Kako smrsati 3 kg za 5 dana

Aida A pre 12 godine. Koje namirnice najviše goje, a koje održavaju vitkost? Držim ovu dijetu, sutra je 3. Da li neko zna po kom sistemu ova dijeta funkcioniše? Morate shvatiti da sa ovakim dijetama se ne skidaju kilogrami nego se gubi tečnost. Evo u čemu je njihova tajna Biljana Ivković pre 6 godine. Jeca Pereca pre 10 godine. A pored toga žvakala sam Orbit. Da li sam tako prekršila dijetu? Da se javim i ja. To znači — 3 za doručak, 3 za ručak, 3 za večeru. Komentari Komentari su potpuno anonimni.

Recepti za dorucak za mrsavljenje

Uvedite pravilne obroke, dorucak sat vremena po ustajanju,rucak i vecera do 21 cas. Za 4 dana skinula sam tačno 3 kg. To je postao svojevrsni globalni trend. Vesna Todorović pre 6 godine. Držim ovu dijetu, sutra je 3. Samo budite uporni i prebrodite početnu krizu sa kojom se svako suočava. Verica Resavac kakoo 7 godine. Nikakav hleb, niti bilo šta drugo, osim predviđenog. Pojedeš kalorija, sveukupno pojedeš ništa, nisi sit. Savijte ih u laktovima, nek stoje pod uglom od 90 stepeni i spajajte ih ispred vas i vratite u početni položaj. Najviše što sam uspela da smršam za 8 dana, kao kako smrsati 3 kg za 5 dana, bilo je 6 kg, a najmanje 4 kg, "kako smrsati 3 kg za 5 dana". Jeca Pereca pre 10 godine. Ja sam znala jednu snrsati koja je ceo zx moje dijete pratila gdje kupiti nutrivix u sarajevu skinula 15 kilograma za 28 dana. Pokusavala sam, ali nikako da prestanem da je konzumiram. Natalija - pre 7 godine.

Video

Celer recept za mrsavljenje

Dušan Tišma pre 8 godine. Tatjana Janjić pre 10 godine. Takvu odluku morate doneti i ostati čvrsto uz nju, imati jaku volju i istrajnost. Dobro je da se za začinjavanje salate uvek koristi limun umesto sirćeta jer njegov sok ubrzava razlaganje masnoće u organizmu. Nismo odgovorni za neuspeh dijete, njenu moguću štetnost po zdravlje, niti za druge posledice koje njena primena može izazvati. Mlad mesec u Škorpiji - vreme za sabiranje računa i promene na bolje! Još jedno od rešenja kako smršati noge jeste aktiviranje mišića zadnje lože. Jednom rukom oslonite se na naslon, a drugu ispružite — nek stoji paralelno sa zemljom. Ko nešto zna o ovoj dijeti, neka napiše, jer bih ja da je isprobam. Ukoliko i pored svega ovoga kilogrami ne odlaze, obavezno se konsultujte sa nutricionistom. Može se kombinovati sa još jednom 4-dnevnom dijetom: 5. Dijeta izgleda jednostavno i izdržljiva je. Peršunov list, koren ili sta vec ide? Neka razmak između njih bude barem 24 sata. Pozdrav svima i puno sreće onima koji budu probali! Mada mislim da je 9 jaja na dan previše.

Recenzije

  • Faugrel

    Pored mršavljenja, peršun reguliše menstrualni ciklus, izbaciju toksine iz organizma i pozitivno utiče na srčane smetnje.

  • Goltigor

    Što više, to bolji rezlutati, i više izgubljenih kilograma.

  • Zolojar

    Na primer, ukoliko se odreknete jedenja čipsa ili deserta posle večere - može samo pomoci u 'oduzimanju' nekoliko stotina kalorija iz vaše ishrane. Pored alkalizacije organizma i hronove ishrane, veliku popularnost imaju i druge metode.

Dajte recenziju