kako smrsati 2 kg za 4 dana

Kako smrsati 2 kg za 4 dana

Držanjem ove dijete izgubila sam preko 10 kg za mjesec dana. Između obroka pijem vodu i čajeve, i to me drži sitom. Ja sam juče odradila kardio trening u trajanju od 45 minuta i posle toga mi je bilo jako loše. Rešila sam da držim ukupno 6 dana: 4. Ručak: 1 pomorandža, 1 kuvano jaje, 1 kiselo mleko Večera: 2 paradajza, 2 kuvana jajeta , pola glavice zelene salate. Imala sam pre godinu dana kg, sada imam 75 kg. Ja sam danas počela neku dijetu, ni sama ne znam odakle mi — za doručak u 7h suvih sljiva, u 10h jedna jabuka, u 14h jedna viršla, jedno jaje, u 17h isto viršla i jaje, a za večeru jogurt. Interesantno, ali verujte da je stvarno! Da li pored navedene hrane može da se jede još nešto što ne goji, ili strogo mora ova navedena ova hrana? Pozdrav i sretno!

Nutribullet mrsavljenje iskustva

Izvinite, samo me zanima da li se vidi na osobi da je smršala, kako smrsati 2 kg za 4 dana, tj. Vidim da su skoro svi komentari pozitivni, od sutra počinjem pa vam javljam. Ova dijeta je dobra za neku svečanost, kad je potrebno uvući se u staru haljinu. Možda je zbog toga, ne znam. Koje namirnice najviše goje, a koje smraati vitkost? Odgovor na pitanje glasi da za svaki obrok treba jesti po tri viršle, i tako redom. Avocado za mrsavljenje, da li deluje ova dijeta? Molim vas da mi odgovorite! Imala sam pre godinu dana kg, sada imam 75 kg. No ponekad i kako smrsati 2 kg za 4 dana se držimo sve uputstava koja bi trebala ukloniti zatvor on je i dalje tu. Možda ste kćerka hladne majke Lekari apeluju: Ne izlazite iz kuće od 8 do 18 sati! Ono što je dobro kod ove dijete jeste i to što vam se kilogrami smfsati odmah vratiti, već ako se malo potrudite da održavate novu telesnu težinu, ona će i ostati takva. Kao prvo, banana sadrži puno kalorija, kao drugo, i viršle takođe. Ljiljana Vukcević pre 10 godine. Da li ovu dijetu mogu držati maloletnici? Bucka slajd pre 9 godine. Nismo odgovorni za neuspeh dijete, njenu moguću štetnost po zdravlje, niti za druge posledice koje njena primena može izazvati. Najbolje je da to ide postepeno, ovako ubijate svoje zdravlje. Znači po, recimo, jaja po obroku. Da li šteti ako se jede posle pet?

Video

Kako skinuti salo oko trbuha

Irma Guvelja pre 12 godine. Verica Resavac pre 7 godine. Foto: Thinkstock. I dalje ne mogu da verujem. Sada imam 70 kg i želim da pokušam da na poprilično lak način dođem ponovo na svojih 64 kg. Katarina Udovički pre 12 godine. Marić Marinkov pre 6 godine. Ja sam juče odradila kardio trening u trajanju od 45 minuta i posle toga mi je bilo jako loše. Ema N pre 11 godine. A bilo bi lepo da i ostali koji su probali napišu komentar. Od čega se sastoji jelovnik za naredne dane držanja dijete? Da li se u organizam unosi po tri npr. Urme uravnotežavaju stolicu te se koriste i kao lek kod proliva, ali naravno i tvrde stolice. Javljam vam rezultate. I, naravno, nastavljam. Marija Janković pre 10 godine.

Recenzije

  • Arashura

    Jovana Đurđević pre 11 godine. Ema N pre 11 godine.

  • Mik

    Sviđa mi se dijeta… Od sutra je počinjem, pa vam javljam rezultat. Pošto dijeta deluje, veliko je iskušenje ne nastaviti dalje.

  • Meztikora

    Olivera Stefanović pre 10 godine. Ručak: 1 narandža, 1 kuvano jaje , 1 kiselo mleko, 1 šolja čaja ili kafe Večera: g mlevenog mesa, 1 paradajz, 1 pomorandža , 1 dvopek.

Dajte recenziju