kako sam smrsala 60 kg

Kako sam smrsala 60 kg

Na promenu životnog stila odlučila se kada je vaga pokazala kg… Za mladu ženu i majku — zaista previše kilograma. Razne dijete sam isprobavala, gladovala, jednom se čak i onesvestila…. Višak kilograma je pod navodnicima zato što sada kad gledam te fotografije vidim da to nije bio nikakav značajan višak. To je značilo da ako želim da smrsam nije poželjno da izbacujem večeru, pa makar ona bila u 23h, samo da posle toga sat vremena ne idem na spavanje. Ima li veće nagrade od toga? Kratkoročno da. Jelena Pantić Psiholog i autorka knjige "Putovanje u središte srca". Izmerila me je na nekoj vagi koja ne pokazuje samo broj kilograma nego i hidriranost tela, procenat masnoće, potkožne i oko organa. U narednih osam meseci smršala je 33 kilograma, pa se u junu ove godine vratila na devojačkih 75 kg. U dosta perioda nije čak bio ni višak.

Zdrava prehrana u sportu

Žena I pitala se- kako da smrsam? Na moju visinu cm to je mnogo. Rekla sam mu da je on razlog zbog kojeg sam počela da gubim kilograme. Drugarica mi je kako smršaviti 5 kg bez dijete početkom decembra rekla kako je njena drugarica uz pomoć jedne nutricionistkinje jako lepo smršala a nije gladovala i imala je dovoljno energije. Moja definicija srećnog rođendana????????? Zašto dijete u načelu nisu uspješne i dovode do jo-jo efekta — psihološki ili neki drugi razlozi? To je ključno. Tijesto škrob potiče inzulin koji sav višak energije pretvara u salo i u tom slučaju kalorije tj količina hrane imaju veze, "kako sam smrsala 60 kg". Prestravila sam se. Problem moderne prehrane je što nas se krivim izborom namirnica potiče da prečesto i previše jedemo. A ona — bukvalno — nije mogla da pređe dva metra i da se sa njim poigra — jednostavno bila je previše umorna. Za večeru isto bude nešto lepo, meni se najviše sviđa kad u mladi sir ubacim crvenu papriku seckanu na kockice ili spanać. Sada sam izgubila pola težine, a mnogi mi ljudi prilaze i raspituju se kako sam uspjela", rekla je Rejčel. Definitivno sam zaključila da mi kako sam smrsala 60 kg spasa i da ću zauvijek ostati nesretna stokilašica. Izmerila me je na nekoj vagi koja ne pokazuje samo broj kilograma nego i hidriranost tela, procenat masnoće, potkožne i oko organa.

Video

Limes cajevi za mrsavljenje

Sada sam je čak i zakopčala i ne steže me! Drago mi je što me odbio. Ali na duže staze ne. Tako sam vrlo brzo svoje hranjenje svela na jedan, do jedan i pol obrok dnevno i doista nisam bila gladna, a navečer sam posezala za nešto bajama, kokosovog čipsa i brusnica. Posle skinutih 25 kg — kada je promena počela da bude itekako uočljiva — motivacija se povećala i nastavila je još jačim tempom…. Postala sam zavisna. Ne, ovo nije reklama za neki čudotvoran preparat koji topi masne naslage dok vi na kauču jedete smoki. Na kraju sam se sprijateljila s dečkom koji je hteo da me izvede, ali samo smo prijatelji, nema tu ništa romantično. Ova uporna žena je za samo deset meseci uspela da smrša neverovatnih 50 kilograma. Razloga je više i fizioloških i psiholoških. Počela sam čitati tekstove na njenom blogu i slijedeći obrok je bio LCHF. Snaga volje je presudna — tvrdi Jasna 33 , šef magacina u trgovačkoj firmi. Sećam se da mi je puls u stanju mirovanja bio Odbio me mladić koji mi se jako sviđao. Uskoro tekst o tome kako sam jela svašta lepo i za 3 meseca se oslobodila 12 suvišnih kilograma???? Htela sam mu pokazati da je pogrešio. Izmerila me je na nekoj vagi koja ne pokazuje samo broj kilograma nego i hidriranost tela, procenat masnoće, potkožne i oko organa.

Recenzije

  • Faetilar

    Više od 15 godina se bavim emocionalnom inteligencijom, pozitivnom psihologijom, psihologijom sreće i blagostanja i ljubavnim vezama.

  • Tojarisar

    Nikad nije ni sanjala Želela sam da budem zdrava za moju porodicu.

  • Voodooshicage

    To je značilo da ako želim da smrsam nije poželjno da izbacujem večeru, pa makar ona bila u 23h, samo da posle toga sat vremena ne idem na spavanje. Potajno sam se nadala da postoji neki režim ishrane koji će mi omogućiti da se na zdrav način oslobodim viška kilograma, a da pritom ipak uživam u hrani, imam dovoljno energije i ne opterećujem se pripremom i brojanjem kalorija i zalogaja.

Dajte recenziju