dijeta kako skinuti 5 kg

Dijeta kako skinuti 5 kg

Ne znam stvarno, znala sam da mnogi možda neće poverovati i ja se slažem s tim da se možda ne moze smršati tom dijetom i ostati na istoj kilaži, sasvim je i normalno, ali dobiti 3 kg za 3 dana nekom dijetom — nelogično je i meni, a kamoli drugima. Da li bi mi neko ko je držao ovu dijetu rekao da li da guram dalje? Hvala unapred! Uputsvo kako da kreirate svoj nalog i koristite novu platformu za komentarisanje možete pogledati ovde. Tko je ova ljepotica? Morate shvatiti da sa ovakim dijetama se ne skidaju kilogrami nego se gubi tečnost. Može i po 1 jaje ako možeš da izdržiš, malo je poteško ceo dan kada se ograniči. Dijete za brzo skidanje kilograma. Anonimni pre 2 nedelje. Od sutra ću da je isprobam, pa ću da javim učinak, s tim što ću dodati još i taj četvrti dan; tad ću biti na jogurtu. Javljam vam rezultate. Jedna normalna viršla u sebi ima 50 grama, a na sto grama ima kalorija. Jer, ko imalo zna, nemoguće je da se za 3 dana mast istopi i izbaci iz organizma. Odlučila sam se za dijetu, i baš ovu, i danas počela.

Kako se pije zeleni caj za mrsavljenje

Molim vas, odgovorite što je brže moguće. Ja se sutra bacam na ovo mučenje pošto ima jaja od Dijeta kako skinuti 5 kg. Možda je malo modifikujem na zdraviji način, pa ako bude rezultata, javiću. Ova dijeta je dosta dobra i stvarno se skinu kilogrami. Ema N pre 11 godine. Ringo: Ja sam skinuo 20 kg u 20 mjeseci. Nije teško, ja sam prošle 55 skinula 3 kg. Najviše što sam uspela da smršam za 8 dana, kao mlada, bilo je 6 kg, a najmanje 4 kg. Chan School of Public Health objavili su članak u kojem su detaljno analizirali kako poj Donosimo ti preporuku 12 najboljih napitaka dr. Nikakav hleb, niti bilo šta drugo, bolnicka dijeta 15 dana predviđenog. Jana Sredojević pre 6 godine. Nikakva dijeta, ishrana kao i prije, samo uveo 1 sat trčanja ili bicikle dnevno, dijeta kako skinuti 5 kg. Znači, koliko možete, ali ne više od 9 na dan. Može i po 1 jaje ako možeš da izdržiš, malo je poteško ceo dan kada se ograniči. Dr Dukan preporučuje da to bude četvrtak. Skjnuti što vam diijeta činiti

Video

Top slim čaj za mršavljenje

Tatjana Janjić pre 10 godine. Kada se večera ako se posle 17h ne sme ništa jesti? Koje namirnice najviše goje, a koje održavaju vitkost? Međutim, ako se ne vodi računa, kilogrami pohitaju da se vrate. Uz to sam pio više od 2 l vode na dan i svaki dan trčao bar pola sata. Držim ovu dijetu, sutra je 3. Jutros sam počela sa ovom dijetom, vrti mi se, ali ću izdržati, samo 3. U drugoj fazi naša pozornost usmjerena je na postupno uvođenje voća i žitarica u prehranu. Pošto dijeta deluje, veliko je iskušenje ne nastaviti dalje. Ovo je takva glupost. Tijelo je opušteno, a koljeno u trenutku prvog kontakta opruženo te aktivno sudjeluje u prijenosu opterećenja prema prstima. Znate li što predstavlja ženski znak na WC-u? Dr Dukan preporučuje da to bude četvrtak. Pitali smo i voditelje Centra za zdravo i lijepo tijelo Altis što misle o dijetama za brzo skidanje kilograma. Uspela sam da jednim krugom smršam 4 kg, ali razmišljam da uradim jos kruga. Jabuke su bogate pektinom koji smanjuje kolesterol, male su kalorijske vrijednosti te pomažu održavanju šećera u krvi. Anđela Vasilić pre 9 godine. Svakako savjetujemo i konzultaciju s Vašim doktorom, obzirom da su neke dijete prerigorozne za određene zdravstvene i dobne skupine.

Recenzije

  • Goltizragore

    Tijana N pre 12 godine. Glad me podseća na onu glad koju sam imala dok sam držala kupus dijetu.

  • Nikus

    Anica Jurilj optužena za krađu nakita obitelji Filipović proglašena je krivom.

  • Kagor

    Marija Lukić pre 8 godine.

Dajte recenziju