kako smrsati trcanjem na traci

Kako smrsati trcanjem na traci

Stranice: Stranica 1 , Stranica 2 , Stranica 3. Obavezno uz sebe imati ručnik i bočicu s napitkom, čak i ako ćete trčati samo min. Što je prvi od dva najvažnija cilja koja želite postići u procesu mršavljenja! Prelistavamo novembarsko-decembarski broj: Dijabetes Osim ako imaš dosta iskustva s vježbama snage i u dobroj si formi, izbjegavaj trčanje s utezima - možeš ih koristiti samo prilikom hodanja po traci. Poslije trčanja, obavezno istezanje! Pritom se rukama nemoj držati za ručke trenažera, nego ih drži uz tijelo i miči naprijed-nazad kao kad normalno hodaš" , savjetuje Tomislav. Jednogodišnja studija Stanford University King et al S hladnijim jesenskim danima, u Split se vratila sezona treninga, a s njom i nova Polleo Sport poslovnica! Mnogi trkači koji su počeli da trče kako bi izgubili višak kilograma su posle određenog vremena jednostavno zavoleli trčanje. Mit ili istina: kardio aktivnost prije doručka To bi bila dobra vijest. Ako vam je cilj da zdravo smršate i istovremeno postanete trkač, moraćete zdravo da se hranite. Ne mogu vam reći koliko me "srce boli" kada vidim sve te silne vježbače koji nižu kilometre i kilometre ili sate i sate treninga svaki tjedan, u najboljoj namjeri da učine odličnu stvar za svoje tijelo i svoje zdravlje — a zapravo čine najveću moguću pogrešku!

Čaj od mente i mršavljenje

Što je aktivnost kojom se bavite nižeg intenziteta, kako smrsati trcanjem na traci, to je veći udio masti koje se koriste za energiju. Koliko je ishrana važna kada rešite da smršate govori podatak da jedan  Big Mek ima kalorija. Smem li jesti suvo voće? Jednom riječju — na metabolizam! Ukoliko se odlučite za izvođenje intervalnih treninga budite svesni činjenice kako je za ovaj trening dovoljno da izdvojite samo 20 minuta kako bi on bio delotvoran. Dakle, kratke hlačice ili bicke na nogama i dres ili majicu kratkih rukava gore. I što mislite tko je od njih dvojice trenirao intenzivnije i potrošio više kalorija unatoč velikoj razlici u trajanju treninga? Ovo znači da bi jednim laganijim trčanjem osoba teška 70 kg   1h jednako kalorija morala da trči oko 7,5h bez prestanka! Stručnjaci preporučuju vježbanje onim intenzitetom koji dovodi puls do 70 posto od maksimalnog primjerice, otkucaja za spomenutu osobu staru kako smrsati trcanjem na traci godina. U današnje vrijeme većina znanstvenika smatra da je aerobno vježbanje slaba metoda za ubrzanje gubitka kilograma.

Video

Kako smrsati brzo i lako

U novijim istraživanjima dokazane su pretpostavke koje su ohrabrujuće. Upravo ovdje trčanje dolazi kao pravi lijek. Load More Kako doći do dobrih fitness rezultata u kratkom vremenu? Pustit ću vas da malo razmislite…I, jeste odlučili? Pregledaj povezani sadržaj savjeti za vježbanje trčanje vježbe. Najvažnije je da zapamtite da  zdravo mršavljenje treba da bude postepeno. Mislila sam da ste se maknule s ovog topica i da v Posavetujte se sa lekarom ili nutriocionistom da li je pametnije da krenete prvo sa hodanjem. Napisao:  Goran Murić , kineziolog. Ta velika "glad" mišića za energijom tjera tijelo da neprekidno 24 sata dnevno pronalazi "hranu" tj. Home Sve o trčanju Trening. Najnovije na fitu Članak 'Svi komentari na temu: Fit muffini s borovnicamaMuffini su vrhunski! Da biste skinuli 1 kg masti potrebno je da sagorite oko kalorija više nego što unesete hranom. Ono što stavite u usta odnosno ne stavite daleko je važnije. Iz osobnog iskustva sam primijetio kako sam na traci malo više na prednjem dijelu stopala, nego kad trčim vani kada pri laganom trčanju imam prvi oslonac s podlogom preko pete. Po Tomislavovu mišljenju bolja je formula koja uključuje i takozvani rezervni puls : " - godine - vrijednost pulsa u mirovanju " a puls u mirovanju ćeš odredit ćeš tako da tri dana za redom, ujutro čim se probudiš, prije ustajanja iz kreveta, izmjeriš puls na vratu pa izračunaš aritmetičku sredinu te tri vrijednosti.

Recenzije

  • JoJocage

    Ako naglo povećavate pređene kilometre dovešćete svoje telo u opasnost od povreda , što će negativno uticati na vaše planove da smršate. Dijete s radikalnom restrikcijom unosa kalorija kCal dnevno značajno će utjecati na gubitak mišićne mase bez obzira da li uz dijetu i trčimo.

  • Malagul

    Dobar Loš.

  • Gardaktilar

    Jeste spremni?

Dajte recenziju