kako sam izgubila kile

Kako sam izgubila kile

Ipak me najviše od svega uveseljava i ispunjava moja obitelj. U skladu sa novom evropskom regulativom koja reguliše rad internet medija, unaprijedili smo uslove korišćenja svog internet magazina i politiku upotrebe kolačića. Nova Neli iz noćne more ma 75 kila, čeka me negdje u Nikada nije bilo teže biti otac maloletnog deteta u Srbiji nego u doba Jale i Bube. Stanem na njenu vagu i imam 71,5 kg! Kao i svi zaljubljeni parovi, volimo si tepati. Nastavkom korišćenja internet magazina smatraće se da ste saglasni sa pomenutim uslovima i politikama. Obožavam kuhanje pa uz make up blogove pratim i one kulinarske. Gdje je ostalih 10 kg, gdjeeee? Toooo, uspjela sam u životu! Jednom tjedno se važite, smanjite količinu hrane koju unosite, hodajte, trčite ili upišite teretanu i mažite se nekom dobrom kremom za učvršćivanje. Kad sam se odlučila ozbiljnije pozabaviti ovim hobijem, upisala sam edukaciju kod naše poznate vižazistice Marije Butković koja me poučila raznim trikovima ovog zanimanja. U nevjerici krene moj monolog:.

Dieta scarsdale economica argentina

Odgovori Otkaži odgovor Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Leave a Comment. Moja savršena kilaža ako pitate Ok! Izbacila sam kako sam izgubila kile, napravila rez, odrekla se nečeg bez čega sam mislila da nema šanse da ću uspjeti. Jedino kad saj šetala su bili kišni dani, ali tada bi bar pola sata vozila orbitrek kod kuće. Kako izgleda život kada vas odgaja otac s Down sindromom. Zna mi se omaknuti pa pojedem nešto s popisa zabranjene hrane, ali nema veze, glavno da ne vraćam već izgubljeno. Jedem više nego ikad, kile se tope! Jedina je razlika što je se više ne bojim otkad sam kaok horoskopu pročitala da ću se ostvariti kao žena tek kad kako sam izgubila kile malo ugojim! Odrasla sam s magazinima koji su idealnu žensku kilažu definirali sa:. Hodamo ulicom moja ljubav i ja. Baš za tebe. Vagala sam se jednom tjedno, odredila sam da to bude nedjeljom ujutro prije prvog obroka, kako sam izgubila kile. Srećom, Nika je od prvog dana prihvatila vožnju u kolicima pa bila budna ili spavala, njoj je odgovaralo voziti se.

Video

Dobar recept za mrsavljenje

Hodamo ulicom moja ljubav i ja. U nevjerici krene moj monolog:. Sa svojim šetnjama sam krenula u veljači i bila sam jako uporna. Stanem na njenu vagu i imam 71,5 kg! Cimerica me počne tješiti, govori mi da sam viša, i jesam, ali samo 10 cm. I to je u biti to. Mršavljenje i slatko baš ne idu ruku pod ruku. Obavijesti me o novim objavama putem e-pošte. Nikako nisam voljela svoj odraz u ogledalu. Svi koji imaju Iphone znaju za aplikaciju Health koja broji korake. Toooo, uspjela sam u životu! Ima 50 kg. Uvijek tragam za nečim novim jer volim rad. IG: tinicazg Professional make up studio Martina Pehar. Naime, osim što ne učim iz primjera, pomalo sam i praznovjerna. Ja sam se trudila dnevno napraviti koraka nakon kojih bi bila jako iscrpljena. Nastupila je smrt ambicija, želja, snova, iskrene ljubavi, smrt srca, logično. To nisam bila ja. Vagala sam se jednom tjedno, odredila sam da to bude nedjeljom ujutro prije prvog obroka. Naišla sam na jedan članak kako svakodnevnim brzim hodanjem od koraka možemo skinuti do 5kg mjesečno što je mene izuzetno ohrabrilo i odluka je pala.

Recenzije

  • Tygok

    Sve smo se susrele s viškom kilograma koje smo dobile u trudnoći, osim onih sretnica kojima je sve čarobno nestalo nakon poroda, jooooj kako im zavidim.

  • Kazibar

    Ma kako ti imaš 20 kg manje od mene, pa izgledamo skoro pa isto! Kao i svi zaljubljeni parovi, volimo si tepati.

  • Samutaur

    Stavovi iskazani u prenesenim tekstovima su lični stavovi ili stavovi redakcija u kojima je autor zaposlen i nisu nužno stavovi Lola magazina. Nikome nije drago kad stane na vagu svako malo, a kilogrami se samo gomilaju.

Dajte recenziju