kako brzo skinuti 5 kg

Kako brzo skinuti 5 kg

Vesna V pre 11 godine. Pacijenti koji su trpeli od zatvora u proseku su jeli po jednu veliku kašiku džema na dan što im je je povećalo učestalost pražnjenja creva i smanjilo potrebu za laksativima u poređenju sa onima koji nisu jeli džem. Dijeta je odlična. Dijetu je osmislio neurohirurg dr Pjer Dukan, i to sasvim slučajno, kada mu se prijatelj požalio da mora da smrša, ali ne može da se odrekne mesa. Dok jedni zagovaraju brze dijete u kojima u samo 10 dana možete skinuti 10 kilograma, drugi zagovaraju čarobne pilule, koje imaju isti učinak, dok vi sjedite pred televizorom i gledate serije. I da li je nekom uspela ova dijeta? Sadrže ga čak 15 puta više nego ostalo voće. Kada se večera ako se posle 17h ne sme ništa jesti? Kreirajte svoj nalog ovde. Važite se jednom dnevno uvijek u isto vrijeme, najbolje ujutro nakon odlaska u wc, ali nemojte se obeshrabriti ako vaga stoji. Ova dijeta je veoma stara. Držao sam sličnu dijetu dva puta.

Kako smršaviti sa cimetom

Enkolina Stratimirović pre 7 godine. Prvi put sam dijetalna hrana za mrsavljenje recepti 7 kg za 12 dana, a drugi put oko 4 za 6 dana. Za smanjenje teka odlična je mješavina čaja preslice i kadulje. Nena Petrić pre 9 godine. Koliko mi je poznato, jaja nije preporučljivo jesti ni u sedam dana u toj količini, a kamoli u jednom danu. Zatvor je bitno izlečiti ne samo zbog boli i živciranja koje proizvodi nego iz razloga što bi se otpadne materije u telu kako brzo skinuti 5 kg zadržavati što kraće. Znači po, recimo, jaja po obroku. Ako se ovog režima ishrane pridržavate pet dana, dodatno ćete zacementirati prethodni gubitak kilograma. Željka Đikić pre 12 godine. Mislim da će imati efekta jedino ako uz nju vežbate, u suprotnom, čim stanete sa dijetom, kilogrami će se vratiti. Sadrže ga čak 15 puta više nego ostalo voće. Mogu li ja jesti po viršle, jaja i banane? Već smanjenjem prehrane na 1, kako brzo skinuti 5 kg. To u najboljem slučaju znači da kroz sedam dana morate, ili unijeti manje,  ili potrošiti više na dodatne aktivnosti oko Kako brzo skinuti 5 kg namirnice najviše goje, a koje održavaju vitkost? Ja sam počela sa dijetom u utorak i za nepunih 5 dana smršala sam 4,8 kg, s tim što ponavljam ta 3 dna dok ne smršam koliko mi odgovara. To znači da ako želiš mršavjeti, moraš potrošiti više kalorija od onih koje unosiš.

Video

Dijeta za ravan stomak zene

Ana Jović pre 11 godine. Puno je 9. Zahtijeva izbacivanje šećera i smanjeno unošenje ugljikohidrata i masti. Nena Petrić pre 9 godine. Zanima me da li se stvarno skine do 3 kg za tri dana i kad prođu ta tri dana, koliko moram da pravim pauzu pa da ponovim ta tri dana, koliko mesečno sme da se održi ovih 3 dana? To mi nikako nije jasno. Od masnoća preporuča se korištenje samo maslinovog ulja. Koje namirnice najviše goje, a koje održavaju vitkost? Znači, koliko možete, ali ne više od 9 na dan. S brzim dijetama dogodit će se to da ćete kilograme izgubiti, kilograme vratiti još brže, a onda ćete biti vrlo nezadovoljni i samo se sve više debljati. Baš me zanima nakon koliko vremena se vide rezultati? Da li moram da pojedem sva 3 jaja za doručak, sva 3 jaja za ručak i za večeru isto važi i za viršle i banane? Visina Težina. Uz plan prehrane i laganu fizičku aktivnost izgubi 5 kg u mjesec dana Piše Daniela Piskać. Stvarno, da li deluje ova dijeta? Jedite: sve što poželite, s tim što jednom nedeljno smete da konzumirate samo proteine, kao u prvoj fazi. Pozdrav svima i puno sreće onima koji budu probali!

Recenzije

  • Dalar

    Dijeta Isprobali smo tri 'bombe' koje tope masno tkivo, a možeš ih napraviti kod kuće! Tajna je u Dukanovoj dijeti koju praktikuju i mnoge holivudske zvezve poput Dženifer Lopez.

  • Faeramar

    Dijeta 12 najboljih napitaka za detoks i sagorijevanje kalorija po preporuci liječnice. Stvari koje vas sprječavaju da izliječite depresiju.

  • Netaxe

    Sonja Ivić pre 7 godine.

Dajte recenziju