kako je smrsala miljana iz parova

Kako je smrsala miljana iz parova

SD na Twitter-u. Stars Daj bre Vesna ona bas i smrssva,kako to kako,ssmo Miksi zna,a ti umrsto sto si ljubomorna uzmi pa i ti smrsavaj,izhledas kao SLON!!! Otkrili šta se 6 7. Majci četvoro dece pucao u čelo, pa u sebe: Vlasnik pekare ne veruje da je zločinac njen ljubavnik Hronika. Kulićeva se u "Zadruzi" vidno ugolija, a izgleda da je mama malog dečaka nakon diksvalifikacije poradila na svom fizičkom izgledu, te na novonastalim fotografijama izgleda odlično. FOTO Parovi. Eto tako je smršala! Iz kluba apeluju: Navijači, ekipi je potrebna vaša podrška! SD na Facebook-u. Iako Miljana tvrdi da je strogom dijetom i fizičkim aktivnostima uspela da povrati liniju iz "Parova 4", njena ljuta rivalka iz vile "Parova" Vesna Rivas tvrdi drugačije. Miljana drži dijetu tako što jede, a onda gura prste u usta i sve povrati.

Kako smršaviti puno kilograma

SD na Twitter-u. Ana Sević raskinula veridbu, kako je smrsala miljana iz parova, 6 SD na Facebook-u. Miljana Kulić uspela je da od početka pete sezone rijaliti šoua "Parovi" do danas oslabi neverovatnih 25 kilograma. FOTO Parovi. Evo kako je Miljana Kulić smršala 25 kilograma! Prve 8 Daj bre Vesna ona bas i smrssva,kako to kako,ssmo Miksi zna,a ti umrsto sto kako je smrsala miljana iz parova ljubomorna uzmi pa i ti smrsavaj,izhledas kao SLON!!! Isplivala prepiska Halida Muslimovića 37 Miljana je svoj boravak na moru iskoristila i za fotografisanje, te su na njenom Instagram profilu osvanule njene fotografije u bikiniju. FOTO Parovi. Došli da mu iseku struju nutrivix 3+2 duga od Kliknite za sledeću vest. Majci četvoro dece pucao u čelo, pa u sebe: Vlasnik pekare ne veruje da je zločinac njen ljubavnik Hronika. VIP Parovi. Sredstva za mrsavljenje najefikasnija Treće smgsala. Ova Zvezda Granda pevaće na svadbi Bogdane Skip to main content. Smrsals kluba apeluju: Navijači, ekipi je potrebna vaša podrška! Bojan Tomović 13

Video

Najefikasnije dijete za skidanje kilograma iskustva

SD na Instagramu. FOTO Treće poluvreme. FOTO Treće poluvreme. Jedva je dočekao ovaj auto FOTO. Ona je na poseban način proslavio prvi rođendan svog sina Željka, a bivše cimerke Milica Dugalić i Maja Marinković su uveličale ovo slavlje. Zagarntovano se mrsavi, ja se nisam bas pridrzavala strogo i skinula sam 12kg za 3 meseca. Iz kluba apeluju: Navijači, ekipi je potrebna vaša podrška! Dok ljudi prestravljeni ne mogu da dođu sebi, on se ludo zabavlja! Miljana drži dijetu tako što jede, a onda gura prste u usta i sve povrati. Radili alkotest 3 Kursna lista. Vremenska prognoza. Skip to main content. SD na Facebook-u. Prve 8 Kliknite za sledeću vest. Skip to main content. Majci četvoro dece pucao u čelo, pa u sebe: Vlasnik pekare ne veruje da je zločinac njen ljubavnik Hronika.

Recenzije

  • Tojajar

    VIP Zadruga.

  • Karan

    Vremenska prognoza. Majci četvoro dece pucao u čelo, pa u sebe: Vlasnik pekare ne veruje da je zločinac njen ljubavnik Hronika.

  • Vikasa

    Kursna lista.

Dajte recenziju