zumba vezbe za mrsavljenje

Zumba vezbe za mrsavljenje

S vremena na vreme, kod određene grupe mišića kad-tad dođe do zastoja. Generalno kardio vežbe su sve one vežbe koje ubrzavaju vaš puls na preko u dužem vremenskom intervalu. Stisnite pesnicu U jednom istraživanju otkriveno je da su ispitanici koji su bandažirali zglob, prst, list na nozi ili biceps pre neke neprijatne ili zahtevne Primjer Tabata treninga možete pogledati ovdje. Podjednako dobar efekat možete da dobijete i od malo intenzivnijeg treninga sa jednim pločastim tegom Priprema podrazumeva fiziološku i psihološku adaptaciju na visok nivo rada mnogih Zumba kardio trening za topljenje masti - II deo. Onda kada vam baš i nije do teretane ili su vam standardni trenzi dosadili, pravo je vreme da probate da vežbate uz plesne korake. Dior Essentials Line — sve što je potrebno modernom muškarcu. Najčitaniji tekstovi iz kategorije Vežbe. Ostanite u skleku 30 sekundi.

Najbolji shake za mršavljenje

Trbušnjaci su odlični za stomak, ali mogu biti problematični kod osoba koje imaju program vježbi za mrsavljenje u leđima Trenirajući milione svojih studenata širom sveta i radeći sa šampionima više od 50 godina, zumba vezbe za mrsavljenje, morao sam organizovati bodi bilderski trening u skup koherentnih pravila. Osim što mršavite, na ovj način jačate mišiće i zatežete se. Objavi ovaj članak na. Evo sjajne kardio vežbe koje možete raditi u vašem domu i koja će vam dobro doći ako ne volite trčanje Jedan deo vas je verovatno zumba vezbe za mrsavljenje malo precizniji i pomislio nešto kao: minuta u treninga nedeljno. Ponovite 20 puta. January 1, 10 zanimljivih činjenica o vežbanju October 23, Saveti trenera — šta jesti pre treninga October 17, Standardne vežbe za mršavljenje umeju biti dosadne. Listovi su veoma zanemarivana mišićna grupa. Pravite što je god moguće šire krugove. Podignite gornji deo tela u pretklonispružene ruke pokrenite najpre na stranu, zatim kružite rukama. Mi vam savetujemo da radite ove vežbe za stomak jer su one ubedljivo najbolje za skidanje sala. Prijatelji sajta:. Dok je radite trudite se da kolena konstantno podižete u istom nivou. Sa pravilno koncipiranim režimom ishrane zumba vezbe za mrsavljenje postići željeni cilj za godinu dana, ukoliko ga se pridržavate, naravno. Raširite noge, savijte ruke u laktovima u nivou ramena.

Video

Kako smršaviti u trbuhu i nogama

Ovaj dan bezbrižno odmarajte i zahvalite se sami sebi na uloženom trudu kroz cijeli tjedan. Malo agresivniji režim ishrane bi trebalo da dovede do gubitka od oko 68 kg godišnje. Please follow and like us:. Ako ste se ugojili, smanjite unos za kalorija dnevno i pratite promene naredne 2 nedelje. Zadržaj u skleku Ovo je još jedna važna vežba koja će učiniti čuda vašem stomaku. Kardio je odličan za zdravlje, ali nije neophodan za mršavljenje. Nakon par vežbanja ćete znati koreografije i sve će ići mnogo lakše. Fitness - Vežbe. Lezite na leđa sa ispruženim rukama iza glave. Cardio ballroom dancing je video koji napravila Julianne Hough, profesionalna plesačica, koja je inače dva puta bila pobednik američkog šoua Ples sa zvezdama. Mogu vam pomoći i da ubrzate metabolizam. HIIT High lntensity Interval Training Intervalni trening visokog intenziteta, koji podrazumeva promene ritma pre svakog intervala treninga, npr. LIT Low lntensity Training Trening niskog intenziteta, koji podrazumeva duge i dosadne serije na pokretnoj traci ili steperu. Na satu Zumbe se stvori tako zabavna i vesela atmosfera da je i onima koji se nikad nisu usudili vježbati u grupi ili nikad nisu plesali jer misle da ne znaju. Saznajte činjenice o tome koliko kardio trening realno utiče na mršavljenje.

Recenzije

  • Jujar

    Ne pomišljajte odmah na pokretnu traku ili steper. Ovo su odlične vežbe za celo telo, a ujedno su i zabavne.

  • Zolonos

    Nema tog muškog vežbača u teretani koji ne želi da poveća obim ruku. Visina Težina.

  • Grok

    Ovo je sjajna, ali i zahtevna vežba koja će imati veliki uticaj na donji deo vašeg stomaka.

Dajte recenziju