kako smršaviti na brzinu

Kako smršaviti na brzinu

I kako spremati mljeveno meso, da li se može dodati u njega malo paradajz sosa? Ova dijeta je odlična, ja nemam problem sa izdržavanjem kao što sam imala sa mnogim prethodnim. Takođe sam i muža stavila na ovu dijetu i on je isto skinuo 6 kg, znači, vredi, ali da ste samo uporni. Pročitajte i ovo. Konstansto se osećam malaksalo, nervozno, i to je ono što me najviše odbija, a ne skinem ni 5kg za toliko odricanja to je neki minimum koji očekujem i razočaram se. Naravno da ćete padati u nesvest, jer je to nagla promena u odnosu na ono što ste do sada jeli. Poboljšavaju cirkulaciju i otklanjaju bolove u nogama! Napravio sam malu pauzu i opet krenuo sa dijetom. Inače, počela sam sa kilažom 73, a sad imam Bogate su vlaknima i sorbitolom kojemu se pripisuje laksativni efekat.

Mrsavljenje uz zumbu iskustva

Kad sam počela da držim dijetu, imala sam 75 kg i za 3 meseca sam imala kako smršaviti na brzinu kg, a tokom prvih 15 dana sam skinula 6 kg, što je po meni i sasvim dovoljno. Prva dva dana bila sam gladna pred spavanje, kasnije je bilo lakše. Objavi na Odustani. Osjećam se dobro. Naravno da nećete gubiti kilo dnevno, naročito ako vam je cimet dijeta recept sporiji, ali ko kaže da je 8 kg malo za 15 dana, jedem non-stop i ne vežbam — taj je teška lenčuga. Ne bih da vas obeshrabim. Savjet: uvijek prije i poslije čaše vina ili piva popijte čašu vode te tako izbjegnite dehidracijski učinak alkohola. Sutra počinjem iz početka, moram da skinem nagomilane kilograme posle trudnoće. Posle 6 dana ništa se ne događa. Hoćete da za 15 dana izgubite sve ono što ste jeli godinama. Eto, kako smršaviti na brzinu, ljudi, samo istrajte i dalje. Pa to je odlično! Naravno, bez prejedanja. Za doručak sam jela po dva dvopeka, u pauzama sam jela šargarepu i grejp. Za pravilan i udoban položaj prilikom pražnjenja crijeva. Ja zadovoljna. Toliko od mene, pozdrav. Imam višak kilograma 10 kg celog života, ali se nisam trudio da ih skinem. Da li se u ovoj dijeti namirnice moraju jesti odvojeno i po redosljedu kojim su kako smršaviti na brzinu

Video

Trodnevna krumpir dijeta

Danas mi je tek 4. E, tako je i sa ovom — nista više ne mršavim. Dojenjem sam se udebljala. Da li je to greška? Izbjegavajte obrađene ugljikohidrate kao što je kruh, tjestenina, peciva, keksi i krekeri. Dijeta je super, meni je 4. Nisam mogla da verujem. Mislim ohrabrujućih novosti, jer želim da je otpočnem, i neće mi biti teško jer ionako jedem ili ne jedem jednom dnevno imam hiperaktivnu bebu, a kancelarijski posao. Ima li neko savet? Tako da sada planiram da ponovo je primenim. Inače, uz pomoć tog testa prošle godine sam skinula 16 kg za 3 meseca. Sutra bih počela sa dijetom. Sada da vidimo šta će biti. Što više vode, ali ne uz obrok, već sat pre i sat posle obroka se tek može piti voda. Stvarno odlična dijeta,. Najbolje individualne savjete ćete dobiti od liječnika ili profesionalnog nutricionista koji će prema vašim potrebama kreirati plan i program zdravog mršavljenja. Pre par meseci imala sam 81 kg, smršala sam nekako i stala na kg.

Recenzije

  • Nataur

    Pridržavam se ove ishrane već 5 dana i pijem 2 do 3 l tečnosti, vode ili čaja bez šećera, i vežbam sat vremena svaki dan i uspela sam da skinem 4 kile.

  • Tagul

    Prezadovoljna sam! Moje drugarice imaju nekih kg.

  • Tam

    Budem vam javila za nekoliko dana.

Dajte recenziju