Kako smanjiti stomak u photoshopu

Međutim, ovdje je jedan uklonjivi nedostatak, ali o tome ćemo kasnije razgovarati. Pomoću "Veličina slike" postavite parametre koji odgovaraju vašem izboru za spremanje fotografije. Kako smanjiti objekt u Photoshopu. Od vas samo trebate odrediti koji je to područje i pritisnite Enter. Na dnu stranice možete vidjeti koliko vaša fotografija teži u ovoj fazi uređivanja. Ono što ostaje izvan pravokutnika obrezivat će se. Pera će također olakšati granice. Morate točno odrediti što vam je potrebno dimenzije i odrediti s koje strane trebate smanjiti sliku. Svi potrebni omjeri možete pronaći na web mjestu na kojem planirate postaviti svoj "ava". Smanjite sliku u programu Photoshop. Izradite novi sloj za rad s alatom. Prije nego što smanjite veličinu fotografije u programu Photoshop, morate je otvoriti.

Tablete za jetru i mrsavljenje

Ako trebate izobličenje omjera slike, upotrijebite ikonu između indikatora širine i visine. Dopuštena količina takvih slika je oko nekoliko stotina kilobajta. Nakon što podesite sve dimenzije i proporcije koje trebate, trebate spremiti sliku. Da biste to učinili, koristite izbornik programa: "File - Open". Značajka ove metode je učinak na cijelo područje izlučivanja. Nalazi se u lijevom dijelu prozora. Zatim navedite mjesto slike na računalu. Prije nego što smanjite veličinu fotografije u programu Photoshop, morate je otvoriti. Da biste to učinili, upotrijebite alat Pen. Sljedeći je korak najodgovorniji sfomak će odrediti kako će konačni rezultat izgledati, kako smanjiti stomak u photoshopu. U ovom radu na smanjenju struka pomoću alata "Deformacija" je završena. Na dnu stranice kako smanjiti stomak u photoshopu vidjeti koliko vaša fotografija teži u ovoj fazi uređivanja. U Photoshopu se hrvat izumio tablete za mršavljenje dodatak za ispravljanje ove izobličenja, kao i filtar za simulaciju photoshkpu. Istodobno, metoda ima pravo na život zbog velike brzine operacija. Također, možete uvelike degradirati kvalitetu pomoću padajućeg popisa. Odabir područja s ovim alatom točno je isti kao kod "Okvir".

Video

Kako skinuti stomak treningom

Značajka ove metode je učinak na cijelo područje izlučivanja. Ako trebate izobličenje omjera slike, upotrijebite ikonu između indikatora širine i visine. Lijevujemo instrument s lijevom rukom modela. Prije svega, potrebno je obratiti pažnju na stvarne količine "tragedije". Na primjer, "izobličenje" je bolje za upotrebu u slikama s punim licem, a prva i treća metoda više su ili manje univerzalna. Pouka: Alat "Pen" u Photoshopu - teorija i praksa. Alat će zamijeniti sjenu plohe s bojom uzorka i djelomično ih miješati. Izradite novi sloj za rad s alatom. Ovaj alat može iskriviti i premjestiti elemente unutar odabranog područja. Njegova glavna prednost je da ne postoje samo alati za smanjenje, već i mogućnost optimizacije kvalitete slike. Od vas samo trebate odrediti koji je to područje i pritisnite Enter. Za početak, trebamo popraviti mjesto lijeve ruke da isključimo učinak filtra na ovo područje. Promjena navigacije. Također, možete uvelike degradirati kvalitetu pomoću padajućeg popisa. Možete izrezati objekt na dva načina. Promjena veličine kvadratnih zagrada na tipkovnici nježno napunite prazna polja i uklonite manje oštećenja. Zanima nas "Skaliranje". Nakon izrade obrisa, definirajte odabrano područje. Zatim je potrebno izolirati problemnu zonu pomoću nekog alata. To je okomita traka na kojoj se nalaze ikone.

Recenzije

  • Mizragore

    Veličinu možete postaviti u bilo kojoj prikladnoj mjernoj jedinici centimetri, milimetri, pikseli itd. Ono što ostaje izvan pravokutnika obrezivat će se.

  • Zolot

    Ikona se također nalazi na alatnoj traci.

  • Faezragore

    U Photoshopu se nalazi dodatak za ispravljanje ove izobličenja, kao i filtar za simulaciju izobličenja.

Dajte recenziju