kako sam smršavila 10 kg

Kako sam smršavila 10 kg

Ova uporna žena je za samo deset meseci uspela da smrša neverovatnih 50 kilograma. Jedna od glavnih pogrešaka kod skidanja kilograma je biranje isključivo kardio treninga koji je dobar za mršavljenje, ali se uz njega osim masnog tkiva gube i mišići što nije preporuka. Ni u detinjstvu ni u mladosti nije imala nikakvih problema s kilogramima. Vježbanje i zdrava prehrana imaju sporiji učinak od izgladnjivanja, ali se izgubljeni kilogrami ne vraćaju tako lako. Imala je rekordnih kg. Bit ce tesko, ali kada vidite kako kile i cm padaju to Vam daje snagu da nastavite dalje. Daleko bolja ideja je da unaprijed isplanirate obroke i jedete zdravo, ukusno i hranjivo. Sad ih jedem jednom ili dva puta tjedno, nemam više toliku potrebu. Zdravstveno stanje joj se dramatično pogoršalo, pa su je iz Kikinde hitno uputili u novosadski Klinički centar, Odeljenje za dijabetes i endokrinologiju. Par mjeseci za gubitak kilograma nije puno, a dugoročno će ostaviti uspjeh i zadovoljstvo. Jako sam zadovoljna već 6 mjeseci nisam na dijeti i nisu se kile vratile, a dijeta nije ni komplicirana. Zaboravite odmah i na brzo skidanje kilograma. To je teško, ali nije nemoguće. Obilazila sam lekare koji su sve pripisivali stresu.

Jeftine tablete za mršavljenje

Sećam se da mi je puls u stanju mirovanja bio Sad ih jedem jednom ili dva puta tjedno, nemam više toliku potrebu. Broj obroka sam povećala s 2 na nekih 5. Kod zdravog mršavljenja pomažu i prirodni dodaci prehrani koji pojačavaju topljenje masnih naslaga i potiču metabolizam. Prethodna 1 2 Sljedeća. Horoskop Szm Dnevni horoskop Kineski horoskop Osobni horoskop. Slatkiše sam na početku gk svaki dan, ali umjereno. Forum Zdravlje Dijete i mršavljenje. Preskoči na: sadržaj navigaciju formu za pretraživanje. Što se fizičke aktivnosti tiče, do kako sam smršavila 10 kg sam prakticirala brzo hodanje i ples, kako sam smršavila 10 kg.

Video

Vježbe sa vijacom za mrsavljenje

Korisno Bojanke Lektire Sanjarica Priče za djecu. Nikako nije dobro izgladnjivati se nego se jednostavno okrenuti vježbanju i zdravoj prehrani. Prilikom izvođenja kardio treninga ne smije se ograničavati samo na trčanje , nego je potrebno kombinirati veslanje, vožnju bicikla i plivanje. Vježbanje i zdrava prehrana imaju sporiji učinak od izgladnjivanja, ali se izgubljeni kilogrami ne vraćaju tako lako. Nemoj se pouzdavati u kojekakve dijete i ne zuri, napravi promene u stilu zivota kojih se mozes dugorocno pridrzavati. Arhiva Blog Coolinarike. Kreirajte svoj nalog ovde. Kada je posle dva meseca otišla na prvu kontrolu, doktorka se šokirala. Vrlo teško mi je znalo biti kad bi moja obitelj sjela za ručak a ja sam to izbjegavala Naslovnica Najnovije Coolerice Što je Coolerica? Prethodna 1 2 Sljedeća. DAN: kuhano meso 3. Ali nisam želela da pokleknem. Osim što prirodni dodaci pomažu regulirati metabolizam i sagorjeti masne naslage, održavaju i dostatnu razinu energije kako se osoba ni u jednom trenutku ne bi osjećala slabo. Vrste kolačića: Tehnički, Marketing Prihvati sve Postavke. Želite postići bolju učinkovitost, odlučite se na brzo hodanje. To je teško, ali nije nemoguće.

Recenzije

  • Vukora

    Obilazila sam lekare koji su sve pripisivali stresu. Gubitak kilograma zapravo varira od osobe do osobe jer ovisi isključivo o metabolizmu i uloženom trudu.

  • Vogrel

    DAN: riža ili žganci 4.

  • Dulmaran

    Uputsvo kako da kreirate svoj nalog i koristite novu platformu za komentarisanje možete pogledati ovde.

Dajte recenziju