kako smrsati pet kila

Kako smrsati pet kila

Dr Dukan preporučuje da to bude četvrtak. Ne sumnjajte u svoje nove navike i odlučnost da ih se pridržavate. Igrice poput pasijansa aktivirat će vaš mozak i skrenuti tok vaših misli od hrane. Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti! Jedite: sve vrste mesa, ribe i mlečnih proizvoda, kao i u prvoj fazi, i sirovo, bareno i grilovano povrće. Jedite: obogatite jelovnik voćem, hlebom, tvrdim sirevima, testeninama Prati Žena. Jedeš sve meso jaja ribu i neka povrća. Pogledaj desktop verziju. Foto: Thinkstock. Držite se kuhinje S vremena na vrijeme možete jesti vani. Uvijek imajte na umu da imate mogućnost izbora namirnica koje stavljate u usta, i ne zaboravite ove jednostavne savjete:.

Kako smršaviti u rukama i nogama

Internet zmrsati. Nije teško smršaviti, teško je ostati vitak. Pri tom, zadržavate mišićnu masu i zdrav izgled kože. Posljedica jest da nakon vježbanja često gubimo osjećaj samokontrole i dopuštamo si da jedemo više. Kliknite za sledeću vest. Savjetujem ti da ne biraš nikakve dijete,nego se počneš zdravo hraniti u kcal na dan stane puno zdrave hrane! Znate sve što treba smrsaati da biste isklesali svoju vitku liniju i pronašli novi polet i životnu energiju. Slažem se sa quicky, ako ti oako to zadnjih pet kg nema smrrsati da toliko izgubiš u dva tjedna, jedino ako si na početku dijete. Registriraj se. Prijatelji sajta:. Dosta je dobra ali se moraš strogo pridržavat. Ručak: 1 narandža, kako smrsati pet kila, 1 kuvano jaje1 kiselo mleko, 1 šolja čaja ili kafe Večera: g mlevenog kako smrsati pet kila, 1 paradajz, 1 pomorandža1 dvopek. Ponekad vam tih nekoliko trenutaka promišljanja dodatno kako smrsati pet kila volju. Doručak je isti svakog dana: 1 pomorandža, 1 smrsayi, 1 šolja čaja ili kafe bez šećera. Oni koji su je osmislili tvrde da što više kilograma imate, ova dijeta će bolje delovati na vaše telo. Kako skinuti stomak folijom Komentari su potpuno anonimni. Kako smrsati 5 kg za 2 sedmice!? Nikome nije bilo jasno kako uspevaju da sačuvaju vitku liniju uprkos svim kalorijskim bombama i otporu koji imaju prema vežbanju. Žene koje su smanjile težinu dijetama imale su kako smrsati pet kila manji postotak 'povratka na staro', ako su se redovito vagale u periodu od 18 mjeseci nakon završetka dijete — tako barem kaže istraživanje The New England Journal of Medicinea prenosi ga Huffington Post. Vježbanjem potrošiš recimo kcal dnevno što je dosta vježbanja ,i u minusu si kcal.

Video

Jutarnje trcanje za mrsavljenje

A sada, hrabro naprijed: jedite, pijte i budite vitki. Komentari su potpuno anonimni. Ako ni to ne pomaže, mjerite porcije žlicama i šalicama. Je li kratko zadovoljstvo vrijedno suvišnog šećera, masnoća, kalorija? Za 30 dana, sva odeća će vam biti velika: Dva sastojka i voda, najjači sagorevač masti! Smjestite ih na središnje police, tako da ih ne možete ne vidjeti. Foto: Thinkstock. Držeći se jednog proteinskog dana nedeljno možete odmah da izgubite od pola do jednog kilograma i da se tako oslobodite viška koji se nakupio. Dok čistite kuhinju nakon obroka, pripremite hranu koju ćete pojesti od ostataka obroka. Kad stabilizujete težinu, ući ćete u četvrtu fazu koja treba da traje do kraja vašeg života. Znate sve što treba znati da biste isklesali svoju vitku liniju i pronašli novi polet i životnu energiju. I to stvarno pali! Obavezno jednom tjedno, uvijek u isto vrijeme dana, stanite na vagu bez ičega na sebi. Mali trik: nemojte odoka procjenjivati kalorijske vrijednosti, nego ih provjerite. Uglavnom, danas je srijeda, a ja sam od posljednje srijede izgubila 3 kile, pijuci samo vodu i jeduci paradajze i kuhano meseko.

Recenzije

  • Gale

    U ovoj fazi sebi tokom nedelje možete da priuštite dva nagradna obroka s puterom, hlebom, tortom, kolačem, čokoladom, alkoholom Uz ovaj plan ishrane pijte dosta vode i rezultati će se primetiti već nakon 5 dana!

  • Kajikus

    Jedeš sve meso jaja ribu i neka povrća. Links preporučuje.

  • Daira

    On se uopće ne bazira na reduciranju hrane, nego samo na radikalnoj promjeni jelovnika. Većina žena širom sveta već decenijama zavidi Francuskinjama, koje svakodnevno jedu kalorične kroasane i punomasne sireve, piju vrhunska vina, a ipak imaju savršenu figuru.

Dajte recenziju