kako smršaviti nakon carskog reza

Kako smršaviti nakon carskog reza

Trebalo bi da izbegavate bilo kakve jače fizičke napore, uključujući vežbanje, 6 do 8 nedelja. Registruj se. A nekoliko meseci nakon porođaja, čak i ako je sušti protivnik carskog reza, neće to više shvatati kao strašno iskustvo. Dobar Loš. Zato zaboravite "učinkovite i brze" dijete. Novopečene mame, za razliku od drugih žena, treba da imaju na umu da su im potrebne određene hranljive namirnice, kako bi i ona i beba bili zdravi. Potražite pomoć porodice ili prijatelja za stvari koje su vam fizički zahtevne. Sve u svemu, nakon 6 nedelja možete očekivati potpuni oporavak i vraćanje na sve svakodnevne aktivnosti. No iako svaka mlada mama žudi za tim da nakon porođaja što prije vrati svoj stari izgled i težinu, jako je važno biti strpljiv sa svojim tijelom. Obavezno se posavetujte sa doktorom o vrsti leka i bezbednom doziranju ukoliko dojite. Oporavak nakon carskog reza   Porođaj, bilo prirodni, vaginalni ili carski, predstavlja napor. Naš kalendar će vam ukazati i na ostale važne datume tokom trudnoće, kao što su u kojoj nedelji trudnoće se nalazite, kada možete čuti otkucaje bebinog srca, kada možete otkriti pol deteta i još puno važnih i zanimljivih činjenica

Kako skinuti stomak brzo

Posle porođaja. Cvekla kako smršaviti nakon carskog reza Supermen među povrćem April 10th, Moramo voditi računa da unosimo dovoljno kalorija u zavisnosti od visine,težine i starosti,a deficit praviti na osnovu naknadnih kalorija. Razlika je moguća utoliko što mleko može malko kasniti u nadolaženju u odnosu na normalan porođaj zbog kasnijeg stavljanja deteta na dojku. Ako nikako ne možete skinuti kilograme, potražite stručnu pomoć liječnika i nutricionista. Kako izgleda "posterior" položaj bebe u materici? Oko 18 sati posle operacije se dostiže vrhunac aktivni ugljen i mršavljenje iskustva s obzirom da u potpunosti prestaje uticaj anestetika i lekova. Jelovnik i ishrana nakon trudnoće moraju da budu izbalansirani. Premazivanje beba rođenih na carski vaginalnim brisom ipak nema smisla i može biti opasno! Raspitajte se prethodno koji lekovi protiv bolova su bezbedni, naročito ukoliko dojite. U drugim slučajevima doktori će ukloniti konce nekoliko nedelja nakon operacije. Prvih dana je normalno da ožiljak svrbi kada zarasta, posebno jer paralelno i stidne dlake počinju da rastu. Takođe, duži oporavak može da se očekuje kod smršavjti koje su imale hitan kakoo rez, kao i u slučajevima kod kojih je došlo do infekcije ili problema sa rezom, kako smršaviti nakon carskog reza.

Video

Zdrava prehrana dostava

Prvo ustajanje nakon carskog reza je obično nakon 12 sati od operacije. Možete joj pomagati tzv. Šta pripremiti za odlazak u bolnicu i veliki dan? Samim tim, nekoliko dana nakon njega, osećaćete veoma jak bol. Videćete brze promene već nakon 3 do 5 dana. Vi možete biti uspešni u dojenju jednako kao i majke koje su rodile prirodnim putem. Potrebno je unositi oko mg. Pomozite svom telu da se izbori sa ovim padom imuniteta i to konzumiranjem odgovarajuće hrane. Kada prođe 4 meseca od carskog reza možete početi da brzo hodate i trčite, ali za vežbe trbušnih mišića i vraćanje svim aktivnostima je potrebno da prođe pola godine. Oporavak nakon carskog reza zahteva vreme i može da potraje duže nego što vam je rečeno. Zato se opskrbite namirnicama bogatima sastojcima koji su vam potrebni vitaminima, mineralima, prehrambenim vlaknima i fitokemikalijama , ali koji imaju malo kalorija i masti. Možda vam se čini nemogućim odspavati osam sati dnevno dok imate malu bebu, ali ako vam nedostaje sna, teško ćete skinuti višak kilograma od trudnoće. Na početku ćete izgubiti kilograme jer ste samim time što ste izbacili jednu grupu namirnica smanjili unos dnevnih kalorija. Registruj se. Dojam sadržaja.

Recenzije

  • Kilkree

    Hronični zdravstveni problemi kao što je dijabetes takođe mogu da produže vreme oporavka.

  • Nale

    Mame koje imaju takav problem često uspeju najbolje izmlazati  rukom. Anketa Kako vam se sviđa novi dizajn fitness.

  • Nakinos

    Optimalan gubitak viška kilograma posle porođaja podrazumeva gubitak do 1kg nedeljno.

Dajte recenziju