Dijeta za smršaviti 10 kg

Svjetlana says:. Ljudi koji su ovo čitali, takođe su čitali i ovo:. Danska dijeta je veoma rigorozan program i ukoliko želite da ga sprovodite ne činite na sopstvenu ruku bez prethodnih konsultacija sa stručnim licima koja se brinu za vaše zdravlje. Danska dijeta — za 13 dana i do 20 kg manje! Isprobali ste brojne dijete, ali nijedna nije imala učinka? Norma says:. Vježbanje i zdrava prehrana imaju sporiji učinak od izgladnjivanja, ali se izgubljeni kilogrami ne vraćaju tako lako. Više mi se isplati malo istraživati, što sebe — što internet pa na kraju sastaviti svoj plan program zauspjeh na duže staze nego se maltretirati ovakvim dijetama. Nikako nije dobro izgladnjivati se nego se jednostavno okrenuti vježbanju i zdravoj prehrani. Treći dan: Ručak: —       1 naranča —       1 kuhano jaje —       1 kiselo mlijeko —       1 glavica salate Večera: —       g kuhanog mesa —       1 naranča —       1 dvopek —       1 šalica kave ili čaja bez šećera 4. Masnoća u krvi — simptomi, bolesti, normalne razine i liječenje.

Lanena voda za mrsavljenje iskustva

Komentari su potpuno anonimni. Otkrijte kako smršaviti 10 kilograma, a da se ti isti kilogrami ne vrate onako brzo kako ste ih i izgubili. Cibone je kg je zagarantirano. Raspitajte se u svojoj ljekarni koji dodaci prehrani bi vam mogli pomoći i koji su primjereni vašoj dobi, aktivnostima i rezultatima koje želite postići. Ovaj dijetni program dijea se započeti bilo koji dan u nedelji, ali se preporučuje baš nedelja. Postiji i onaj problem u psihičkim smislu, jao kad ću smršati više i strah da će se kilogrami vratiti i to stvara nervozu i to se desi, ne razmišljate o tome i nemojte svaki drugi dan na vagu. Vježbe snage će dugoročno utjecati na vaše mršavljenje. Josipa says:. Navedeni članci su pisani u suradnji kf stručnjaka i stručnjaka Centra za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis, dijeta za smršaviti 10 kg. Ovaj četvoronedeljni plan ishrane osmišljen je dijeta za smršaviti 10 kg da ni u jednom trenutku, dok ga se pridržavate, nećete osećati neizdrživu glad. No, kao što je u tekstu navedeno, nije zdrava dijeta, barem je ja takvom ne smatram i to zaista može biti dijeta za one koji žele super-brze rezultate. Kako svatko dijeta za smršaviti 10 kg nas ima drugačiji organizam i metabolizam, ne znači da će dijeta na svakoga jednako djelovati. Doznajte više o proteinskoj dijeti za brzo mršavljenje. Jasna says:.

Video

Muller proizvodi za mrsavljenje

Otkrijte kako smršaviti 10 kilograma, a da se ti isti kilogrami ne vrate onako brzo kako ste ih i izgubili. Značajno je smanjen unos ugljikohidrata , a kruh, tjestenina i krumpir su strogo zabranjeni. Pametni i realni savjeti za mršavljenje,jer glupo je očekivati da će itko skinuti 10 kg za 10 dana što nam nude na reklamama uz naravno kupnju čarobnih tableta,čajeva itd. Kile se ne vracaju tako lako nazad kao kod drugih dijeta te je zastupljeno sve sto organizmu treba. Razlog je što se za vrijeme takve dijete metabolizam jako uspori pa kada počnete ponovo jesti kao i prije, izgubljeni kilogrami se brzo vraćaju. Zdravstvene dijete. Svjetlana says:. Veliki pozdrav i verujte u sebe jer možete sve to i bez teretane. Pozdrav svima. Ja zelim smrsaviti 8kg imam sad 67 a visoka sam Drugi put sam izgubila 7. Meni je u ovoj dijeti veliki nedostatak kava bez šećera i celer. Dijeta Ako želiš smršavjeti ovo trebaš znati. Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima kometarisanja i uslovima korišćenja sajta. Pustite da odstoji 1 sat. Bila sam na ovoj djeti 3 mjeseca skinula sam 18 kg. Nutricionisti preporučuju šest ljetnih dijeta i primjere jelovnika!

Recenzije

  • Tolabar

    Dakle 2,6 kg sam izgubila za 4 dana. Prvi dan danas..

  • Mutaur

    Smanjeni unos hrane zahtjeva i manji unos vode može dovesti do dehidracije zbog čega se ova dijeta našla na meti kritika.

  • Kak

    Dok jedni zagovaraju brze dijete u kojima u samo 10 dana možete skinuti 10 kilograma, drugi zagovaraju čarobne pilule, koje imaju isti učinak, dok vi sjedite pred televizorom i gledate serije.

Dajte recenziju