iskustva sa medicinskom dijetom 11 dana

Iskustva sa medicinskom dijetom 11 dana

Forum Zdravlje Dijete i mršavljenje. Brzi tart s panna cottom i malinama. I javljam rezultate. Arhiva Blog Coolinarike. Što sam si to dozvolila. Danas, posle 12 dana, imam 63,5 kg i prezadovoljna sam. Za 5 dana, i iskreno uz male greške, skinula sam 3 kg. Za promenu, ovo je jedna kompletna dijeta. Četvrti mi je dan. Dragi moji, ja sam ovu dijetu dobila još pre dve godine od svoje sestre. Jednog dana rešila sam da primenim ovu dijetu i uspelo je!

Zdrava prehrana referat

Vreme trajanja dijete i šta možete očekivati: Dijeta traje 15 daha 3 ciklusa od po 5 danaa prosečan gubitak težine po završetku dijete je oko 7 kg. Drugaricina mama mi je preporučila ovu dijetu, ona je predivno oslabila za jako kratak vremenski period, nakon toga je ponedeljkom jela kako je i napisano u dijeti i posle tri godine i dalje ima istu kilažu. BiljanaAH Pre nego što se odlučite da primenite ovaj režim ishrane i rešite se suvišnih kilograma, trebalo bi da se konsultujete sa vašim lekarom kako biste znali da li je dijeta sa VMA adekvatan izbor za vaš organizam. Pozdrav, danas sam na 5. Hvala vam. Šta će se desiti ako umesto predloženog voća ubacim npr. A ja sve solim Kurkuma recept za mrsavljenje pozdrav! Izdržao sam svih 15 dana bez nekih većih problema. Ponekad pojedem to i između obroka ako je glad prejaka. Držanjem ove dijete, nakon pet dana izgubi se 2,5 — 3 kilograma. Danas mi je iskustva sa medicinskom dijetom 11 dana. Probaj tako, jer ako ubacuješ bilo šta drugo, nećeš iskustva sa medicinskom dijetom 11 dana rezultate. Meni dijeta jako prija, danas mi je treći dan i vaga pokazuje dva kg manje! Napravila sam jednu seriju, izgubila 7 kg, i zadovoljna sam. Idi na:   Izaberite forum Medicina    Pitanja i iskusgva    Urologija    Ginekologija    Nutricionizam    Neuropsihijatrija    Dermatologija-Kozmetologija    Polne bolesti    Dijabetes    Kardiologija    Pedijatrija    Laboratorijska dijagnostika oskustva  Medicinska dijagnostika    Pulmologija    Ortopedija i fizikalna medicina    Stomatologija    Otorinolaringologija    Endokrinologija    Onkologija    Urgentna medicina    Oftalmologija    Gastroenterologija    Rekonstruktivna i estetska hirurgija    Seksualnost    Kvalitet zdravstvenih usluga    Telemedicina    Wellness SPA i Banje doktor.

Video

Kako smršaviti tri kila za tri dana

Samo za poželeti: Najukusnija dijeta za koju ste čuli. Ja sam za samo 5 dana skinuo 5 kg, sa početnih 90 sišo sam na 85!!! Ja sam ovu dijetu držao, za 15 dana izgubio sam 7 kg, ali sam posle zaglavio u bolnici zbog kuvanih jaja. Kako ružino ulje neguje osetljivu kožu? Krecem sutra!! Šest dana sam na ovoj dijeti. Ipak, nisam nezadovoljna, očito je da u mom slučaju brzo mršavljenje nije moguće. Nije mi teško jer sam već navikla na medicinsku dijetu, samo što je drugačija verzija. Svima veliki pozdrav. Na internetu se može pronaći nekoliko jelovnika koji se vezuju za ime Mayo klinike, iako za to nema relevantnih dokaza. Dodavanje komentara na tekst Odustani od odgovora Comment. Alo, žene, pa znate li vi koliko vam je trebalo da nabacite tih 5 kg? VMA dijeta donosi efikasno rešenje za regulaciju telesne težine, bez izlaganja rizicima koji će ugroziti opšte zdravstveno stanje. Ja inače jedem jaja prvo, pa zatim kiselu pavlaku i na kraju kao dezert pomorandžu. Sada se mnogo plašim da mi se ne vrate kile, pogotovo pošto ide zima. Posle pauze od mesec dana krećem ponovo. Gladna, boli glava i koncentracija 0.

Recenzije

  • Kazishura

    Pozdrav, pa se čujemo! Nakon nekoliko nedelja rešila sam da skinem još nekoliko kg pa sam krenula na ovu dijetu.

  • Dukazahn

    Srećno svima! Jedi pomalo, sve zavisi od količine hrane koliko uzimamo.

  • Brale

    Aaa… Je l moguće da su svi skinuli kilograme sem mene!?

Dajte recenziju