kako izgubiti 3 kg za 10 dana

Kako izgubiti 3 kg za 10 dana

A pored toga žvakala sam Orbit. Lana Perković pre 12 godine. Više o pravilima privatnosti i kolačićima koji se pohranjuju. Petra Smiljanić pre 11 godine. Aida, šta je bilo sa dijetom? Birate li pogrešne muškarce? Ova dijeta je veoma stara. Ako ima nekoj da mi kaže što da napravam. Najteže mi pada to što ne sme da se jede ništa posle 17h. Za detoksikaciju i mršavljenje su odlični. Dalje, jedno kuvano jaje ima u sebi oko 70 kalorija. Možda je malo modifikujem na zdraviji način, pa ako bude rezultata, javiću. Nisam još probala dijetu, ali mislim da je super i već sutra se bacam na posao! Glumac će biti invalid do

Gubljenje kilograma bez dijete

Imala sam pre godinu dana kg, sada imam 75 kg. Nikakva dijeta, ishrana kao i prije, samo uveo 1 sat trčanja ili bicikle dnevno. Napišite komentar. Pogledaj sve komentare Komentari 4. Nije mi jasno da li se navedena količina namirnica: 3 jaja, "kako izgubiti 3 kg za 10 dana", 3 viršle itd. Nemojte preskakati obroke nego namirnice prilagodite svojoj dijeti. Pozdrav svima i puno sreće onima koji kako izgubiti 3 kg za 10 dana probali! Samo se organizmu šteti. Hvala unapred. Koja korist onda? Samo me zanima da li mogu da jedem po 2 jaja, jer 3 su stvarno previše. To u najboljem slučaju znači da kroz sedam dana morate, ili unijeti manje,  ili potrošiti više na dodatne aktivnosti oko I ja bih rado probala ovu dijetu, zvuči prilično primamljivo. Ivana Tučević pre 11 godine. Javljam vam rezultate. Držanjem ove dijete izgubila sam preko 10 kg za mjesec dana. Zato izgubiti kilograma za dve nedelje, to je realno! Danas ocito novinar moze biti bilo koja susa sa ulice. Snežana Kljajić pre 11 godine.

Video

Dijeta sa mesom jajima i povrcem

Ova dijeta je dobra za neku svečanost, kad je potrebno uvući se u staru haljinu. Stvarno, da li deluje ova dijeta? Ubacim i supu ,takoda je skroz ok. Bez obzira na kalijum koji sardže, banane su pune skroba i visoko kalorične, a virsle ne bih ni komentarisala njih je napametnije nikada ne jesti. Banane su zabranjene. Milena Ćulibrk pre 11 godine. Mislim da je najbolja formula za vitkost upravo umerenost. Inicijalizacija u toku Jaja imaju previše holesterola, banane su takođe dosta kalorične, a pojede se po 9. Smanjiću na 2 po obroku — mnogo sam se ugojila, a ide Nova godina. Ja sam PMP. Mram probati! Jedna normalna banana ima 90 kalorija. Rasporedite taj unos na cijeli dan. Za sve vas koji smatrate da je ova dijeta glupa i bez smisla zbog količine unetih kalorija mislim da ste u zabludi a evo izašto, mislim da je suština svega to da se hrani tako da bi se enzimi koje lučite u toku varenja navikli na istu vrstu hrane, ne goji se pre svega zbog kalorija već zbog toga što različitom hranom zbunjujete organizam sa vrstom hrane koju pojedeta pa su verovatno zato najgojaznije osobe koje jedu sve što dohvate ali zbog različite hrane bez nekog redosleda. Ako sme, koliko? Odlučila sam se za dijetu, i baš ovu, i danas počela. Verica Resavac pre 7 godine. Može se kombinovati sa još jednom 4-dnevnom dijetom: 5. To znači — 3 za doručak, 3 za ručak, 3 za večeru.

Recenzije

  • Nagor

    Tijana N pre 12 godine.

  • Samujas

    Želim da vam pomognem.

  • Doubar

    Nadam se da ću u tome i uspeti. Koja korist onda?

Dajte recenziju