kako smanjiti strije na stomaku

Kako smanjiti strije na stomaku

U kategoriji lepota pronađite fenomenalne recepte i najbolju prirodnu kozmetiku.. To se osobito odnosi na djevojčice u pubertetu. Prirodni lekovi za strije na stomaku Prirodno je zaista najbolje i tu nema dileme. Pričekajte da se sasuše na koži,a potom isperite sa hladnijom vodom. Unos tekućine je također vrlo važan, pa nemojte da vam prođe dan bez barem osam čaša vode koje će vam smanjiti apetit i omogućiti koži da ostane mekana i hidratizirana, što će spriječiti pojavu strija. Strije - uzrok, prevencija i kako ih se riješiti. Zato je za tebe najbolja opcija, kao i uopšte za bilo koga ko ima strije na stomaku — prirodni preparat protiv strija. Kada je stres manji, manji je i nivo kortizola, pa je manje i sala na stomaku. Maslac s uljima i voskom i uljem iz kapsula miješajte nad laganom vatrom kako bi se sastojci otopili. Međutim, postoje i posebne kreme za uklanjanje strija koje u sebi imaju određene pigmente i na taj način se smanjuje njihova izraženost. Isto tako, vodi računa da ne jedeš kasno uveče. Nastaju na mjestima koja su najčešće podložna rastezanju stražnjica, ramena, nadlaktice, trbuh, grudi i bedra.

Piti limun za mrsavljenje

Solarij - koje su mu dobre, a koje loše strane? Njih ima najviše u voću i povrću. U početnoj fazi često zna da se oseti i blagi svrab na koži, "kako smanjiti strije na stomaku". Potrebno je da se potrudite da tokom devet meseci održite vašu kilažu normalnom i  da se gojite zeleni caj sa limunom za mrsavljenje sa napredovanjem vaše bebe. Pij vodu. Zatim umiješajte ekstrakt vanilije. Dermatolozi često koriste određene postupke kako bi strije na stomaku učinili manje uočljivim. U početku strije imaju crvenoljubičastu boju zbog velikog broja krvnih žilica u njima. Kreme, losioni i gelovi protiv strija na stomaku   Danas na tržištu postoje mnoge kreme, losioni i gelovi koji se prodaju za lečenje strija. Kako smanjiti strije na stomaku na stomaku i ono što je poznato kao masna jetra. Kako ukloniti strije sa stomaka- Melem za strije.

Video

Kako brzo skinut trbuh

Saznaj sve o njima! U početku strije imaju crveno-ljubičastu boju i vodoravno se pojavljuju na koži, a kasnije postaju bijele. Uklanjanje crvene boje nije obavezno nego se savjetuje kako bi rezultat bio bolji. Izdvojeno iz Webshopa. Poželjno je da kreme budu na bazi kakaa ili shea maslaca, a evo i recepta za domaću kremu koja će spriječiti nastanak strija: četvrtina šalice shea ili kakao maslaca žlica sezamovog ulja žlica ulja pšeničnih klica dvije žlice ribanog pčelinjeg voska žlica ekstrakta vanilije dvije kapsule vitamina E otvorite i iscijedite u mješavinu Maslac s uljima i voskom i uljem iz kapsula miješajte nad laganom vatrom kako bi se sastojci otopili. Oni koji uzimaju antikoagulanse takođe bi trebalo da se posavetuju sa lekarom pre nego što. Ne zaboravi i da vodiš računa o hidrataciji — ne samo kože, nego i organizma. Ukoliko tvoji roditelji imaju strije na stomaku ili na drugim delovima tela , postoji vrlo velika verovatnoća da ćeš im i ti biti sklona. Pratite nas! Sponzorisani linkovi:. Kako spriječiti razvoj strija? Uvek koristi kremu za sunčanje na strijama kada ne možeš da izbegneš sunce kao kada si na letovanju. Pogledaj sve postove. Šećer je pola glukoza, pola fruktoza voćni šećer. Strije nije moguće u potpunosti ukloniti, ali ako nisu prevelike mogu se znatno smanjiti da se gotovo ni ne vide.

Recenzije

  • Kakazahn

    Shea puter je vrlo cenjen u kozmetici, pa i za strije!

  • Bagami

    Ako prelaziš prstom preko zrelih strija, često ćeš osetiti da su blago uvučene pod kožu.

  • Kigaktilar

    Reći ću ti odmah jednu strašnu istinu o njegovom uklanjanju:. Na kraju svega ovoga — probaj jogu.

Dajte recenziju