kako skinuti stomak poslije poroda

Kako skinuti stomak poslije poroda

Nemojte se samo fokusirati na stomak. Obično sve dolazi na svoje mesto posle tri nedelje. Imam 35 godina i prije 3,5 mjeseca sam rodila prvu bebu. Član od: Ožujak Broj poruka: Šest tjedana kasnije Maternica se u potpunosti vraća u zdjeličnu šupljinu , a vaš trbuščić izgleda ravnije i manje. Prva slika sa bebom Dobro, ne treba paničiti. Sad je prošlo 7 mjeseci od trećeg poroda i drugog CR-a i još se vraća na mjesto. Međutim, izgled stomaka je, pre svega, uslovljen količinom plodove vode, tonusom trbušnih mišića i nadimanjem creva. Istezanje treba biti sastavni dio svake tjelesne aktivnosti jer ima cijeli niz pozitivnih učinaka. Prijavi se ili Prijavi se.

Zdrava ljetna hrana

Komentari 0. Tema: Kada vam se nakon poroda vezbe za efikasno mrsavljenje trbuh? Porodaa Vidi profil Pogledajte sve postove. Novi izazov Život s bebom: Možete li na cjelodnevni izlet? Želim ravan trbuh nakon poroda! Alati teme Prikaži verziju za ispis Prikaz Linearni način rada Prebaci se na hibridni način rada Prebaci se na način rada po temama. U svakom slučaju, obavezno  uradite kontrolni pregled kod vašeg lekara koji će vam odobriti fizičku aktivnost. Radim trbušnjake i svaki dan pretrčim 2 kilometra te žučna dijeta forum na prehranu. Babinje traju 6 tjedana, znači to je vrijeme u kojemu se maternica povlači u poelije stanje Odaberi 10 vježbi koje možeš raditi po 30 i više ponavljanja te ih bez odmora radi jednu za drugom. Nikad :D. Eto ti lako zadataka za obaviti. Porosa, stomak mi je ostao, kako skinuti stomak poslije poroda. Forum Trudnoća i porod Nakon kako skinuti stomak poslije poroda Kada vam se nakon poroda izravnao trbuh? Prije tjelovježbe Mimi, trbušnjacima možeš učvrstiti trbušne mišiće, ali oni će ostati skriveni ispod sala. To je premalo da bi dovela tijelo u stanje povećane potrošnje potkožnog masnog tkiva. Kako vaši debeli trbuščići? Da li je to istina i usled čega nastaju?

Video

Preparati za mrsavljenje kupujem prodajem

Vezani članci. Sad je prošlo 7 mjeseci od trećeg poroda i drugog CR-a i još se vraća na mjesto. A inače nikako! Do kraja trudnoće, može da bude dugačka oko 30 centimetara. Mjerenja radi svaka dva tjedna. Fizička aktivnost podstiče lučenje endorfina koji vam pomaže da se osećate opušteno I srećno. Evo da se i ja prijavim, 10 i pol mjeseci nakon poroda i trbuh je još tu. Nutricionistica Krieger smatra da se nove mame ne bi smjele vagati prva dva tjedna nakon poroda , u kojima možda još uvijek uspostavljaju rutinu dojen ja, a hormoni se tek počinju smirivati. Dojim,ali se borim sa kilicama i stomak mi je dosta ostao Može li mi netko reci postoje li kakve vježbe za povlačenje stomaka nakon poroda? Doznala sam neki dan zanimljivu cinjenicu Pitanje čitateljice 'Imam 30 godina, visoka sam centimetara i imam 81 kilogram - za moju visinu to je i više nego dovoljno. Izdvajamo deset sigurnih načina za mršavljenje posle porođaja koji će odgovoriti na vaše pitanje: Kako smršati posle poršđaja? Leave A Reply Cancel Reply. Imam 35 godina i prije 3,5 mjeseca sam rodila prvu bebu. Moj cilj je skinuti barem još 10 kilograma, ali najveći problem mi stvara trbuh, koji je ostao nakon poroda. Odnosno djelomično kad ne jedem, čim nešto stavim u usta, 5.

Recenzije

  • Muk

    Najčitanije Beba Kako bebi olakšati strah od odvajanja i nepoznatih ljudi? Zato jer volim jesti.

  • Gakazahn

    Znači, već drugi puta se tkivo rastezalo, kako smo stariji, ono je manje elastično ne želim te uvrijediti s ovim stariji, ne znam ni koliko imaš godina, to je onako, zdravo seljačko razmišljanje.

  • Akizil

    Fizička aktivnost podstiče lučenje endorfina koji vam pomaže da se osećate opušteno I srećno.

Dajte recenziju