trening kod kuce za mrsavljenje

Trening kod kuce za mrsavljenje

Rotirajte gornji deo tela, savijajte se, dodirnite vrh stopala, podižite se, okrečući se na drugu stranu nastojte da dodirnete koleno glavom. Ovaj dan kombinirajte vježbe iz prvog i trećeg dana vježbanja. Vežbe za mršavljenje treba raditi 3 do 5 puta nedeljno ako imate uslova i volje dobro je da vežbe za mršavljenje kombinujete sa kardio vežbama kao što su vožnja bicikla, trčanje, brzo hodanje ili preskakanje konopca. Ovi predlozi vežbi su i tako tu kao ilustracija, ideja koja bi mogla da podstakne nekoga da se pokrene. Upravo sta i je trebalo nakon pocetnicke verzije…najvaznije,malo utrosenog vremena,mnooogo energije!! Savite gornji deo tela u stranu pomalo ga rotirajući sa laktovima iza leđa. Bravo za polumaraton!!! Izdržite na svakoj strani napred, oslonac na levoj, odnosno, desnoj ruci koliko možete, ali se trudite da bude bar po 30 sec. Nekad je to povećanje intenziteta težina , a nekada produžavanje vežbi broja ponavljanja ili serija. Raširite noge, ruke odručene vertikalno. Za ovaj trening vam je potrebno samo vreme oko tak minuta , jedna dečija lopta za fudbal ili košarku i stabilan komad nameštaja. Osnivač, autorka i urednica Mooshema.

Kako prirodno smršaviti brzo

Ovo je verzija sa stomaka, a postoji i verzija sa ledja. Također, ovaj dan možete uvrstiti i Insanity treningu trajanju od 40 do 60 minuta. Iz uspravnog grening, s rukama iznad zdrava prehrana za mršavljenje, spustite se u čučanj. Iz tog položaja vratite noge pod sebe, odvojite ruke od poda i iz kuec čučnja poskočite prema gore da se skroz uspravite u početni položaj. Puno pozdrava i veliko hvala! Trening kod kuce za mrsavljenje da li povećavati broj serija ili broj ponavljanja? Ako u toku fizičke aktivnosti ostanete bez daha, osestite bol u grudima, vrtoglavicu, mučninu, odmah prestanite i javite se trening kod kuce za mrsavljenje lekaru. Zagrevanje ne treba da bude prejak  napor, nema potrebe da izgubite snagu odmah na mrsvaljenje, ali morate osećati da ste telo i um doveli u stanje kada ga trebing izložiti naporu. Raširite noge tako da su stopala u širini bokova, ruke na potiljak, u pretklon, i uspravijajte se bez zaustavljanja. Još uvek ne odmičem od kompjutera. Možda bi mogli iskoraci da se ubace između tri i četiri ili najobičniji duboki čučnjevi. Zahvalićeš mi se posle :- Reply. Bravo Mladenka! Meni vise prija sa ispruzenim rukama, trening kod kuce za mrsavljenje. Lake vežbe za ravan stomak: Za dve nedelje salo nestaje! Tajna savršene guze: Potrebno je samo da radite ove tri vežbe!

Video

Plan ishrane za mrsavljenje za muskarce

Također, ovaj dan možete uvrstiti i Insanity trening , u trajanju od 40 do 60 minuta. Ah, nemoj da se ljutiš na mene ujutru. Na početku se držite za naslon stolice. Evo jedna mogućnost:. Šta ti misliš? Sve vežbe možete izvoditi u trenutku kada skinete suvišne kilograme iii vam je ostalo 2- 3 kilograma viška. Vežba s ispruženim rukama je sasvim drugačija vežba, jer angažuje druge grupe mišića i pravi se bespotrebno opterećenje u ramenom pojasu. Inicijalizacija u toku Kružite sa ispruzenim nogama, najpre u jednom smeru, zatm u suprotnom. Isto tako, ovaj dan odradite kratki cardio trening , u trajanju od 20 minuta. Bravo Mladenka! Ovaj dan uvrstite u raspored kratki cardio trening, od ak minuta. Hej, hvala ti! Zagrevanje ne treba da bude prejak  napor, nema potrebe da izgubite snagu odmah na početku, ali morate osećati da ste telo i um doveli u stanje kada ga možete izložiti naporu. Ovde prvi put pravite pauzu minut i po, dva, popijte malo vode, isteglite se, pa sve ponovo, istim redosledom.

Recenzije

  • Zulurn

    Evo jedna mogućnost:.

  • Kajitilar

    Prijatelji sajta:. Gornji dio tijela uključuje ruke, prsa i leđa.

  • Grojin

    Vežba s ispruženim rukama je sasvim drugačija vežba, jer angažuje druge grupe mišića i pravi se bespotrebno opterećenje u ramenom pojasu. Meni vise prija sa ispruzenim rukama.

Dajte recenziju