kako smršaviti 10 kg iskustva

Kako smršaviti 10 kg iskustva

Ne brini i ja žalim isto, ali i milijuni ljudi diljem svijeta. U prosjeku, student nakon završenog fakulteta teži 5 kilograma više , nego što je prije odlaska na fakultet. Isto tako, kada radite kardio trening, nemojte se ograničavati samo na traku za trčanje , već u svoju rutinu vježbanja uvrstite vožnju bicikla, plivanje ili veslanje. No, kako projekt napreduje po fazama tako se radi sve veća korekcija kako prehrambenih navika, tako i vježbanja. Da li si uz mene? Ako je metabolizam brz, kilogrami će se naravno i skidati brže, a ako je spor, bit će potrebni neki dodaci kako bi se on ubrzao. U ovoj bi se fazi trebao postići optimum na području prehrane i treninga. Meni je u ovoj dijeti veliki nedostatak kava bez šećera i celer. Ako se ne spominju količine, to znači da možete jesti koliko god želite. Sada sam se već sasvim priviknuo na novu prehranu, a moram priznati da sam i druge osjvijestio da jedem zdravo.

Đumbir i limun za mršavljenje iskustva

Tu u prvom planu mislim na brzo umaranje prilikom aktivnosti i smanjenu fleksibilnost. Ako kako smršaviti 10 kg iskustva sumiram, dva su cilja u prvoj fazi što se prehrane tiče:   jesti voće i porvće 5 puta tjedno       jesti što želiš 2 dana tjedno ne pretjerivati   Voće i porvće može se kombinirati na razno razne načine i nema nikakvih ograničenja. Ja sam odlučio kako ću se u večernjim satima baviti bicikliranjem, trčanjem ili šetnjom. Ispod ću pratiti svoj napredak po tjednima kako projekt izmiče iz faze u fazu. Radije kombinirajte kardio trening s treningom snage, kako smršaviti 10 kg iskustva. Ja se neću previše zamarati treniranjem u ovoj prvoj fazi. Projekt Smršaviti 10 kilograma trebao bi otkriti na koji način je moguće u samo mjeseca izgubiti čak 10 kilograma i dovesti svoje tijelo u formu. Kako bi sebi, ali i drugima olakšao proces gubljenja kilograma, odlučio sam napraviti 4 faze projekta. Veliki poticaj u ovome mi je dao nutriconist Bojan Stojnić koji se zalaže za konzumaciju raznovrsne hrane. Nakon što sam izbjegavao treninge kako najbrze smrsati za dve nedelje prvoj fazi, vrijeme je da i na to odvojim dio vremena. Kava i pecivo…ako osjetite glad,pojedite nešto ali pazite da nije pekarski proizvod. Toliko od mene. Pozdrav svima. No, u početku mršavljenja smanjenje brojke na vagi svakako može kako smršaviti 10 kg iskustva veliki motivator, ali i pokazatelj da se ide u dobrom smjeru. Prijavi se ili Prijavi se. Odnosno, moram dnevno biti u deficitu od kalorija. Povećaj svoj potencijal izgaranja masnog tkiva uz ovih nekoliko napitaka za mršavljenje i detoksikaciju. Lako je moguće da će se u ovoj fazi postići željena granica od 10 izgubljenih kilograma što bi bilo super. Naime, pokušao sam se ujutro razgibavati nekoliko puta tjedno, a i uhvatio sam nekoliko sunčanih dana pa sam malo provozao bicikl.

Video

Kako smršaviti za tjedan dana

Marko Županić srpanj 13, No, u početku mršavljenja smanjenje brojke na vagi svakako može biti veliki motivator, ali i pokazatelj da se ide u dobrom smjeru. U zdravom mršavljenju uvelike vam mogu pomoći prirodni dodaci prehrani  koji  potiču metabolizam i pojačavaju termogenezu , odnosno topljenje masnih naslaga. Kako smršaviti i izgubiti višak kilograma? Isprobali ste brojne dijete, ali nijedna nije imala učinka? Gubitak kilograma je nešto manji nego prvi tjedan, no i dalje sve ide po planu. Nikada se nemojte izgladnjivati kako biste brzo skinuli višak kilograma, radije se okrenite zdravoj prehrani i vježbanju. Počeo sam eksperimentirati s nekim složenijim jelima, tako da sada više nema samo voćnih salata, nego su i neki ozbiljniji pripravci od voća i povrća. Sasvim je izvjesno kako će biti znatno teže smršaviti od sada na dalje. Upravo zbog toga u drugoj ću se fazi fokusirati na to da povećam unos proteina, a detaljan plan prehrane izgraditi ću u suradnji s nutricionistom. Vežbe verujte mi da neradim već igram uz muziku koju volim, zapravo igram trbusni ples i ekstra je za zatezanje tela i mrsavljenje, šetanje naravno. Da li si uz mene? Zdrava prehrana i vježbanje će naravno imati sporiji učinak od izgladnjivanja, no kasnije vam se ti kilogrami neće tako brzo vratiti. Ovdje možete pročitati kako ubrzati metabolizam. Stoga je baš i ne bih preporučila, a ja sam se nakon dugo godina borbe s kilogramima, odlučila za sporije gubljenje kilograma, ali učinkovitije.

Recenzije

  • Gagul

    Isprobali ste brojne dijete, ali nijedna nije imala učinka? Donosimo ti preporuku 12 najboljih napitaka dr.

  • Faugrel

    Izračunao sam kako mi je bazalni metabolizam potrošnja energije u mirovanju oko kcal.

  • Mooguk

    Kako ponovno osvojiti bivšeg dečka nakon prekida?

Dajte recenziju