vezbe za mrsavljenje zene

Vezbe za mrsavljenje zene

Prijatelji sajta:. Ako sada ne vežbate ni malo ili jako malo, potrudite pored učenja teorije i gledanja kako to drugi rade se da održavate kondiciju koliko-toliko. Raširite noge, ruke naspram ušiju. Rotirajte gornji deo tela levo pa desno. Komentirajte putem Facebooka. Drago mi je citati tvoje price,komentare i diskusije. Prihvaćam Više informacija. Imajte na umu da je za postizanje rezultata vezbe neobhodno raditi tri puta nedeljno. Ako osećate poteškoće pri izvodjenju ovih vežbi uradite dodatne relaksirajuće vežbe. Gledati cu da ti tokom dana posaljem par pdf fajlova pa kad uhvatis vremena daj sebi oduska pa preleti ako nista drugo ocima preko slova..

Mrsavljenje za 7 dana

Sedite u raznožnom položaju ukrštenih šaka, raširite i istegnite noge. Ne treba vam nikakva oprema za ovo vježbanje, samo malo mjesta ispred računala i samo pustite mrdavljenje video i pratite vježbe. Podižući glavu napred — odvojite ramena od poda, vezbe za mrsavljenje zene, ali pazite da deo kičme — od ramena pa na dole — ostaje na podu. Nemojte da se razočarate, vremenom mrsavljjenje će ići lakše. I nije bilo nekoga ko bi mi pokazao. Raširite noge, savijte ruke u laktovima u nivou ramena. Ne zaboravite da donji deo leđa i zadnjica čvrsto leže na podu. Jedno je biti motivisan i biti uporan i istrajan. Rotirajte gornji deo tela. Prvi link nadjen pa tako i prenesen. Ne zaustavijajte se i maksimalno pokrećite telo.

Video

Najbrza proverena dijeta

I tek  povećavam težine. Ćerko, nikada nisi bila ozbiljan sportista. Ako osećate poteškoće pri izvodjenju ovih vežbi uradite dodatne relaksirajuće vežbe. Takođe, ne savetujem počinjati vežbe za stomak dok ne prođe sata posle jela. Stomak se najlakse skine ako se treniraju vjezbe za druge grupe misica,npr ako se jacaju ledjni misici.. Samo može da vas zaintrigira. Jeste, ALI!!! Femina Pogledajte moje ostale članke. Imajte na umu da je za postizanje rezultata vezbe neobhodno raditi tri puta nedeljno. Prvi link nadjen pa tako i prenesen. Što znači da ćete u ovih 12 minuta pokrenuti gotove sve svoje mišiće. Bitno je — ne odustajati. Raširite noge, ruke odručene vertikalno. Moj tata, bivši odbojkaš, mi je ovo rekao kada sam pre više od decenije pošla u teretanu, a nakon nje i ponavljao više puta: Ćerko, nikada nisi bila ozbiljan sportista. Ako imate slabe noge — možete ih saviti u kolenima. Vi danas imate alate koje ja u istoj situaciji nisam imala. Neke od ovih vježbi mogu biti jako naporne za osobe koje nisu u već nekoj formo pa ih slobodno preskočite. Razmena sadržaja. Drugo tip sedi čudno.

Recenzije

  • Sajin

    Čitajte još:   Novo telo za 15 minuta dnevno.

  • Mezuru

    Prijatelji sajta:. Nadala sam se da ćeš da se javiš i ovde, pošto smo joj baš zatrpali komentare ovakvim pričama… Nema smisla… :.

  • Mausho

    Ponovo u istoj poziciji lezeći podignite obe noge. Ne smijete propustiti i ovo: Vježbe za noge i zadnjicu za žene kod kuće u samo 10… Vježbe za cijelo tijelo — Brzo oblikujte svoje tijelo Vježbe za cijelo tijelo kod kuće za žene —… Vježbe za povećanje zadnjice.

Dajte recenziju