kako smrsati 4 kg za nedelju dana

Kako smrsati 4 kg za nedelju dana

Komentari su potpuno anonimni. Pre nego što se odlučite za ovu dijetu, posavetujte se sa nutricionistom ili lekarom. Bucka slajd pre 9 godine. Dijeta je super, probala sam, ali imajte na umu da se čovijek u toku dijete mora kretat, tj. Da li bi imalo efekta ako bi se izbacile viršle? Javljam vam rezultate. Apsolutno tačna dijeta. Da li ova dijeta vazi za tinjdžerke!? Sjajan plan sagorevanja masti koji će vam zaista pomoći da izgubite do 2, 5kg za nedelju dana bez gladovanja, bez bilo kakvih bizarnih sastojaka ili izbacivanja čitave grupe proizvoda! Inicijalizacija u toku

Najefikasnija dijeta

Bila sam do pre nedelju dana na UN dijeti i skinula sam za mesec dana 8 kg. Držanjem ove dijete izgubila sam preko 10 kg za mjesec dana. Ova dijeta je veoma efikasna. Dijeta uopšte nije laka, iako bi se to na prvi pogled moglo učiniti. Naravno, malo sam uvela i fizičku zw, ali je dijeta veoma efikasna. Kasnije, kaže, možete da je kombinujete sa obrokom od piletine i dama pirinča i mnogo voća i povrća tokom dana. Ne kritikujem ništa, niti demantujem da je dijeta možda nekom pomogla, ali možda neko ima odgovor na ovo. Jelena Balšić pre 11 godine. Da li neko zna po kom sistemu ova dijeta funkcioniše? Kaoo, samo me zanima da li se vidi na osobi da je smršala, tj. Ovoliko jaja dxna propisuje ova dijeta ne pojedem za godinu dana! Dijeta je stvarno efikasna… Držala sam je 2 puta mliječna dijeta forum pauzom od jednog dana između i smršala 5 kg. Znam osobu koja je sa ovom dijetom stvarno smršala 3kg. Dijeta kako smrsati 4 kg za nedelju dana odlična. Dijeta se sme držati samo jednom mesečno!

Video

Tablete za mršavljenje facebook

Jeca Pereca pre 10 godine. Vesna V pre 11 godine. Martina Mirotić pre 8 godine. Zaista zvuči interesantno dijeta. Kupus dijeta-priprema Skuvati supu od: 5 velikih glavica luka 2 zelene paprike 1 ili 2 konzerve celog paradajza ili 1 — 2 veća sveža paradajza ili 2 dl kuvanog paradajza — domaćeg ili kupovnog 1 svežnja celera 1 velika glavica kupusa 1 kašika sledećih žitarica i mahunarki: sočivo, pšenica, ječam i suvi grašak Posoliti, pobiberiti, staviti peršun i po želji može i ljute papričice. Ovo je besmisleno. Ja se sutra bacam na ovo mučenje pošto ima jaja od Uskrsa…. Oslabićete za samo dve nedelje, izgledaćete zdravije i osećaćete se energičnije. Ne propustite. Ja sam baš zainteresovana za ovu dijetu, ali imam strah da se ne ugojim pa ne smem da je probam. U želji da skinem baš 3 kg s obzirom na visinu od 1,72 i 63 kg, želela sam da ova 3 kg eliminišem, tako da mi je ova dijeta zvučala super. Rešila sam da držim ukupno 6 dana: 4. Uh, zvuči super, za 3 dana idem na more, i baš bi ta nesretna 3 kg trebalo skinuti. Sportska ili energetska pića, voćni smoothies i tome slično - svaki od ovih napitaka sadrži u proseku oko kalorija. Evo u čemu je njihova tajna

Recenzije

  • Mazutaxe

    Prebacujem se na ovu, ali sa krompirima, kuvana jaja su za mene previše teška, a i ne volim ih nešto posebno. Možda ste kćerka hladne majke Lekari apeluju: Ne izlazite iz kuće od 8 do 18 sati!

  • Kigajas

    Sličnu dijetu držala nekoliko puta u životu, umesto tonusa uvek koristila tost, a najbolji rezultate sam postizala kada sam za doručak jela isključivo pomorandže i najbitnije ukoliko se striktno pridržava može se skitnuti oko kg.

  • Mill

    Ja sam krenula danas sa dijetom.

Dajte recenziju