mrsavljenje za 4 dana

Mrsavljenje za 4 dana

Pospite sa kašikom parmezana a po želji dodajte prstohvat bosiljka ili, ako više volite, origana. Odlučila sam uvin čaj da zamenim sa peršunovim, i tako došla do svojih rezultata. Užina: Jogurt sa jagodama. U četvrtak sam imala 72 kg, a dva dana posle pet kilograma manje, poverila je Ramiza. Večera: Salata. Samo se držite plana ishrane i naslage će da se istope. Užina: Multivitaminski miks. Na pshološkom planu smanjuje stres i poboljšava raspoloženje. Ne radi se o kilogramima sala, nego o nagomilanoj tečnosti koja ja napustila moje telo. Uz ovaj pikantni pire se konzumira mešavina gustog soka od jednog paradajza i gr jagoda radi boljeg ukusa dodajte i malo bibera. Isecite i krastavac na kriške a obarene ćureće grudi na trake. Uputsvo kako da kreirate svoj nalog i koristite novu platformu za komentarisanje možete pogledati ovde. Većina žena širom sveta već decenijama zavidi Francuskinjama, koje svakodnevno jedu kalorične kroasane i punomasne sireve, piju vrhunska vina, a ipak imaju savršenu figuru. Nikad nije ni sanjala Time ćete preskočiti samo dva ručka, a rezultati će biti slični.

Kako smršaviti 2 kg u mjesec dana

U ovoj dijeti sve počinje naglim gubitkom kilograma za samo nekoliko dana, kada ne sme da se jede ništa drugo osim belančevina. Kristofer važio je mrsavljenje za 4 dana dobrog poznavaoca biljnih lekova. U narednih pet dana skinuo je još tri kilograma pridržavajući se ovog režima ishrane — objašnjava dr Dukan koji je nakon buy nutrivix prestao da se bavi neurohirurgijom i sledećih 35 godina posvetio razvijanju svoje dijete. Doručak:  Energetsko "punjenje". Sada sama sušim peršun koji nameravam da koristim ubuduće", rekla je Ramiza. Komentari Komentari su potpuno anonimni. Dobićete toliko potrebnu energiju, mrsavljenje za 4 dana, malo kalorija a osećaj gladi će odlepršati. Otišla je kod lekara da se 1. Ručak: Riba. Ne preterujte s krompirom.

Video

Kako smrsati lice

Na ribu stavite i kolutove od 50 gr jagoda i po želji malo senfa. Nikad nije ni sanjala Za peršun je naučno dokazano da je odličan diuretik, uz to je i jak antioksidant. Kada je u pitanju folna kiselina - jagoda je u tom slučaju apsolutni lider. Uputsvo kako da kreirate svoj nalog i koristite novu platformu za komentarisanje možete pogledati ovde. Doručak:  Energetsko "punjenje". Jedite: sve vrste mesa, ribe i mlečnih proizvoda, kao i u prvoj fazi, i sirovo, bareno i grilovano povrće. Opet napravite pastu, ali nešto ređu. Komentari Komentari su potpuno anonimni. Užina: Šejk. Večera: Salata. Preko toga sipajte sos napravljen mešanjem soka od limuna, šest kašika čorbe i maslinovog ulja. Sada sama sušim peršun koji nameravam da koristim ubuduće", rekla je Ramiza. Dodajte kašičicu meda i još malo miksajte. Danas se u nju kune više od milion i po Francuskinja, a nedavno su im se pridružile i zvezde poput Žizel Bunšen i Dženifer Lopez.

Recenzije

  • Faur

    U tom periodu gubićete kilogram nedeljno, bićete zdravi, srećni i siti.

  • Vudolabar

    Dobro promešajte.

  • Mimi

    Ručak: Salata. Držeći se jednog proteinskog dana nedeljno možete odmah da izgubite od pola do jednog kilograma i da se tako oslobodite viška koji se nakupio.

Dajte recenziju