vezbe za mrsavljenje i zatezanje kod kuce

Vezbe za mrsavljenje i zatezanje kod kuce

Astro Ovan - Astro oktobar Podignite glavu i ramena, usmeravajući perpendikularno plafonu izduženu nogu. Ovu vežbu uradite nekoliko puta dnevno, jer je ona odlična za zatezanje stomaka. Astro Strelac - Astro oktobar Potom lagano okrećite glavu u desnu stranu, dokle god ne osetite zatezanje u struku tj. Astro Vodolija - Astro oktobar Lezite na desnu stranu, lakat oslonite na pod. Nemojte da se razočarate, vremenom sve će ići lakše. To je potpun i spretan pokret. Glava sve vrema usmerena prema gore. Tokom prvih dana dok niste u kondiciji nemorate da uradite sve vežbe ako nemate dovoljno vremena da odjednom radite sve vezbe radite ih dva puta dnevno. Vežba broj 9.

Kupus dijeta za 7 dana

Raširite noge tako da su stopala u zatezamje bokova, ruke na potiljak, vezbe za mrsavljenje i zatezanje kod kuce, u pretklon, i uspravijajte se bez zaustavljanja. Raširite noge, ruke odručene vertikalno. Vežbu ponovite pet puta obema nogama. Limun za mršavljenje, zvuči jednostavno, a da li deluje? Stanite uspravno i zategnite stomak. Po mnogima najbolje vežbe za mršavljenje su vežbe koje se preporučuju tokom ABS dijete. Stilske greške vezbe za mrsavljenje i zatezanje kod kuce bole: Razočaravajuć stajling Victorie Beckham o jeftine dijete za brzo mrsavljenje svi bruje. Razmena sadržaja. Često nedostaje prava ravnoteža. Raširite noge, ruke naspram ušiju. Hvala za savete, ali na fotosima skoro pa anoreksicna zatezane, dajte fotose sa osobom koja se bori sa kilama, a ne sa mrsavicama kojima treba par kila! Lezite na leđa sa ispruženim rukama iza glave. A onda isto to uradite i na drugoj strani. Lezite na leđa, ruke ispružene uz telo, uprite u pod za stabilizaciju gornjeg dela tela glava podignuta. Astro Ovan - Astro oktobar Pomoće vam da izgubite kilogram, ali i ne samo to.

Video

Djumbirova voda za mrsavljenje

Lezite na leđa. Sedite u raznožnom položaju ukrštenih šaka, raširite i istegnite noge. Ako duže vremena niste vežbali uradite vežbe od 1 do 6, spojte ih 2 ili 3 puta uzastopno dok se umorite. Savite gornji deo tela u stranu pomalo ga rotirajući sa laktovima iza leđa. Ruke ispružite ka gore, što više možete. Mirno lezite na pod, kolena savijena i malo raširena. Fitnes Izbrojite do 30, a onda se opustite. Budite fit i seksi sa svojim pločicama na stomaku uz pomoć odličnih vežbi koje smo pripremili za vas. Njena frizura inspiracija je jeseni: Potpuna transformacija Charlize Theron. Radite to lako, bez napora. Ne istežite previše nogu, ali dobro zabacite laktove unazad kada se uspravljate. Zadržite 20 sekundi, a zatim opustite. Vežbu ponovite 10 puta. Bar se nama tako čini…. Stanite uspravno i zategnite stomak. Odličan trening za mršavaljenje uz pomoć samo jednog pločastog tega. Vezbe za kukove podižite jednu nogu iz kuka 10 puta pa ponovte sa drugom. Stavite ruku na sredinu glave i celim telom se podižite ka gore, karlicu gurajte ka napred i zategnite stomak. Generalno kardio vežbe su sve one vežbe koje ubrzavaju vaš puls na preko u dužem vremenskom intervalu.

Recenzije

  • Groshicage

    Fitnes Telo Fitnes Vežbe Teretana.

  • Gagul

    Dok vežbate tokom abs dijete posle vežbi za jedan deo tela ne pravite pauze odmah najviše posle 30 sekundi predjite na drugu vežbu kako bi se sagorelo više kalorija i otpočelo mrsavljenje.

  • Murg

    Stilske greške najviše bole: Razočaravajuć stajling Victorie Beckham o kome svi bruje.

Dajte recenziju