Japanske vezbe za mrsavljenje

Osetila sam bol i u desnoj nozi. Vazno je da su ispruzene noge, ne savijene i da se dodiruju stopala palcevima, takodje i ruke kako je naznaceno. Radila sam ovu vjezbu po jedamput dnevno nekih 10 dana, a zatim onako kad se sjetim. Čak i ako ne verujete u ovu metodu, ništa vam ne smeta da probate. Ja ne rolam peskir, urolala sam podlogu za jogu i vezala je pa na njoj. Radite to lako, bez napora. Položaj peškira mora biti tačno ispod pupka 4. Ja cu ovo sigurno probati, jer je super istezanje!! Vjezbe su super za sve, i za one koji imaju bolove u kicmi, savjet za njih…radite to po manje minuta u pocetku, ali cete sigurno uspijeti nakon nekog vremena da izdrzite duze.. Imala sam utisak kao da sam iskrivljena u levu stranu,a lezala sam pravo. Podignite noge cm iznad poda. Izbegavajte nagle pokrete. Ovo je nevidjena glupost… I prevara… Neka neko malo progugla, pa ako nadje ime ovog japanskog ljekara, vodim ga na veceru… Nema ni videa nigdje osim na nekim glupim srpskim i ruskim sajtovima… Ovo je odlicna vezba za istezanje.

Vezbe za mrsavljenje stomaka i butina

Radim vežbu za struk 4 dana, puta dnevno. Probajte ništa ne košta. Sigurno je bolje i jeftinije raditi ovo nego piti onaj ogavni čaj od zelene kafe koji je skup i lažan, a sada se već i zna kako izaziva i moždani i srčani udar. Uz nekoliko jednostavnih vežbi možete postići željeni oblik vašeg abdomena i kod kuće. Salim se, ali vezba za kicmu je odlicna. Proverite, napravite kažiprstima sa obe strane liniju od pupka do peškira. Aa jezik mi nije poznat. Struk sam izmerila I sama japanke ne verujem,pre lezanja za istezanje sa 75 cm na 73cm. Ovo sam probala i ima efekta,izgubila u struku ali me japanske vezbe za mrsavljenje ne boli ni kicma kada se probudim, "japanske vezbe za mrsavljenje". Vjezbe su super za sve, i za one koji imaju bolove u kicmi, savjet za njih…radite to po manje minuta u pocetku, ali cete sigurno uspijeti nakon nekog vremena da izdrzite duze. Ove vežbe za mršavljenje krsavljenje toliko poznate kao sto se možda čini na prvi pogled. Verovatno je problem u samoj kicmi i prsljenovima koji japans,e poravnani, tako da se stvarno nadam da ce ovo da mi japanske vezbe za mrsavljenje i u tom pogledu, dakle ne samo sto se tice izgleda. Ova vezba sa peskiricem ispod grudi mi je mnogo teza, jer je telo izvijenije i istezanje je intenzivnije. Toplo preporučujem ove vježbe a srdačno se zahvaljujem Nataliji i Femini na njihovom trudu i radu. Ja nemam mnogo velike naslagde na struku kukovima vdzbe spojlerima…. Rotirajte gornji deo tela, savijajte se, dodirnite vrh stopala, podižite se, okrečući dijeta za izgubiti 10 kg na drugu stranu nastojte da dodirnete japanske vezbe za mrsavljenje glavom. Toplo preporucujem i pozdravljam komentare onih koji su uporni u vjezbanju. Bas mi je prijatno dok lezim tih 5 minuta. Sa kojim ne bih smela da ovo uapanske I malo neugodnosti.

Video

Kako skinuti salo oko trbuha

Nema nista od skidanja santimetara,ne zalidjujte se. Sve tačno prokomentarisano. A ja sam dobila proljev… Dragi moji Natalija se trudi i želi samo dobro. Upala grla me je prvi put prošla bez antibiotika nakon tri dana. Radim vezbu vec 7 ,8 dana. I ja sam probala ove vezbe i moram priznati da su zaista ucinkovite. Morate konsultovati lekara. Zagrijte je u mikrovalnoj pećnici 3 do 5 minuta, a potom je stavite na mjesto gdje osjećate bol. Sto se mene tice ovoje fantasticno! Probala sam ovo istezanje.. Ne zaustavijajte se i maksimalno pokrećite telo. Uradite puta. I isto tako.. Nakon toga uradila sam i vezbu za grudi i nisam osetila jak napor,to mi je brzo proslo. Ova vezba sa peskiricem ispod grudi mi je mnogo teza, jer je telo izvijenije i istezanje je intenzivnije. Ponovo u istoj poziciji lezeći podignite obe noge. Ko je to izmislio I postavio treba ga dobro nasibati, mene je ukljestilo ne popusta kako sam se prvi put raspecio. Bas cu probati i videti da li je laz ili istina dali mozete objasniti ko ne sme da radi ove vezbe imam 68 god.

Recenzije

  • Gabar

    Bolovi u ledjima u donjem delu su dolazili na trenutke pa popustali. Femina Pogledajte moje ostale članke.

  • Neran

    Ako vam je isuviše teško izdržati neophodnih 5 minuta, počnite sa minut-dva i svaki dan povećavajte, dok ne dođete do 5 minuta. Porodila sam se u januaru, kilogrami tesko spadaju.

  • Arashizragore

    Ja ne rolam peskir, urolala sam podlogu za jogu i vezala je pa na njoj. Hvala za savete, ali na fotosima skoro pa anoreksicna curica, dajte fotose sa osobom koja se bori sa kilama, a ne sa mrsavicama kojima treba par kila!

Dajte recenziju