Kako smrsati 4 kg za 4 dana

Ja mislim da je najbitnije da se strogo pridržavamo pravila. Sad mi treba malo vise kilograma da skinem pa gledam da je produžim sa jajima i bananama, ali viršle stvarno ne mogu da jedem. Priprema: Isecite urme i suve šljive na komadiće. Najteže mi pada to što ne sme da se jede ništa posle 17h. Samo da vas pitam da li su obavezni večera i ručak pošto mi moje obaveze to ne dozvoljavaju? Čini mi se da je dijeta dobra, pa bih da je isprobam. Sadrže ga čak 15 puta više nego ostalo voće. Petra Smiljanić pre 11 godine. Ne sme se jesti posle 17h — da li se to odnosi na dane kada se drži dijeta ili posle? Uputsvo kako da kreirate svoj nalog i koristite novu platformu za komentarisanje možete pogledati ovde.

Collistar flasteri za mrsavljenje iskustva

U svakom slučaju, javljam rezultat. Mislim da će imati efekta jedino ako uz nju vežbate, u suprotnom, čim stanete sa dijetom, kilogrami će se vratiti. Komentari su potpuno anonimni. Dr Dukan preporučuje da to bude četvrtak. Odgovorite, molim vas! E, ova dijeta je super, ja kako smrsati 4 kg za 4 dana smršala 3 kg za 3 dana i nije mi samo jasno kako je neko mogao da se ugoji. Petra Capsiplex tablete za mršavljenje pre 11 godine. Najbolje je da to ide postepeno, ovako ubijate svoje zdravlje. Od sutra ću da je isprobam, pa ću da javim učinak, s tim što ću dodati još i taj četvrti dan; tad ću biti na jogurtu. Morate shvatiti da sa ovakim dijetama se ne skidaju kilogrami nego se gubi tečnost.

Video

Capsiplex tablete za mrsavljenje u srbiji

Izbaciti sve sokove izuzev limunade i cijedjene pomorandže, a piti vodu u velikim količinama. Aleksandar Obradović pre 8 godine. Bojim se da ću ponovo nabaciti ona 4 kila, a ne mogu svaki drugi mesec na dijetu! Marija Lazić pre 10 godine. Za ovu dijetu, iskreno, prvi put čujem i nisam je probala, ali verujte da mi je dijeta bez ugljenih hidrata veoma pomogla. Posle samo tri dana se vidi promena. I da ti ostane za neku manju čokoladicu. Suve šljive imaju hranljiv i laksativan učinak, decenijama se prepisuju u te svrhe. Ja sam saznala da on voli mršave devojke i ja ću sada da smršam uz pomoć ove dijete. Jovana Mišić pre 7 godine. Bucka slajd pre 9 godine. Onda se vraćate opet na prvi dan i opet se šest dana hranite bez ugljenih hidrata. U tekstu jasno piše da se jede za doručak, ručak i večeru po 3 kuvana jaja, viršle. Ana Denić pre 11 godine. Foto: Thinkstock. Kada se večera ako se posle 17h ne sme ništa jesti? Možda je zbog toga, ne znam.

Recenzije

  • Kigalar

    Željka Đikić pre 12 godine.

  • Faecage

    Izbegavajte povrće poput graška, pasulja i sočiva. Naravno, možete izabrati bilo koji dan u nedelji da počnete, bitno je samo da 6 dana ne unosite ugljene hidrate, sedmi je dan za opuštanje, pa onda opet sve Jovo nanovo dok ne skinete željenu kilažu.

  • Malahn

    Inicijalizacija u toku

Dajte recenziju