kako smrsati 15 kg za 3 meseca

Kako smrsati 15 kg za 3 meseca

Sad sam počela ponovo i niko ne može da me ubedi da je dijeta teška za držanje, ništa lakše u životu nisam držala. Međutim, kilogrami mi se nisu vratili. Ručak: 1 narandža, 1 kuvano jaje , 1 kiselo mleko, 1 šolja čaja ili kafe Večera: g mlevenog mesa, 1 paradajz, 1 pomorandža , 1 dvopek. Predlažem da voće, koje je dozvoljeno posle svakog ručka, podelite u dve užine, koje ćete pojesti dva sata pre ručka i dva sata posle. Ono što je bitno kod dijete, bilo koje, jeste shvatiti suštinu — promenu načina ishrane. Zaista nisam lepo izgledala. Dijeta uopšte nije zahtjevna. Ova dijeta je super. Ova dijeta dovodi do snižavanja krvnog pritiska i već posle nekoliko nedelja nećete imati potrebe da koristite lekove. Ja sam već smršala na ovoj dijeti, iako se nisam baš pridržavala striktno. Za tri nedelje sam smršala 4 kg.

Efedrin tablete za mrsavljenje

Od danas opet sam na dijeti, još 89 dana. Sad sam počela ponovo i niko ne može da me ubedi da je dijeta teška za držanje, ništa lakše u životu nisam držala. Za mesec i po dana izgubila sam 12 kilograma. Iskoristite sad sezonu povrća, jedite salatu, nije kalorična, pomoći će vam da vam ta šnicla belog mesa od g bude dovoljna, kad uz nju pojedete g salate inače, nisam nikad merila na vagici svaku namirnicu posebno, ja to odoka dijeta sa jajima 14 dana bi rekla moja baba. Međutim, kilogrami mi se nisu vratili. Bilja Jović pre 10 godine. Može da se pije i kafa. Koliko sam ja upućena, nije štetna po zdravlje niti je nešto teška, mada, znate — svaki početak je težak! Uspeh dijete biće veći ukoliko se pije dovoljno tečnosti između dve i tri litre dnevno i odgovarajući čajevi bez šećera, skinuti 10 kg, koji pospešuju sagorevanje kalorija odličan je čaj od koprive i nane i izbegavaju slatkiši i bespotrebne masti sosovi, prelivi i slično, kako smrsati 15 kg za 3 meseca. Ova dijeta je fantastična, pre nekoliko godina sam počela sa njom, izgubila sam dosta kilograma, ali nisam znala šta posle! Nisam osoba koja može da prati strogo kontrolisani i regulisani jelovnik neke dijete, nisam u mogućnosti da svaki dan jedem strogo zacrtanu namirnicu. Ceo život sam bila buca, ali sam u poslednjih par godina iz buce prešla u debeljucu pa na kraju u gojaznu osobu. Jogurti — asortiman je povelik, Balans, Viva, Fit — stvarno je dobar, Ella… svi oni imaju redukovan sadržaj masti. Zamolio bih sve ljude dobre volje da prestanu vise sa dijetama, postovima, uzdrzavanjima i kojekavim ostalim predrasudama. U mom načinu ishrane postoje zabranjene namirnice i one koje to nisu. Napomena: Meso možete da začinite ako želite vegetom, ali jako malom količinom. Ovde moram da naglasim: ako jedete meso u jednom obroku, kako smrsati 15 kg za 3 meseca samo meso, bez mlečnih proizvoda i jaja. Ivana, smeš da pojedeš jabuku, mislim da nije strašno.

Video

Kako do ravnog stomaka za mesec dana

Ovo je jedina dijeta sa kojom sam uspela da smršam. Pozdrav i drugima koji planiraju da ovu dijetu započnu. Stolica je već regulisana žitaricama i voćem. Oni koji su je osmislili tvrde da što više kilograma imate, ova dijeta će bolje delovati na vaše telo. Jogurt dijeta: 4 kg za 3 dana! Četvoronedeljni plan ishrane osmišljen je tako da ni u jednom trenutku nećete osećati neizdrživu glad, kaže Džejn Pirson, autorka dijete. Plašim se da krenem sa dijetom da ne bih ponovo uduplala kilograme. Pet obroka dnevno ubrzava metabolizam moja majka je živ primer za to, jede žena kao popisna komisija, puta dnevno, a mršava je. Low carb dijeta — dijeta sa malo ugljenih hidrata Kreirajte svoj nalog ovde. Slatkiši takođe. Vi mozete imati primera radi dve devojke iste kilaze, od cega je jedna potpuno zdrava a druga potpuno bolesna. Doktorka mi je predložila ovu dijetu. Ljiljana Stojanović pre 8 godine. Agnes Pap pre 10 godine. Voda razređuje želudačnu kiselinu i otežava varenje, pa imate osećaj težine i nadudosti. Da li bih smela da držim dijetu? Slavica K pre 12 godine. Za doručak su dobre žitarice sa jogurtom, pametno iskombinovane, bez previše sušenog voća koje ima ogromne količine šećera. Međutim, nije svaka dijeta pogodna sa svakoga.

Recenzije

  • Zolonris

    Naučila sam da se kontrolišem.

  • Dokasa

    Malo sam varala na voćnom danu pošto sam bila gladna.

  • Zolorg

    Za one koji imaju problem sa apetitom, ima tableta na tržištu, zaista ga smanjuju.

Dajte recenziju