Kako smrsati 2 kg za 1 dan

Razmena sadržaja. Baš sve zeleno osim graška , a ponešto i od drugih boja poput paradajiza i paprike. Molim vas, jako mi je bitno da znam! Kliknite za sledeću vest. Imam 75 kg, a visok sam Enkolina Stratimirović pre 7 godine. Marija Lazić pre 10 godine. Molim vas ako neko ima neki savet, neka piše dok ne bude kasno! Jeca Ilić pre 10 godine. Probaću, pa ću videti..

Zdrava prehrana za pse

Bogat je fluoridima koji sprečavaju razvoj karijesa, antioksidantima koji sprečavaju oštećenja ćelija u organizmu. Samo se organizmu šteti. O njoj je govorio i pisao osamdesetih godina u Hrvatskoj Drago Pleško. Preporučljiva je za ljude koji imaju bilo kakve smetnje u probavi, kao i za one koji imaju neke kožne bolesti. U želji kako smrsati 2 kg za 1 dan skinem baš 3 kg s obzirom na visinu od 1,72 i 63 kg, želela sam da ova 3 kg eliminišem, "kako smrsati 2 kg za 1 dan", tako da mi je ova dijeta zvučala super. Nađa Milosavljević pre 11 godine. Najbolje je da to ide postepeno, ovako ubijate svoje zdravlje. Ena Stojanović pre 9 godine. Dijeta je stvarno efikasna… Držala sam je 2 puta sa pauzom od jednog dana između i smršala 5 kg. Jelena Drobnjak pre 8 godine. Držaću ovu dijetu dijeta 9 kg recept 8 dana kao što sam pročitala u jednom komentaru i vraćam se posle 8 dana da vam kažem koliko sam skinula. Da li bi mi neko ko je držao ovu dijetu rekao da li da guram dalje? Sviđa mi se dijeta… Od sutra je počinjem, pa vam javljam rezultat. Danijela Nikolić pre 7 godine. Čini mi se da je dijeta dobra, pa kako smrsati 2 kg za 1 dan da je isprobam. Da li se za doručak pojedu 3 jaja, pa onda za ručak 3 jaja, pa onda za večeru 3 jaja ili doručak 1 jaje, ručak 1 jaje i večera 1 jaje? U tekstu jasno piše da se jede za doručak, ručak i večeru po 3 kuvana jaja, viršle. Ja sam počela sa dijetom u utorak i za nepunih 5 dana smršala sam 4,8 kg, s tim što ponavljam ta 3 dna dok ne smršam koliko mi odgovara. Praktički nema niti jednog tkiva u naÅ¡em tijelu koje ne sadrži vodu, pa je konzumacije dovoljne količine vode jednako bitna kao i disanje. Jer, ko imalo zna, nemoguće je da se za 3 dana mast istopi i izbaci iz organizma.

Video

Hiit trening za mrsavljenje

Ja sam danas počela neku dijetu, ni sama ne znam odakle mi — za doručak u 7h suvih sljiva, u 10h jedna jabuka, u 14h jedna viršla, jedno jaje, u 17h isto viršla i jaje, a za večeru jogurt. Daniela Premetarova pre 10 godine. Od sutra definitivno počinjem sa dijetom, probala sam mnoge, ali ne mogu dugo da ih se pridržavam. Za 30 dana, sva odeća će vam biti velika: Dva sastojka i voda, najjači sagorevač masti! Pojedite poneki kolač ili parče čokolade, jedite hleb, sendviče, pice i pljeskavice, samo ne preterujte. Ali si kalorija pojeo dovoljno da zameniš jednom picom ili burekom. Nikad nije ni sanjala Nena Dimitrijević pre 10 godine. A brojka je više nego suluda - 15 kg! Marić Marinkov pre 6 godine. To mi nikako nije jasno. Ovaj prirodni napitak omogućava najdelotvorniju detoksikaciju organizma koja je ključ zdravlja. Maki Lukić pre 8 godine. Koliko mi je poznato, jaja nije preporučljivo jesti ni u sedam dana u toj količini, a kamoli u jednom danu. Tog dana, kad je mlad mesec, ne jede se ništa. Ova dijeta je veoma stara. Kad ponovo dođe dan mladog meseca, sve ide ispočetka. Jelena Kostić pre 8 godine. Dragana Petrović pre 5 godine.

Recenzije

  • Arashiktilar

    Da li se u organizam unosi po tri npr.

  • Moogutilar

    Ako je moguće - što brže i što veći broj kilograma!

  • Fenrizuru

    Način pripreme je po želji, ipak najbolje rezultate imaćete ako jedete meso sa roštilja, kuvano ili grilovano, mada ni prženo neće naškoditi vašoj dijeti, ali može uticati na zdravstveno stanje povišen holesterol, problemi sa pritiskom

Dajte recenziju