Kako smrsati 4 kg za 5 dana

Pojedeš kalorija, sveukupno pojedeš ništa, nisi sit. I, naravno, nastavljam. Ne propustite. Probaću je još jednom za par dana. Ova dijeta je odlična. Ako se ovog režima ishrane pridržavate pet dana, dodatno ćete zacementirati prethodni gubitak kilograma. Jelena Balšić pre 11 godine. Najbolje je da to ide postepeno, ovako ubijate svoje zdravlje. Mada mislim da je 9 jaja na dan previše. Katarina Udovički pre 12 godine.

Kako se riješiti velikog stomaka

Za objavljivanje komentara je neophodno da imate svoj Blic nalog. Ena Stojanović pre 9 godine. Birate li pogrešne muškarce? Najviše što sam uspela da smršam za 8 dana, kao mlada, bilo je 6 kg, a najmanje 4 kg. Verujte nam plakaćete za starom garderobom! Samo, ni meni nije jasno kako su se neki ugojili od ove dijete. Samo za poželeti: Najukusnija dijeta za koju ste čuli. Da li je moguće da se za 3 dana izgube 3 kg? I dalje ne mogu da kako smrsati 4 kg za 5 dana. O nama Sajt mogujatosama. Ja sam baš zainteresovana za ovu dijetu, ali imam strah da se smrsqti ugojim pa ne smem da je probam.

Video

Kako skinuti trbusno salo za 9 dana

Držeći se jednog proteinskog dana nedeljno možete odmah da izgubite od pola do jednog kilograma i da se tako oslobodite viška koji se nakupio. Od sutra ću da je isprobam, pa ću da javim učinak, s tim što ću dodati još i taj četvrti dan; tad ću biti na jogurtu. Moj problem kod držanja bilo koje dijete je taj što mi je uvjek muka od iste i jednolične ishrane. Anonimni pre 2 nedelje. Nikome nije bilo jasno kako uspevaju da sačuvaju vitku liniju uprkos svim kalorijskim bombama i otporu koji imaju prema vežbanju. Odlučila sam se za dijetu, i baš ovu, i danas počela. Tajna je u Dukanovoj dijeti koju praktikuju i mnoge holivudske zvezve poput Dženifer Lopez. Ja sam počela sa dijetom u utorak i za nepunih 5 dana smršala sam 4,8 kg, s tim što ponavljam ta 3 dna dok ne smršam koliko mi odgovara. Nikakav hleb, niti bilo šta drugo, osim predviđenog. Da li je potrebna fizička aktivnost? Kako je moguće da se neko od ove dijete ugoji? Gladujem, ali izdržaću do kraja pa ću javiti rezultat. Interesantno, ali verujte da je stvarno! Probat ću je sutra i javljam vam rezultat. Jelena Balšić pre 11 godine. Zatvor je bitno izlečiti ne samo zbog boli i živciranja koje proizvodi nego iz razloga što bi se otpadne materije u telu trebale zadržavati što kraće. Smem li kiselu vodu sa limunom? Da li zaista može da se za 3 dana izgubi 3 kg? Naida M pre 10 godine. Danijela Nikolić pre 7 godine.

Recenzije

  • Meztir

    Stvarno postoji i četvrti dan, a to je 3 jaja, 3 viršle, 3 banane. Uredna frizura više nije zabavna - gužvanje kose Kim Kardashian objavila selfi bez šminke sa svojim sinom Psalm Westom!

  • Mizragore

    Nisam osoba koja drži dijete, koja se strogo pridržava pravila, a, u stvari, pre porođaja sam imala idealnu težinu — cm visine, 64 kg. Mogu ja to sama ©

  • Tular

    Jovana Đurđević pre 11 godine. Da li se pravi pauza između i šta sme da se jede?

Dajte recenziju