vezbe za mrsavljenje nogu i stomaka

Vezbe za mrsavljenje nogu i stomaka

Kada sebi postavite zadatak da treba da smršate ne trebate zaboraviti na principe racionalnosti, umerenosti i postepenog povećanja fizičkog napora. Pružite se ležeći na leđima, ruke neka budu uz telo. Pomoć možete potražiti u fitnes centrima i teretanama, gde ćete vežbati pod strogim nadzorom instruktora. Astro Devica - Astro oktobar Sve to treba povezati s masnim naslagama, koje se najčešće javljaju u području oko struka i nisu nimalo bezazlene. Početna vežba — Lezite na pod stomakom na dole. Zagrevanje traje u proseku od 15 do 20 minuta. Gornji deo tela pognite ka napred i zategnite ramena unazad. Ako vam trening nije bio previše naporan, uradite i dodatni set vežbi za zatezanje mišića zadnjice, koje predlaže instruktorka na video snimku. Podižite jednu nogu, pod pravim uglom u odnosu na podlogu. Noge podignite uvis i prekrstite ih. Obuhvatite ih i povucite kolena ka glavi i ramenima.

Solgar preparati za mršavljenje

Vratite se na pod, noge su i dalje savijene, pa pokušajte da levu ruku približite desnom vezzbe, bez okretanja ramena, aktiviranjem bočnih vezbe za mrsavljenje nogu i stomaka mišića. Astro Blizanci - Astro oktobar Sadržaj: Vežbe za mršavljenje kod kuće Vežbe za butine Vežbe za stomaia grupe mišića Vežbe za mršavljenje u teretani Kako da se pravilno hranite? U ovome se slažu i naučnici, vezbe za mrsavljenje nogu i stomaka, koji predlažu uz vežbe za skidanje sala sa stomaka i aerobne aktivnosti, alio i nordijsko hodanje. Idealno je hodati svaki dan bar minuta, brzim korakom. Stomak se ne vzbe skinuti sa vjezbama za stomak. Ako ih budete radili svaki drugi dan, već nakon dve nedelje ćete postići željeni efekat — zategnuto i seksi telo. Cilj vežbanja je borba sa prekomernom težinom ali ne i izcrpljenost vezeb. Redovna fizička aktivnost podstiče i proizvodnju endorfina i drugih supstanci koje se bore protiv raznih upala u organizmu. Uradite puta. Za objavljivanje komentara je neophodno da imate svoj Blic nalog. Obruč Hulahop. Naime, elektrostimulator za mršavljenje meseci su stručnjaci pratili gojaznih osoba, starosti između 18 i 70 godina, podeljenih u grupe s vezbe za mrsavljenje nogu i stomaka programima fizičkih aktivnosti: prva grupa je imala program aerobnih vežbi uz obavezne šetnje, druga vežbe otpora kao što je dizanje tereta, dok je treća izvodila atletske pripreme. Napregnite svaki mišić I zadržite se u tom položaju što dužemožete. Nije ni čudo. Levu nogu prebacite ispred desne, a onda podižite telo, dokle god ne osetite zatezanje u stomaku. Gornji deo tela pognite ka napred i zategnite ramena unazad. Femina Pogledajte moje ostale vezbr. Astro Ovan - Astro oktobar Vežbe za mršavljenje kod kuće Svaki trening počinje kao i obično vdzbe, koje pomaže da se zagreju svi mišići i da se pripreme za teža opterećenja.

Video

Kako mogu smrsati

Svako ponavljanje treba da se sastoji iz 15 iskoraka, koji postepeno dostizu i Ležite na podlogu, ruke držite uz bokove i odupirite se stopalima o step-klupicu ili o pod , dok su vam noge blago razdvojene. Kružni trening za mršavljenje u teretani izgleda ovako:. Ispravna dijeta i kompleks vežbi za mršavljenje za žene u teretani će omogućiti da sagorite višak masnih naslaga i da budete zadovoljni i da obradujete druge oko sebe izvrsnom fizičkim izgledom i odličnim zdravljem. Imajte na umu da je za postizanje rezultata vezbe neobhodno raditi tri puta nedeljno. Najbolje dijete i vežbe , Mršaviti zdravo. Kakvi se rezultati mogu postići? Ponovite vežbu deset puta. Ponovite nekoliko puta. Zatim se opustite i vežbu ponovite još dva puta. Hvala za savete, ali na fotosima skoro pa anoreksicna curica, dajte fotose sa osobom koja se bori sa kilama, a ne sa mrsavicama kojima treba par kila! Podignite noge cm iznad poda. Levu nogu prebacite ispred desne, a onda podižite telo, dokle god ne osetite zatezanje u stomaku. Mirno lezite na pod, kolena savijena i malo raširena. Ponovo u istoj poziciji lezeći podignite obe noge. Telo treba da formira pravu liniju od glave do peta. Noge podignite uvis i prekrstite ih. Savijajte gornji deo tela u levu, pa u desnu, stranu.

Recenzije

  • Dougar

    Stavite ruku na sredinu glave i celim telom se podižite ka gore, karlicu gurajte ka napred i zategnite stomak.

  • Maladal

    Uradite tri serije od po deset savijanja u svaku stranu.

  • Fenriktilar

    Podižući glavu napred — odvojite ramena od poda, ali pazite da deo kičme — od ramena pa na dole — ostaje na podu. Ponovite sve drugom stranom i uradite tri serije od po deset ponavljanja svake strane.

Dajte recenziju