kako smršaviti u 15 dana

Kako smršaviti u 15 dana

Sličnu dijetu držala nekoliko puta u životu, umesto tonusa uvek koristila tost, a najbolji rezultate sam postizala kada sam za doručak jela isključivo pomorandže i najbitnije ukoliko se striktno pridržava može se skitnuti oko kg. Nutricija Zdravo svima jel mi moze neko odgovoriti ovo ujutro dva parceta hleba je li se jede onako bez icega ili se moze necim namazati? Pijte dosta vode i rezultati su vidljivi već za 5 dana! Ne reklamiraju se mnogo ali su možda jedini pravi čajevi kod nas. Forever F. A supe nigde na spisku…. Uz ovaj režim ishrane garantovano je 15 kg nismo probali ali verujemo da ćete za tih 15 dana skinuti minimum 10 kg, a maximum 15, tako da očekujte veliku razliku! Ova dijeta postaće pravi spas za sve one, koji odavno maštaju da se otarase viška kilograma. Femina Pogledajte moje ostale članke. Ja sam jela varijantu sa pavlakom, narandzom i tostom. Ova dijeta, sa ograničenim konzumiranjem ugljenih hidrata, uvek daje odličan rezultat.

Kako smršaviti u kratkom roku

Uz ovaj plan ishrane pijte dosta vode i rezultati će se primetiti već nakon 5 dana! Naravno zbog kilograma koje ćete izgubiti za 15 dana! A brojka je više nego suluda, 15 kg! Jelena gde si kupila te čajeve, ja sam ih jednom probao medicinske dijete za brzo mrsavljenje vrhunski su, kako smršaviti u 15 dana. Jako je važno da za vreme dijete ne konzumirate alkohola hrana se može jesti toplo spremljena ili hladna. Realno po našem iskustvu, za 15 dana se gubi 13 kg, ali neke stvari u planu ishrane nisu bile u potpunosti tačne pa smo i mi po tom principu radili, kako smršaviti u 15 dana smo izgubili svega 13 kg za 15 dana! Ja sam sa ovom tj. Forever F. Što više kilograma imate višča to će ova dijeta bolje delovati na vaše telo! A brojka je više nego suluda - 15 kg! Preporučuje se isključiti so iz jelovnika. Da li mi neko može reči šta jesti umesto onog predloženog mesa, obzirom da osim ribe ne jedem nijedno drugo meso.

Video

Skidanje sala sa stomaka kavitacijom

Hvala na receptu za dijetu moram ovo licno da probam. Naravno zbog kilograma koje ćete izgubiti za 15 dana! Jelena gde si kupila te čajeve, ja sam ih jednom probao i vrhunski su. Nisu mnogo skupi a radi se o čistim cejlonskim crnim i zelenim čajevima. Imate 5 dana plana ishrane, ponovite ga 3 puta! Zdravo svima jel mi moze neko odgovoriti ovo ujutro dva parceta hleba je li se jede onako bez icega ili se moze necim namazati? Ova dijeta, sa ograničenim konzumiranjem ugljenih hidrata, uvek daje odličan rezultat. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Što više kilograma imate višča to će ova dijeta bolje delovati na vaše telo! Ova dijeta je veoma efikasna. Najbolji nacin je jesti zdravo u umereno vezbanje. Takav plan ishrane koristan je za ljude koje imaju poteškoće sa varenjem, i nisu zadovoljni stanjem svoje kože. Značajno ćete oslabiti za 15 dana. Psiholozi su dokazali da onaj čovek i kada malo oslabi, ima više samopouzdanja, nego onaj koji žalosno gleda  svoj izgled i samo mašta o mršavljenju, ne radeći ništa. Sada mi žena traži da ih kupim ali ne mogu da ih nađem. Za mene je ovo način ishrane.. Umesto paradajza sam pila 2 dl soka od paradaiza — tomatino ili tomatelo. Ono što je dobro kod ove dijete, što se kilogrami ne vraćaju brzo!

Recenzije

  • Mulabar

    Kliknite za sledeću vest.

  • Nejind

    Ručak: 1 pomorandža, 1 kuvano jaje, 1 kiselo mleko , 1 glavica zelene salate Večera: g mlevenog mesa, 1 paradajz, 1 pomorandža,1 šolja kafe ili čaja.

  • Goltijar

    Najvažnije od svega jeste to što dijeta nije nezdrava i sa njom za ovih 15 dana nećete ni oslabiti imunitet. Ručak: 1 narandža, 1 kuvano jaje , 1 kiselo mleko, 1 šolja čaja ili kafe Večera: g mlevenog mesa, 1 paradajz, 1 pomorandža , 1 dvopek.

Dajte recenziju