kako smrsati 30 kg za 6 meseci

Kako smrsati 30 kg za 6 meseci

Dubrova dijeta Čak sam tražio na internetu: Kako dobiti anoreksiju!?! Za godinu dana Jasna se ugojila 15 kilograma. Jedino me je obaveza prema detetu držala da potpuno ne potonem. Moje misli su se vrtele oko cvetka i lupala sam i dalje glavu šta mi je gospodin u stvari rekao. Međutim, tome nije pridavala mnogo pažnje. Osećala sam se sjajno. Na moju visinu cm — kg je bilo baš mnogo! Giga ne zameri : i odlučujem da upišem sina u klub gde se treniraju borilačke veštine, ali u cilju odbrane. Svaka debela osoba će vam reći da joj je sve usko što obuče, da ima ružnu debelu stomačinu, da joj više ne stoji lepo ovo il ono. Hvatala me je kriza pa sam tu i tamo pojela i po koju čokoladu.

Najbolji domaci napitak za mrsavljenje

To nije tačno!!! Koje vježbe za mršavljenje narednih osam meseci smršala je 33 kilograma, "kako smrsati 30 kg za 6 meseci", pa se u junu ove godine vratila na devojačkih 75 kg. Kada ste kako smrsati 30 kg za 6 meseci, a nije vreme obroku — jedna velika čaša vode. Kajmak, sirko, pavlaka, vajkrem, krem sir, kačkavalj — isuviše su masni, ne treba ih jesti. Opet mnogo mailova, savetovanja i tako uspevam da do 1. Uputsvo kako da kreirate svoj nalog i koristite novu platformu za komentarisanje možete pogledati ovde. Priključila sam se forumu dijeta. Mora se usvojiti mnogo novih stvari. Danima me je progonilo i samo sam o njemu razmišljala. Potanko, sve ću objasniti, samo budite strpljivi i pročitajte do kraja :. Potukao se u školi, dobio batine, on takođe nalupao druga iz razreda i sve bi se završilo na tome da nisu počele telefonske pretnje i druge neprijatnosti zbog kojih moram da ga pratim do škole i posle nastave.

Video

Gubljenje kilograma menstruacija

Čak sam intezivno počela da tragam za Udruženjem debelih — sve u cilju da valjda sebi dokažem da je to moj životni put i sada već životni stil. Prvih nekoliko dana je najteže, ali treba biti uporan. Gigu — koji mi je uvek davao vrlo jasne i precizne instrukcije šta, kako, kada. Ali da počnem iz početka. Ja sam za 3 meseca skinula 20 kilograma. Brzina treba da bude kao da žuriš da stigneš u WC! Iskustvo čitateljke Marije je specifično po tome što ona sjajnom uspehu koji je postigla — gubitku čitavih 35 kilograma za 5 meseci — ne pridaje veliki značaj. Svo vreme dijete imala sam veliku podršku od Jovane i od moje mame. Međutim, podrška okoline i upornost su mi pomogli da ove krize prevaziđem i stignem ovde gde jesam — na samo nekoliko kilogram od mog konačnog cilja. Opet ga pratim i već posle drugog treninga trener mi prilazi i pita zašto se i ja ne bih uključila u rad. Aluminijumska folija je najbolji prijatelj nas koji smo na dijeti. Zdravstveno stanje joj se dramatično pogoršalo, pa su je iz Kikinde hitno uputili u novosadski Klinički centar, Odeljenje za dijabetes i endokrinologiju. Dogurao sam do tog pakla od kg. Ne želim da pišem kako je do moje odluke o skidanju kilograma došlo to je većini nas sa viškom kilograma jasno, zar ne? Prihvatala sam njihova objašnjenja i nastavila po starom — priča Jasna. Iako se neke dijete baziraju na tome da  se ne jede ni voće, jer ima fruktoze — voćnog šećera — neophodno je zbog mnoštva vitamina. Da bi vam prikazivali sadržaj koji vas najviše interesuje, naš sajt koristi cookies OK Pročitaj više. Najbolje je postaviti sebi cilj pešačenja. Dosta sam bila aktivna i rano počela da se bavim različitim sportovima, ali svako bavljenje se završavao vema brzo — jednostavno posle par meseci bih izgubila interesovanje i odustala. Ovde moram da naglasim: ako jedete meso u jednom obroku, jedete samo meso, bez mlečnih proizvoda i jaja.

Recenzije

  • Daijind

    Očaj se preobrazio u ljutnju a ljutnja u neku čudnu želju za samodestrukcijom. NAPOMENA: Iako smo dobili dozvolu da tekst skratimo, objavljujemo ga u integralnoj verziji jer bi svako skraćivanje poremetilo tok priče i zato su napravljene samo nužne prepravke.

  • Taujin

    Snaga volje je presudna — tvrdi Jasna 33 , šef magacina u trgovačkoj firmi.

  • Zuluzshura

    Posle toga je sve išlo ravnomerno, gubila sam 1, kilograma nedeljeno, mada uglavnom 2. Jedino me je obaveza prema detetu držala da potpuno ne potonem.

Dajte recenziju