dijeta za mrsavljenje bez ugljenih hidrata

Dijeta za mrsavljenje bez ugljenih hidrata

Jesenja dijeta Umesto zalogaja hleba uzmite komad krastavca ili paprike pa tek onda zalogaj glavnog jela. Proteinski deo hrane unosi se ili samo u obliku jaja, ili u obliku proteina iz mesa — piletine i ribe. Međutim, kada ste na dijeti siromašnoj ugljenim hidratima, masnoće postaju ono što će organizam prvo iskoristiti kao energiju, tako da je dozvoljeno jesti ove namirnice. Njegova glavna funkcija je da višak sećera sprovede do skladišta — jetre i tu ga nataloži u obliku glikogena. Mala istog smo dana startovale, ima li napretka, kod mene vaga -5, ali ja imam ogromnu kilazu da skidam. Složeni ugljeni hidrati koji se nalaze u žitaricama sa celim zrnom, povrću i mahunarkama po pravilu su hranljiviji, sporije se vare i manje je verovatno da će povisiti nivo šećera u krvi u odnosu na proste ugljene hidrate čokolada, gazirani napici, stoni šećer. Princip je prost: Jedite kupus supu kada god ste gladni, a tokom ostalog dela dana pratite jelovnik kupus dijete. Nijedna dijeta nema tako dobre rezultate kao ova,negladujete,a svaka ima yo,yo efekat ako posle navalite. Zavisno od vašeg radnog vremena, to vreme može da bude klizno: h, h, pa čak i h. Isto je i sa našim mozgom. Eto, tu leži odgovor. Isključivo namenjen ljudima kojima treba brzo rešenje i daje odlične rezultate ako pratite njena uputstva.

Kako smršaviti nakon poroda

Pre 3 godine bila sam već na toj dijeti i za mjesec i po izgubila sem 11 kg. Zdravstvene dijete. Dozvoljeno je konzumirati čaj, kafu i vodu, te pojedine napitke bez šećera. Navedeni plan ishrane podrazumeva unos od manje od 50 gr ugljenih hidrata po danu, što je, u smislu dodatnih kalorija, zanemarljiva količina. Ugljeni hidrati i masnoće su dva glavna izvora energije za ljudski organizam. U fazi dva dolazi do laganog uvođenja ugljenih hidrata, naročito kroz povrće, a u trećoj fazi formira se optimalna količina ugljenih hidrata koju bi osoba mogla da unosi duži period a da nema problema sa težinom. To je svojevrsni ritual na koji smo navikli od detinjstva i koji neumorno ponavljamo. Da bi se postigao željeni rezultat, neophodno je da dijeta za mrsavljenje bez ugljenih hidrata bude striktan. Kako starimo, prekomerna upotreba ugljenih hidrata sve više počinje da dovodi do raznih zdravstvenih problema, a takođe sve je teže iskontrolisati svoju sopstvenu težinu. Kod hipoglikemičara može lako da dođe i do vrtoglavice i nesvestice, dijeta za mrsavljenje bez ugljenih hidrata, pogotovo na samom početku režima, jer njihovo telo nije u stanju da toliko brzo procesuira masnoće i pretvori ih u glukozum, te mozak i mišići ostaju jedno vreme uskraćeni za ove nužne materije. Ako ste uvek gladni između dva obroka, verovatno ne jedete dovoljno masti. Mahunarke sočivo, pasulj su takođe stres salo na trbuhu bogate ugljenim hidratima. Veoma je jednostavno.

Video

Kako skinuti salo sa ruku i ledja

Jedna od najpopularnijih i najpoznatijih dijeta je upravo — hrono dijeta. Svinjsko meso isecite na tanke šnicle, dobro izlupajte čekićem za meso i začinite. Kada ne jedemo šećer i ugljene hidrate, nivo šećera u krvi se stabilizuje i pada nivo insulina koji je odgovoran za skladištenje masnoća. Postoji dosta metoda mršavljenja koje imaju isti ili sličan koncept. Te masnoće dolaze iz hrane, ali imamo i one uskladištene u organizmu. To su prosti ugljeni hidrati ili šećeri, zatim složeni ugljeni hidrati ili skrobovi i na kraju vlakna koja takođe pripadaju grupi složenih ugljenih hidrata. Dijeta se sastoji od tri faze. Gledam na kablovsoj ekstremno gojazne svima njima lekari najčešće prepisuju mesnu dijetu. Najbolje dijete za mršavljenje i skidanje masnih naslaga. Glavna zamisao ove dijete je, slično dijeti BEZ ugljenih hidrata , da ne unosite šećere. Alkoholna pića, šećer, voće mleko, jogurt, žitarice, proizvodi od brašna i slatkiši su potpuno zabranjeni. U principu, prosti šećeri se nazivaju lošim jer se brzo troše i brzo izazivaju osećaj gladi. Šta kažu iskustva? Nijedna dijeta nema tako dobre rezultate kao ova,negladujete,a svaka ima yo,yo efekat ako posle navalite. Sastojci potrebni za ovaj recept su pola kilograma svinjskih šnicli, većih šargarepa, jedna do dve glavice crnog luka, ulje i začin. Da, našem mozgu su i te kako potrebni šećeri kako bi normalno funkcionisao a osim toga ukoliko ne unosimo određenu količinu šećera u organizam možemo se osećati umorno, teško i neraspoloženo. Ovo je jedna od najuspešnijih dijeta.

Recenzije

  • Nim

    Svima ćete razglasiti da je najbolja dijeta napokon pred vama!

  • JoJodal

    Ipak, najbolja dijeta nije uvek i najlakša. Ako smatrate da hoće, ova dijeta je najbolja dijeta za vas.

  • Akinokree

    Pročitajte primer  jelovnika dijeta 8 sati. Evo predloga 10 najboljih dijeta u ovoj godini, među kojima ćete sigurno pronaći onu koja vam najviše odgovara.

Dajte recenziju