vezbe za mrsavljenje butina i stomaka

Vezbe za mrsavljenje butina i stomaka

Ovo je praktično jedini način da pokrenemo naše telo da počne da koristi sopstvene energetske zalihe. Nimalo manje važno nije disanje — udahnite i spustite se, što možete niže, a prilikom izdaha se vraćate u prvobitni položaj. Telo treba da formira pravu liniju od glave do peta. Kreirajte svoj nalog ovde. Početna vežba — ležite na tepihu, ruke iznad glave držati se za neki predmet naprimer za krevet. Na početku je poželjno da se urade 20 ponavljanja. Odmorite se na kraju: sedite na stopala i istegnite ruke ka napred. Ove vežbe su veoma efikasne za stomak. Uradite tri serije od po deset ponavljanja. Savijte kolena u polučučanj, sa rukama ruke na kukovima ili stuku, i lagano se spuštajte se prema podu sve dok ne osetite zatezanje i bol u butnim mišićima. Još uvek vas muči to što ne možete da stanete u svoje omiljene farmerke, a vežbate svakodnevno! Fizička aktivnost održava aktivnim naš metabolizam i stimuliše mišiće, koji sagorevaju masti u čemu je naročito efikasno trčanje i to povremeno sprintanje.

Zastoj u skidanju kilograma

Naime, osam meseci su stručnjaci pratili gojaznih osoba, starosti između 18 i 70 godina, podeljenih u grupe s različitim programima fizičkih aktivnosti: prva grupa je imala program aerobnih vežbi uz obavezne šetnje, druga vežbe otpora kao što je dizanje tereta, dok je treća izvodila atletske pripreme. Nimalo manje važno nije disanje — udahnite i spustite se, što možete niže, a prilikom izdaha se vraćate u prvobitni položaj. Lezite na leđa, savijte noge u kolenima, a vezbe za mrsavljenje butina i stomaka opružite pored tela i gledajte ravno u plafon. Ponavljajte ovu vežbu više od 15 puta u jednoj seriji i ne zaboravite na pravilno disanje. Podižite jednu nogu, pod pravim uglom u odnosu na podlogu. Istina je da mnoge vežbe ne uključuju pokrete koji su presudni za pojedine regije, na kojima se lako zadržavaju masne naslage. Ovim vežbama nema ravnih što se tiče vežbi za mršavljenje. Uspravite se za mrsavljenje apoteka ponavljajte vežbu najmanje osam puta. Prati Žena. Da bi Vaš stomak postao ravan i čvrst nema potrebe da idete u teretanu svaki dan. Sada uradite istu vežbu, ali menjajte noge naizmenično ih dižući i spuštajući. Pokreti treba da budu slobodni i spori, "vezbe za mrsavljenje butina i stomaka". Osobama, koje žele da smršaju se preporučuje: manje porcije do 5 puta na dan; voda — 1,5 — 2 litara dnevno; da isključi ili ograniči upotrebu brzih ugljenih hidrata, proizvoda od brašna i masnih namirnica, slatkiša; dodatna upotreba proizvoda ili preparata za mršavljenje na primer Turboslim, zelena kafa itd. Ova vežba je odlična za jačanje mišića vezbe za mrsavljenje butina i stomaka i brzo uklanja centimetre sa bokova. Zagrejte se na step-klupicipenjući se i silazeći naizmenično levom i desnom nogom. Pripremili smo vam 8 izuzetnih vežbi, namenjene su ženama, ali slobodno mogu da ih primenjuju muškarci. Kardio trening traji najmanje 40 minuta. Zagrevanje se završava vežbama za ruke, rotacija ramena i ruke, stil plivanja chia semenke recept za mrsavljenje ili kraul. Međutim, nema potrebe za intenzivnim sportskim treninzima kakve upražnjavaju profesionalni sportisti, biće vam sasvim dovoljne i polučasovne vežbe za skidanje sala sa stomaka.

Video

Topshop steznik za mršavljenje

Ležite na podlogu, ruke držite uz bokove i odupirite se stopalima o step-klupicu ili o pod , dok su vam noge blago razdvojene. Vežbe za mršavljenje kod kuće Svaki trening počinje kao i obično zagrevanjem, koje pomaže da se zagreju svi mišići i da se pripreme za teža opterećenja. Ono što još karakteriše pomenuti trening za mršavljenje , je činjenica da on nije naporan, naime za njega će vam biti potrebno svega pola sata vašeg vremena. Na kraju dignite obe noge, širite ih i skupljajte deset mita. Uradite vežbu tri puta i odmorite se u ležećem položaju. Odlike ove vežbe su da se višak masti može stopiti bez ikakvog kretanja. Mršavljenje u teretani uključuje nekoliko blokova vežbi na posebnim spravama: Zagrevanje podrazumeva trčanje na traci, uz nagib, skakanje i čučnjeve. Plank ili horizontalno ležanje. U ovoj poziciji pomerite gornji deo tela nazad na cm. Da biste postigli maksimalan i brzi rezultat morate shvatiti ozbiljno i odlučno vežbanju. Što dublje ispod sloja masnoće, nalaze se vaši mišići, time ćete manje moći da uraditi vežbi ispočetka. Početna vežba — ležite na tepihu, ruke iznad glave držati se za neki predmet naprimer za krevet. Istina je da mnoge vežbe ne uključuju pokrete koji su presudni za pojedine regije, na kojima se lako zadržavaju masne naslage. Savijajte gornji deo tela u levu, pa u desnu, stranu. Ruke kao i prilikom čučnja su na struku, ali ako je teško u početku, onda ruke mogu da budu na obe strane uz telo. Uspravite se i ponavljajte vežbu najmanje osam puta. Važno je da se obavljaju tačno prema uputstvu, tako da se oseti svaki pokret trbušnih mišića.

Recenzije

  • Najora

    Naime, osam meseci su stručnjaci pratili gojaznih osoba, starosti između 18 i 70 godina, podeljenih u grupe s različitim programima fizičkih aktivnosti: prva grupa je imala program aerobnih vežbi uz obavezne šetnje, druga vežbe otpora kao što je dizanje tereta, dok je treća izvodila atletske pripreme.

  • Dojora

    Nakon zagrevanja pređite na osnovne vežbe za mršavljenje kod kuće. Okrenite se na stomak, oslonite se na podlaktice, a noge stavite na uzvišenu podlogu kao što je step-klupica ova vežba se može raditi i bez uzvišenja, sa nogama na podu.

  • Zuluzahn

    Mirno lezite na pod, kolena savijena i malo raširena. Kreirajte svoj nalog ovde.

Dajte recenziju