kako se riješiti trbuha nakon carskog reza

Kako se riješiti trbuha nakon carskog reza

Uputsvo kako da kreirate svoj nalog i koristite novu platformu za komentarisanje možete pogledati ovde. Ne znam da li je to koza ili bas trbuh Odmah po završetku operacije biti ćete prebačeni u postoperativni prostor, do buđenja iz anestezije. Izgladnjivanje neće imati nikakve koristi jer ćete se osjećati loše, a ako dojite djetetu ćete uskraćivati prijeko potrebne nutrijente za pravilan rast i razvoj. Prvih nekoliko mjeseci moguće je da ćete osjećati blagu bol pri dodiru ožiljka, no s vremenom će nestati. Drugog dana tijelo je spremno za prve pokrete i kratke šetnje kao što je odlazak na toalet, no te će kretnje radi bolova biti veoma otežane i treba ih izvoditi oprezno. Posvetite se djetetu i ne trošite energiju na forsiranje svog tijela. Oporavak nakon carskog reza je u velikoj mjeri individualan , te ovisi o mnogo faktora, kao što je kompletno fizičko stanje žene. Smirit ce se samo od sebe, samo treba vremena. Više od autora. Ponekad u prvim danima nakon poroda može doći i do izljeva.

Vjezbe za skidanje sala sa stomaka

Posvetite se djetetu i ne trošite trening u teretani za mrsavljenje na kako se riješiti trbuha nakon carskog reza svog tijela. Kada osjetite bolove vjerojatno ćete primiti neku vrstu anestetika protiv bolova putem infuzije. Fizicki oporavak nakon riješoti reza Bok mame Kako biste se što bolje oporavili bitno je slijediti upute koje će vam liječnik dati, a neke od njih su:. Tajna odvikavanja od pelena, "kako se riješiti trbuha nakon carskog reza". Uravnotežite prehranu s ciljem da bebi i sebi pružite sve potrebne nutrijente. Oko 12 sati nakon davanja epiduralne se skida kateter i od tada sami ili uz pomoć medicinske sestre odlazite na wc. Bolove u trbuhu nisam imala, možda da odeš do dr-a čekirat za svaki slučaj, ipak se svako individualno oporavlja. Ja sam rodila prije 3 i po tjedna, a rana me prestala bolit nakon 4 dana u bolnici. Svedite aktivnosti na najmanju moguću razinu jer ćete tako skratiti vrijeme potrebno da se oporavite od carskog reza.

Video

Dijeta za mrsavljenje medicinska

Za objavljivanje komentara je neophodno da imate svoj Blic nalog. Nakon carskog reza imate oslabljene trbušne mišiće, pa izbjegavajte dizanje nogu od poda istovremeno, jer to izaziva veliki napor. Ja se uopće nisam odmarala. Neki pokreti će biti bolni za vas čak i nekoliko mjeseci nakon poroda carskim rezom. Bolove u trbuhu nisam imala, možda da odeš do dr-a čekirat za svaki slučaj, ipak se svako individualno oporavlja. Razlog tome je rez i činjenica da su imale operaciju. Ukoliko su mišići još razdvojeni, a započnete s vježbama, oni bi mogli tako i ostati. Inače meni je u bolnici doktorica rekla zakaj nisam išla kod svog, koja je inače bila na go. Savetuje se nošenje pamučnog veša posle skidanja konaca i preporučuje se da žena malo stegne trbušni zid kako bi mišići trbuha bolje zarastali, a lakše će joj biti i kretanje i dojenje - savetuje doktorka Fazlagić. Stomak prilično visi preko reza koji je,usput rečeno,savršen,hvala dr. Iako se preporučuje čak 9 mjeseci, žene se počnu brzo osjećati bolje pa prionu na vježbanje. Sumamed sirup — Uputa o lijeku. Toliko vremena je potrebno kako bi se žensko tijelo vratilo u stanje prije trudnoće. Fokusirani na lagane kardio vježbe povremeno možete ubaciti i vježbe snage. Mima Vidi profil Pogledajte sve postove.

Recenzije

  • Voktilar

    Tako isto i ja, odmah sam hodala, još sa svim onim cijevima koje su virile iz mene nakon sedam dana sam izašla iz bolnice, Lea je ostala na Neonatologiji, i ja sam se išla dva puta dnevno u bolnicu izdajati, hodala normalno, hodala po stepenicama, kao da ništa nije bilo. Pomaže unijeti ravnotežu u vaš život, a razinu zahtjevnosti birate prema tome kako se osjećate.

  • Mauzil

    Žuto bijeli iscjedak označava kraj krvarenja. Sada kada je na mjestu bebe nastala praznina, tijelu treba dati vremena da se oporavi.

  • Yogar

    Istovremeno sam bila pomoćnica u nastavi dječaku s poremećajem iz spektra autizma u Osnovnoj školi Većeslava Holjevca koje sam vodila i usmjeravala tijekom nastavnih aktivnosti, bila mu podrška i motivirala ga u svakodnevnim aktivnostima u školi i radila na njegovoj socijalizaciji.

Dajte recenziju