavljenje su one koje se mogu uraditi kod kuće. Njen cilj, osim regulisanja telesne težine, jeste uspostavljanje pravilnog pH odnosa u telu. I na kraju, kada spavate ne možete osećati glad i jesti. Moramo razlikovati apetit i glad! Probajte da se naviknete da pijete običnu vodu, limunadu bez šećera, čajeve, limun sa mentom itd. Potrebna vam je jedna stolica koju trebate staviti pored vas.

Recenzije

  • Metaxe

    Nikada se nemojte izgladnjivati kako biste brzo skinuli višak kilograma, radije se okrenite zdravoj prehrani i vježbanju. Nije moguće preko noći da rešite problem sa šećerom , iz razloga što ste tokom dosadašnjeg života već stekli naviku da jedete slatko i unosite određenu količinu rafinisanog šećera.

  • Shakasho

    Odličan izbor su jaja, riba, govedina, banane, šljive i slično.

  • Megore

    Bogat izvor proteina su meso, jaja, mlečni proizvodi, mahunarke, orasi, kikiriki, cela zrna žitarica…Idealnu kombinaciju za obrok možete sklopiti od proteina životinjskog i mlečnog porekla.

Dajte recenziju