kako smrsati 3 kg za 15 dana

Kako smrsati 3 kg za 15 dana

Evo sada gledam ovu dijetu i zvuči mi jako primamljivo. Marija Petrović pre 6 godine. Ivana Tučević pre 11 godine. Umesto paradajza sam pila 2 dl soka od paradaiza — tomatino ili tomatelo. Samo posle prvog dana lakša sam 2,5 kg. Da li šteti ako se jede posle pet? Tri seta od po 12 svake vežbe, i vaši trbušni mišići, zadnjica i noge će izgledati za kratko vreme veoma 'hot'! Molim vas, jako mi je bitno da znam! Da li pored navedene hrane može da se jede još nešto što ne goji, ili strogo mora ova navedena ova hrana? U svakom trenutku moze da se prekine, ako primetite da se organizam buni. Bez obzira na kalijum koji sardže, banane su pune skroba i visoko kalorične, a virsle ne bih ni komentarisala njih je napametnije nikada ne jesti. Najbolje je da to ide postepeno, ovako ubijate svoje zdravlje. Da li ovu dijetu mogu držati maloletnici? Odgovorite, molim vas!

Brza dijeta 3 dana 5 kg

Od sutra definitivno počinjem sa dijetom, probala sam mnoge, ali ne mogu dugo da ih se pridržavam. Držaću ovu dijetu svih 8 dana kao što sam pročitala u jednom komentaru i vraćam se posle 8 dana da vam kažem koliko sam skinula. Amila Kevelj pre 11 godine. Evo sada gledam ovu dijetu i zvuči mi jako primamljivo. Držanjem samo 3 dana ove dijete primetila sam da mi garderoba malo zateže, nakon 3 dana, vaga je pokazivala 66 kg. Forever F. Da li pored navedene hrane može da se jede još nešto što ne goji, ili strogo mora ova navedena ova hrana? Nena Petrić pre 9 godine. Držanjem ove dijete izgubila sam preko 10 kg za mjesec dana. Željka Đikić pre 12 godine. Zanima me da li kako smrsati 3 kg za 15 dana stvarno skine do 3 kg za tri dana i kad prođu ta tri kako smršaviti a jesti sve, koliko moram da pravim pauzu pa da ponovim ta tri dana, koliko mesečno sme da se održi ovih 3 dana? Ako ima nekoj da mi kaže što da napravam. Ali kome je vazno da brzo ima vidljiv rezultat, kako smrsati 3 kg za 15 dana, moze da proba. Nisam osoba koja drži dijete, koja se strogo pridržava pravila, a, u stvari, pre porođaja sam imala idealnu težinu — cm visine, 64 kg. U milion današnjih programa mršavljenjaovaj se izdvaja kao čudo od dijete zbog kilograma koje ćete izgubiti za 15 dana! Foto: Profimedia. Nisam baš shvatila. Ručak: 1 pomorandža, 1 kuvano jaje, 1 kiselo mleko Večera: 2 paradajza, 2 kuvana jajetapola glavice zelene salate. Ne želim da dobijem dijabetes.

Video

Med i topla voda za mrsavljenje

Druge tečnosti mogu delovati bogate natrijumom i ugljenim hidratima, ali postepeno će navesti vaše telo da zadržava vodu i stvoriti Vam taj užasni osećaj zamora i teškoće. Dijeta je jako slična ovoj, prvi dan 9 jaja, 2. Traje samo tri dana: Svi luduju za dijetom sa madarinama. Danijela Jokić pre 7 godine. Snežana Kljajić pre 11 godine. Probaću je još jednom za par dana. Za nijansu više, ali neka bude sedamdeset. Ja sam sa ovom tj. Salo odlazi i ne vraća se, rezultati već za 3 dana: Sok za kojim je poludeo Holivud! Zašto samo jednom mesečno? Savetujemo vam da odmah počnete jer u ovo vreme sledeće nedelje izgledaćete bolje i osećati se lakše. Nije da vam je potreban izgovor da navedete vašeg partnera na ovako nešto, ali činjenica je, da je ovo fantastičan sagorevač masti. Posle samo tri dana se vidi promena. Javiću vam šta sam uradila. Pozdrav svima i hvala unapred ako neko ostavi svoje mišljenje. Bilo koja vrsta treninga koja će vam ubrzati rad srca će pomoći u topljenju kalorija. Probaću, pa ću videti.. A bilo bi lepo da i ostali koji su probali napišu komentar.

Recenzije

  • Shakalar

    Interesantno, ali verujte da je stvarno!

  • Kazragul

    To je jako teško, ali i zdravije od svake dijete.

  • Meztilkis

    Jovana Milović pre 8 godine.

Dajte recenziju