vezbe za mrsavljenje za zene

Vezbe za mrsavljenje za zene

Moj tata, bivši odbojkaš, mi je ovo rekao kada sam pre više od decenije pošla u teretanu, a nakon nje i ponavljao više puta:. Share Tweet Share Pin. Ove vežbe su veoma efikasne za stomak. Polako se spuštajte, pršljen po pršljen. Na početku se držite za naslon stolice. Podižući glavu napred — odvojite ramena od poda, ali pazite da deo kičme — od ramena pa na dole — ostaje na podu. Većina vežbača radi intervale u aerobnoj zoni a misli da radi HIIT. Vi danas imate alate koje ja u istoj situaciji nisam imala. Lezite na leđa sa ispruženim rukama iza glave. Imala sam i brze rezultate. Licno smatram GVT sve u jednom, kardio i snaga uz popratnu misicnu masu.

Kako brzo smanjiti struk

Onaj sat pijuče non stop, ona čas prebrzo trči, čas hoda sva crvena u licu… Ono sam doživela više kao histeriju nego kao uživanje u sportu, vezbe za mrsavljenje za zene. Umesto jednih trbušnjaka ubaci neko letenje za zadnje rame jedne nedelje i nešto za vezbe za mrsavljenje za zene rame sledeće nedelje, pošto radiš potisak, pa drugi trening opet imaš potisak, pa propadanje za triceps, pa vučenje na latu i na kraju sklekove — sve vežbe koje ti gađaju žestoko i prednje rame a ti si ga prvog dana izmaltretirala Arnoldovim potiskom. Jedno je biti motivisan i biti uporan i istrajan. No, sada sam opet tu, među tegovima! Bitno je — ne odustajati. A drugo je napraviti sebi privremenu ili trajnu štetu. Nemoj posle da se šetaš u klompama umesto na štiklama! Tvoji ligamenti su ligamenti običnog rekreativca. Moram da pronađem papiriće sa primerima treniga pa ti šaljem na mejl. Savite gornji deo tela u stranu pomalo kako smršaviti najbrže rotirajući sa laktovima iza leđa. Takođe, ne savetujem počinjati vežbe za stomak dok ne prođe sata posle jela. Ako mozete, zadrzite nogu uspravno bez pomoći ruku. Prijatelji sajta:. Drago mi je citati tvoje price,komentare i diskusije. Pročitajte i vezbe za mrsavljenje za zene. Ako duže vremena niste vežbali uradite vežbe od 1 do 6, spojte ih 2 ili 3 puta uzastopno dok se umorite. Sada spustite ruke i za mrsavljenje lipo i držite ih uspravno koliko god duže možete, nežno ljuljajte gornji deo tela — 15cm napred i toliko nazad. Sasvim ispravno. Podignite glavu i ramena, usmeravajući perpendikularno plafonu izduženu nogu.

Video

Najbolja dijeta za hashimoto

Za početnike u teretani ili povratnike je najbolje da krenu sa kružnim trenigom. Podignite glavu i ramena, usmeravajući perpendikularno plafonu izduženu nogu. Da bi Vaš stomak postao ravan i čvrst nema potrebe da idete u teretanu svaki dan. Ima onih kojima to prija i OK. Jedno je biti motivisan i biti uporan i istrajan. Takođe, ne savetujem počinjati vežbe za stomak dok ne prođe sata posle jela. Ako imate slabe noge — možete ih saviti u kolenima. Podignite gornji deo tela u pretklon , ispružene ruke pokrenite najpre na stranu, zatim kružite rukama. OK, tebi je ovo novi plan. Pratite fitnes-sajtove koje rade dobri i poznati treneri. Sedite u raznožnom položaju ukrštenih šaka, raširite i istegnite noge. Lezite na leđa, ruke ispružene uz telo, uprite u pod za stabilizaciju gornjeg dela tela glava podignuta. Onog dana, kada se konačno odlučite da počnete i ozbiljno da trenirate, nećete biti izgubljeni i sve će biti mnogo, mnogo lakše. Tvoji ligamenti su ligamenti običnog rekreativca. Sretno i samo ustrajno naprijed PS Ironiju, sarkazam, drustvenu kritiku u ovom blogu nalazim samo jos kod sebe. Jos draze da si uvrstila GVT u svoj trening. Ove vežbe za mršavljenje nisu toliko poznate kao sto se možda čini na prvi pogled.

Recenzije

  • Mebei

    Ali je ovaj odgovor totalno lične sadržine. Ako je vaša novogodišnja odluka bila da prestanete da kukate zbog viška kilaže i prihvatite se vežbi, ovo je idealan trening za vas.

  • Malakree

    Pratite fitnes-sajtove koje rade dobri i poznati treneri. Obuhvatite ih i povucite kolena ka glavi i ramenima.

  • Sazragore

    Ovo je varijanta prethodne vežbe za mršavljenje za one koji smatraju da je teško zadržati svoje noge gore, što ispočetka nije neuobičajeno.

Dajte recenziju